Stjerne og heartbreaker!

Går To rykter om dagen!

Det ene er vel ikke akkurat et rykte, men det sides at justin har kjøpt en egen hollywood stjerne til og Beliebere noe som isåfall er utrolig søtt!

Det andre er et stort ryke som går nå. Noen postet er bilde av profilen til justin som skrev at heartbreaker blir slipt ut 5 august.. Han skrev også at bare de raskeste fikk sett det så endret han tilbake til det gamle! Er dette sant eller ikke? Får vi vel se den 5 august!

-Linea

Illuminati?

Hei folkens! Som dere sikkert vet har justin fått seg en ny tattovering. Den er rett under Believe tattoveringen hans å det er bildet av et øye. Ryktene begynte med en gang å gå igjen om at Justin er en del av troen som heter Illuminati. Justin har mange ganger avbekreftet ryktene i tidligere andledinger av noen av de andre tattoveringene hans. nå som han har tattovert et øye så har mange beliebere gått amokk å mener han har løyet hele tiden om at han er kristen. Justin sier selv at øye er pattie's (moren hans) øye. Han la også ut et bilde på instagram av tattoveringen der han har skrevet: Did this art ., Moms always watching ;)

 

Bilde fra instagrammen hans

 

.
Nettsiden Beforethenews la tidligere ut dette bilde med denne teksten: 

Justin Bieber has a new tattoo of an owl on his left arm, and it has a secret meaning according to the singer.

The secrecy behind it, as well as his increased use of signs and symbols associated with the Illuminati New World Order cults within the past couple years, leads one to believe it is the same owl that rapper Drake has on his back and that Bohemian Grove, the Bohemian Club and Illuminati New World Order Satanic cults, such as the Ordo Templi Orientis (O.T.O.) use ? Moloch.

Hva tror dere folkens? er dette noen dumme rykter eller stemmer det faktisk? 

Jeg tror hvertfall det bare er rykter! 

-Linea

Rykte!

Norgesaktuelle Justin Bieber er en av verdens aller største artister, men å være en superstjerne kan også bety anklager og ondsinnede rykter. Det har ungpike-idolet smertelig fått erfare de siste månedene. Justin har nemelig blitt utsatt for rykter om at han misbruker narkotika og at han skal være utro med ekskjæresten Selena. Tidligere i år ble det blant annet publisert et bilde på nettstedet TMZ av Justin med det som tilsynelatende skal være en joint i hånden. Det har også florert rykter om at Justin har blitt observert høy på marihuana. Som superstjerne slipper heller ikke Justin unna dameryktene. Ryktene om at Justin og artistkollega Rihanna skal ha hatt et forhold, har svirret i lang tid. I tillegg har han blitt koblet til en ung sykepleierstudent, og en ungarsk modell. Ryktene oppstod etter at modellen la ut et bilde av seg selv og Justin på Twitter. Anklagene om at Justin er voldelig har også vokst de siste månedene. Spesielt etter at han flere ganger har gått til angrep på pågående fotografer. Dette skjedde også da Justin startet sin europaturné i London tidligere i år. Et falskt bildet om det som skal ha vært en VG-Nyhet om at Justin avlyste sine planlagte Norges-Konserter har florert på nett torsdag.

 

 

Linn<3
Tror dere på dette??

BIEBERS MYSTISKE BASKET-DATE SNAKKER UT

Hun var kanskje «one less lonely girl» for anledningen, men bortsett fra det, skal ikke Justin Bieber ha skrudd på sjarmen.
Den kanadiske superstjernen skal ikke bevege seg mange skrittene uten at det blir lagt merke til. Det var kanskje derfor ikke annet å forvente enn at det ville skape overskrifter da 19-åringen hadde denne vakre brunetten ved siden av seg på basket-tribunen i Miami mandag.
Ikke snakkesalig
Men de som tror at Haleigh Youtie, som hun heter, er popstjernens nye flamme, må tro om igjen. De er ikke kjærester og hadde heller aldri møttes før de havnet ved siden av hverandre på NBA-kampen. - Det eneste han sa til meg gjennom hele kampen, var «Flytt deg» da han satte seg ned, opplyser Florida-jenta til bladet Seventeen.
Fansen raste
Selv om Bieber ikke var i det forførende hjørnet, skal Youtie likevel ha benyttet anledningen til å more seg over sin celebre sidemann. Hun postet et bilde på Instagram, hvor det ser ut som Bieber titter henne over skulderen mens hun tekster på mobilen. «Sniktitter du på meldingene min, Biebs?», skrev ungjenta - og skal dermed ha fått Bieber-fans verden over til å gå bananas. De skal ha reagert med å true henne på livet, noe som fikk Youtie til å lukke alle sine åpne sosiale nettprofiler, inkludert Instagram.
Spekulasjoner
En rekke amerikanske medier begynte også straks å spekulere i hvem «den mystiske jenta til Bieber» var. Til nettstedet WSVN forteller Youtie, som selv er i tenårene, at hun ikke er noen hysterisk fan av pophelten. - Men han er Justin Bieber. Jeg prøvde å snakke til ham, men han svarte ikke, forteller hun.
Ble redd
Youtie tok truslene fra «beliebers»ene på alvor.
- Jeg fryktet bokstavelig talt for livet mitt, og foreldrene mine sørget for at vi dro fra kampen litt før den var slutt, forklarer Youtie.
En av Biebers største hitlåter er «One Less Lonely Girl», og på hver konsert henter han opp jenter fra salen når han fremfører den. At Youtie skulle bli Biebers «one less lonely girl» på basketkampen, kom tydeligvis like uforberedt på dem begge.

Singel
Bieber skal for øvrig være singel etter at forholdet til Popstjernen Selena Gomez (20) nok en gang har gått over styr. Selv om Gomez fløy ens ærend til Norge for å møte Bieber da han holdt konserter her i mai, skal de to ikke ha klart å lappe sammen den over to år lange turbulente romansen.
Bieber har for øvrig lagt noen anstrengte uker bak seg. Han har gjentatte ganger vært i klammeri med loven på grunn av angivelige fatsovertredelser. Den siste uken har 19-åringen også havnet i bråk med fotografer i Miami minst tre ganger.

KILDE: VG NETT

Justin Bieber etter kjemperanet: - Det var ikke meg

Leste dette...

Tyver fikk med seg to millioner kroner etter Bieber-konserten i Sør-Afrika. Nå har popstjernen selv kommentert kuppet.
Av Øystein David Johansen
(VG NETT - oppdatert 14.05.2013 15:30)

Se originalt bilde
- DET VAR IKKE MEG: Konsertarenaen hvor Justin Bieber opptrådte i Johannesburg i Sør-Afrika ble ranet. Foto: Reuters

Det var etter popheltens konsert på Soccer City-stadion i Johannesburg at tyver gjennomførte et kjempekupp.

I beste Hollywood-stil har de heiset seg gjennom taket, og fikk med seg nærmere to millioner kroner i utbytte. Spekulasjoner går på at tyvene kan ha flere dager på å «hogge» seg gjennom veggen for å nå fram til skatten: inntektene etter Biebers og Bon Jovis store konserter på arenaen.

- De mistenkte kom seg inn gjennom taket, opplyser polititalskvinne Katlego Mogale.

Ingen har nok mistenkt den kanadiske 19-åringen for å ha noe som helst med kuppet å gjøre, men ifølge TMZ har han sent følgende melding til dem: «Det var ikke meg».

Stadion, hvor også VM-finalen i fotball ble arrangert i 2010, er nå stengt av helt, mens etterforskningen pågår. Ingen arrestasjoner er foreløpig gjort i saken.

Biebers «Believe»-turné som tok ham til Norge for tre utsolgte konserter i april har nå en liten pause. Etter konserten i Johannesburg får popstjernen noen uker ferie og skal ikke spille før 22. juni i San Diego i California.

Er de sammen eller ikke?

Hva tror dere? Tror dere de er sammen i såfall liker dere om de er sammen, eller misliker du det?

Selena vil skrive sanger om justin

Selena Gomez har slått seg sammen med venninnen Taylor Swift for å skrive nye sanger.
swift har skrivd sanger om flere av sine tidligere ekser, og amerikanske medier melder at Selena nå vil bruke
erfaringer fra forholdet til Justin som inspirasjon til nye låter.

Splash News og All over press sier som så at Selena har egentlig altfor mye informasjon om Justin bieber's tidligere liv, og veldig mye private ting..
Selena har allerede sagt til David Letterman at hun kommer til og lage en sang som vil få Justin til å grine.

All over press mener at dette er altfor slemt, de sier i en pressekonferanse at Selena er kanskje mye slemmere i virkeligheten enn
det vi har fått med oss.


-Anette

Hevder biebers bestefar lutfattig og syk

Og han får ikke hjelp fra sitt rike barnebarn, skriver britisk avis.

Den canadiske popstjerna Justin Bieber har høstet mye kritikk den siste tida.

Han har fått kritikk for beskjeden han skrev i gjesteboka på Anne Frank-museet i Amsterdam, for konserten han holdt i København, og for å ikke vise seg for sine beliebers hverken i Norge eller i Danmark.- BOR PÅ SKITNE MADRASSER
Nå er det Biebers bestefar som retter kritikk mot 19 åringen.


Ifølge den britiske avisa The Sun lever George Bieber (61), far til Justins far, under svært dårlige forhold, mens barnebarnet flyr rundt i privatfly.

Avisa skriver at bestefaren bor på skitne madrasser i en trehytte med hull i taket i Canada.

Flere andre nettsteder siterer The Sun på saken, som viser til sin papirutgave for hele intervjuet med det som skal være bestefaren.

George Bieber skal være syk, noe avisa hevder at Justin skal være klar over, uten at han skal ha gjort noen ting med det.- LANGT UNNA VÅRT LIV
- Det er vanskelig å forestille seg pengene Justin har, fordi at det er så langt unna vårt liv som det kan bli, sier han til The Sun, og legger til:


- Vi har aldri sett noe til pengene hans.

Bestefarens kone Kathy (56), skal jobbe 40 timer i uka på en lokal fabrikk, som så vidt dekker parets behov, ifølge avisa.

Biebers andre bestefar er ikke like glemt. Tidligere i år tok popstjerna en tatovering på skuldra, som han dediserte til bestefaren Bruce. Bruce er Pattie Mallette, Biebers mors, stefar.

-Anette

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
biebes

biebes

14, Bergen

Denne bloggen er skrevet av Anette (14) fra Bergen, Linea (15) fra Oslo, Linn (12) fra Sandefjord og Camilla (17) fra Kristiansand. Vi har vært Beliebere siden Slutten av 2008 og siden begynnelsen av 2009. Legg gjerne igjen en kommentar -vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk.<3

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits