Twitter

Natt til i går så var det en stor krangel på Twitter mellom Beliebere og Directioners! Noen 1D fans blandet inn avalanna i en krangel noe som gjorde at vi Beliebere klikket! Jeg syntes personlig at det var helt utrolig respektløst av dem! Har ikke ord en gang! Skjønner ikke hvordan de kan bringe opp our little angel i en sånn krangel! Har ikke folk respekt? Vet man ikke kan ta alle under samme kam osv, men blir litt vanskelig når de bringer opp akkurat henne! Mange Directioners er utrolig hyggelige sier ikke noe annet, men denne gangen gikk det for langt!

Er litt synd egentlig at det er sånn krig mellom oss fans! Vi burde tenkte på at vi alle sammen har samme oppdrag i livet! Det å møte sitt store idol bare at det er forskjellige personer!

På Twitter var det hvertfall rene 3verdenskrig!
Da fikk dere en liten oppdatering på det! Hvis det er noe mer dere lurer på angående dette så er det bare å kommentere!

-Linea

Siste tweet

Justin slettet Tweet

Justin skrev denne tweeten, også slettet han den med engang.

Nye tweets

Tweets

All love

Heartbreaker - ny sang

Hei beliebers, Camilla her! Unnskyld for kjempe lite blogging, men jeg har vært kjempe opptatt og har ikke alltid hatt tilgang til nettet på grunn av skole og styr. Beklager så mye! Men til gode nyheter, har dere fått med dere den nye sangen til Justin? Til nå har vi bare fått tak i hva den heter, og den heter heartbreaker. 
- Hvem gleder seg til heartbreaker kommer ut? 

- Hva tror dere sangen handler om?

Nytt på Twitter

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
biebes

biebes

14, Bergen

Denne bloggen er skrevet av Anette (14) fra Bergen, Linea (15) fra Oslo, Linn (12) fra Sandefjord og Camilla (17) fra Kristiansand. Vi har vært Beliebere siden Slutten av 2008 og siden begynnelsen av 2009. Legg gjerne igjen en kommentar -vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk.<3

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits