Instagram

@desertdebs: Badass @justinbieber 

Legg merke til swag klisteret som er på siden, hvem andre enn Justin? 

- Camilla

Justin?

Justin mister fler og fler "Beliebers" fordi folk mener han har forandret seg. Selvfølgelig forandrer han seg! Han kan ikke være vår lille gutt for alltid! Vi Vet egentlig ikke så mye om privatlivet hans, kanskje Det har skjedd noe som gjør at han rett og slett er utslitt og lei seg. Kanskje det er derfor han ikke smiler like mye som før? Tenk det kan ikke være lett å være 19 år å være verdenskjent og ha skrikende jenter etter seg uansett hvor man går! Å Ikke minst all haten han får. Som han sa Im a human. Jeg hadde aldri taklet så mye dritt som det justin får! De som er såkalte "Beliebers" å forlater han nå fordi han ikke smiler like mye og rykter om at han spyttet på fansen sin osv. Er ikke ekte Beliebers! For vi som er ekte støtter han uansett hva! Nettopp fordi he's still kidrauhl! Vi må være der for han! Når han trenger oss mest! Hjelper ikke å klage på han, da får han det bare værre! Det er nå vi må vise justin at vi aldri forlater han! At vi alltid vil stå ved hans side! Vi må holde løftet vårt uansett hva som skjer, han er jo fortsatt guttenvår bare at han vokser opp. Vet ikke hva dere tenker, men jeg elsker han og jeg kommer hvertfall alltid til P være der for han uansett hva!

-Linea

Heartbreaker "soon"

"Soon" "soon" "soon" haha jada Justin vi har skjønt det! Etter at vi alle har ventet så lenge på heartbreaker så er det endelig lagt ut et lite klipp av sangen! Klippet er lagt ut på Justin sin instagram (@justinbieber). Nåå gleder jeg meg bare enda mer til sangen kommer ut! Mange i vår kjære familie begynte å spekulere i om at han er vår heartbreaker osv. Om han skal fri til selena eller legge opp karrieren! Tror vi kan slutte å tenkte sånn nå som et klipp har blitt lagt ut!

Sånn er det mange som har tenkt! Inkludert meg til tider!

Nå tror jeg faktisk den kommer snart! "Soon" " soon"

-Linea

R.i.p

For 2dager siden kom det en trist nyhet om vår vakre Talia som tapte kampen mot kreft etter syv år. Hun var en del av vår familie å kommer alltid til å være det! Hun kommer aldri til Å bli glemt. Himmelen har fått en engel! Rip our angel<3

?It is with a heavy heart that we share with all of you that Talia has earned her wings at 11:22am 16.07.2013?

-Linea

#NorwegianBeliebersWantJustinBack Trenden!

Hei dere! Bli med å tweet! Skriv dette!!-> @AlfredoFlores @scooterbraun @pattiemallette @justinbieber love u all. Please come back to norway! #NorwegianBeliebersWantJustinBack. Ikke skriv Wants skriv want!! Vi skulle begynne kl21.00 men jeg ble litt sein nå! Hjelp oss med trenden!
Vi må spamme hele tweeter ned dette! Vi må få denne trenden på tops! Komman!!

-Anette

Justin og Miley denne uken

Heartbreaker

Justin sin nye sang Heartbreaker skal vist ha blitt lagt ut på nettet i går. Noen som hat funnet den?

Disneyworld

Justin var i disneyworld i går med crewet.

Justin på Miami Heat Game

 

 

            Snart Pause for Popstjernen

Endelig nå skal Justin ha sin siste konsert også han en laang pause før turneen starter igjen i Juni.

Justin må bruke tiden godt å få slappet skikkelig av.

Desperat fan overfalt Justin på Scenen

OVERFALT: Det ble dramatisk da en belieber angrep Justin Bieber under en konsert i Dubai. Bilde fra en konsert i Dubai kvelden før hendelsen.
Foto: Scanpix
Desperat fan overfalt Justin Bieber på scenen
Dramatisk under konserten i Dubai.

Det ser ut som om Justin Bieber møter hysteriske fans overalt hvor han beveger seg. Søndagens konsert i Dubai ble ekstra dramatisk for tenåringsidolet da han ble overfalt på scenen midt under konserten.

Dramatisk scene
En YouTube-video filmet av en i publikum viser Justin Biber, sittende ved flygelet og spille introen til hiten «Believe», i det en person kommer stormende inn på scenen. Personen rekker helt frem til Bieber, før en sikkerhetsvakt kommer på pletten og legger personen i bakken.

Men scenen er langt fra udramatisk. Hele flygelet velter, og publikum hyler av oppstyret. Justin derimot, hopper unna kaoset og fortsetter låten som om ingenting har skjedd.

Slik var Justin Biebers andre konsert i Norge

Angrepet

Justin ble angrepet sv ti men på scenen i dag, de øddlagte pianiet å prøvde og kaste det ut på publikum!

OLLG

Russisk OLLG

-Anette

OLLG i Sverige 24 april.

Spilte bordtennis med Spotify-Gründer

ser ut til at Justin Bieber har koset seg i Sverige denne uka. I går ble det kjent at han har tatt en ny tatovering og i dag har han varmet opp til sin siste konsert i Stockholm med bordtennis.Under Oslo-besøket hans forrige uke klarte Beiber å holde seg ganske skjult. I Sverige har han derimot vist seg flere ganger.

Varmet opp med bordtennis

I kveld har Justin Bieber sin siste konsert i Sverige før han drar videre på sin «Believe»-turné til Finland.På søndag la Bieber ut en video der han spilte bordtennis, mens «belieberne» ventet håpefulle utenfor hotellet hans i Stockholm.

Nå virker det som han har blitt hektet på ping pong-spillet.På Twitter skriver popidolet en melding til Daniel Ek, gründer av Spotify: «Jeg skjønner vi har en bordtennisutfordring. Du kommer til å tape! Haha» Ek responderte med: «Jeg spilte nettopp mot @ScooterBraun. Så vi får se ;)»

Har investert i Spotify

Bieber ble oppdaget av manager Scooter Braun i 2007 og i løpet av de siste årene tjent enorme penger på sin musikk. I fjor skrev Frobes at superstjernen har invistert i flere stor selskaper, som blant annet den svenske musikkstrømmetjenesten, Spotify.
Frobes skrev også at Bieber tjente over 108 millioner dollar fra 2010 til 2012 og at han har blitt interessert i sin egen økonomi og invisteringer.

- Hver uke lærer jeg noe om businessen min, sa han til magasinet i fjor.

I dag har også vakten til Bieber, Kenny Hamilton, vært på omvisning på Spotify sine lokaler. På Twitter delte han denne meldingen:

«Fikk muligheten til å sjekke ut Spotify sine kontorer med @eldsjal i dag! En stor inspirasjon og et fantastisk landskap i kreativitet»PÅ SHOPPINGTUR
Tidligere i dag bestemte Biebers nære venner og crew-medlemmer Kenny Hamilton og Alfredo Flores for å utforske Stockholm og dra på shoppingtur. Kenny la heller ikke skjul på hvor de skulle dra og tvittret: «Skal ut å shoppe! Vi drar til G-Star på Gallerian kjøpesenter»

Crewet besøkte butikken G-Star Raw og i følge Anton Granlund, administrerende direktør i Globe Retail som eier G-Star, kjøpte crewet to antrekk til superstjerna.

- De kjøpte vel fem forskjellige antrekk om, sier han til Aftonbladet.

Da de var i Oslo besøkte de Onepiece-butikken på Majorstua og i ettertid har crewet hans tvittret at de vil ha egne turné-kosedress.

-Anette

Justin forlater hotellet sitt i dag

24.04
/2013

-Anette

Mally

Bieber og apen befinner seg i hvert sitt land.

Justin Bieber må hente apekatten Mally før 17. mai. Ellers blir han tysk for alltid. Den 17 uker gamle apekatten, Justin Biebers faste følgesvenn, ble beslagslagt av tyske tollere i slutten av Mars. Grunnen var at han forsøkte å ta apen inn uten papirer.
Siden den gang har Mally, som apen heter, oppholdt seg i et hjem for bortkomne dyr. Bieber skal ha bedt om at Mally omplassereres til en dyrehage.

Judith Brettmeister, talsperson for en dyrevernsorganisasjon i Munchen sier hun har fått et par e-post fra et selskap som hevder at de representerer Bieber, skriver Huffington post. I e-postene er det stilt spørsmål om hvor lang tid Bieber får på seg til å ordne papirene før apen blir avlivet.

I den andre e-posten blir det anbefalt å plassere Mally i en dyrehage, og Bieber-teamet spør etter råd etter et egnet sted. En talsperson for hjemmet hvor Mally oppholder seg sier imidlertid at apen kommer å bli der før Bieber eller noen av hans foresatte kontakter dem direkte. 17. mai er deadline for Bieber.

- Hvis det ikke har skjedd noe 17. mai mister han eierskapet til dyret og den blir i tysk eie.
Dersom Bieber virkelig ønsker å omplassere Mally til en dyrehage er han velkommen til å kontakte hjemmet personlig og hente ham ut mot at han betaler kostnadene som har løpt til nå, opplyser talspersonen.

-Anette

På an igjen!

Ja, da var det en ny tatovering. Som de sier har han tatovert Selena, å ryktene sier at de prøver å få forholdet til å gå på skinner igjen etter hun besøkte han i Norge no i April. Og Noen sier at det er en engel for Avalanna.

Hva tror du?

Ny app

Vg har laget en app som heter "alt om bieber". Jeg gikk inn på appstore. Dessverre kostet den penger. Den koster altså 21kr.

-Anette

Pattie malette skriver på facebookAkkurat nå så er Justin Bieber blitt syk, hva som har skjedd vet jeg ikke.
Det var snakk om at Meet & Greet blir avlyst i sverige pga han er syk og at doktoren er på besøk og sjekker hva som er feil med han.
Men nå ser det ut som at Meet & Greet har blitt i orden igjen.

Dette skrev Pattie Malette på facebook :

2 hours ago :

Awe , my baby's sick .. I just got a call from kenny saying Justin is sick , and they think it might be because of stress but to be on the safe side they are on their way to the doctors and not taking any chances . prayers would be much appreciated at this time . thank you

58 minutes ago :

I will keep you guys updated but if you are family/friend and have his number/imessage u might wanna shoot him a text , just to say that u hope he feels better or even give him a call , but im not sure how much he is up to talking .. or even just post on his wall , he has fb on his phone so he will get it.

23 minutes ago :

For the M&G he might be a little late because of his doctor's visit but at this point. The M&G and show are both happening as planned!Vi får håpe at Justin blir frisk og at det ikke er noe farlig som feilier han.
Alt vi kan gjøre er og håpe på det beste, twitre til han og ønske han GOD BEDRING!-Hva trur dere kommer til og skje?
-Hva trur dere feiler han ?


Skrevet av www.bieberish.blogg.no.
Her er en jente som heter Frida Marie som kommenterte Under innlegget til Bieberish.
Er dere enig med henne?

Still Kidrauhl

Som dere vet er at Norske Beliebers har skrivet en sang til Justin som heter " Our Kidrauhl " og Torsdag kveld hørte han sangen. Link til sangen : http://m.youtube.com/watch?v=QFv3sXO96r4
Til dere som ikke vet hva "Kidrauhl" betyr er at Justins Youtube bruker het "Kidrauhl" der han begynte å legge ut videoer av seg selv synge. Her er noen han har lagt ut
Linker:
http://m.youtube.com/watch?v=4vPOmtJyobo og http://m.youtube.com/watch?v=Zei4iEEuw48 . Disse videoene har Justin selv lagt ut.

-Anette

Bieber ber norske onepiece om egen turné kosedress
I forrige uke var det Bieber-mania i Oslo da popstjerna Justin Bieber (19) hadde tre konserter i hovedstaden.

Bieber valgte å holde en svært lav profil under Oslo-besøket, men crewet hans viste seg flere plasser, blant annet på OnePiece sin butikk i Bogstadveien.EGEN «BELIEVE»-TURNÉ-KOSEDRESS
I likhet med Bieber selv er mange av crew-medlemmene hans ivrige twitrere. Etter de var i Oslo i forrige uke postet de bilder av seg selv i den populære joggedressen.


Nå tvittrer de at de vil ha egne turné-kosedresser av det norske klesmerket. En av Biebers dansere skrev denne meldingen på Twitter i dag:

«Vi mener @OnePiece skal lage en offisiell #BelieveTour OnePiece! Hva tror dere om det? @justinbieber»

Og Bieber responderte med: «Gjør det!»

Onepiece-medgründer Knut Gresvig stiller seg positiv til Bieber-crewets forslag:

- Ikke noe er morsommere enn å se slike meldinger. Hva vi ville svart på en slik henvendelser er ikke sikkert, sier han til Dagbladet.- MERKER EN ØKT INTERESSE
Gresvig forteller at de har merket en økt interesse for den norske «sparkedressen» etter popidolet var i byen.


- Vi merker en veldig økt intertesse. Vi ble utsolgt for den amerikanske OnePiecen når han ble sett med den, så ja, det kan ha en stor effekt, sier Gresvig til Dagbladet og fortsetter:

- Vi merket at det kom flere innom butikken og at vi fikk en stor økting på onepiece.no, sier han.- NATURLIG Å TA KONTAKT MED SCOOTER BRAUN
Bieber sitt crew har vært flinke til å omtale det norske klesmerket og har postet bilder av seg selv på sosiale medier der de takket OnePiece - noe Gresvig synes er gøy.


- Vi synes absolutt det er gøy at de omtaler oss. Vi hadde jo litt kontakt med dem når de var her, så det er hyggelig.

- Hvordan har Bieber og hans folk blitt introdusert for OnePiece?

- I forbindelse med åpningen av butikken vår i Los Angeles møtte vi manageren til Bieber, Scooter Braun og har hatt dialog med han siden. Det var derfor naturlig å ta kontakt med han når han kom tilbake til Norge, sier Gresvig.

- Vi har butikk i London og noen hadde kjøpt en heldress til han der borte. Etter det har vi sett bilder av han i den amerikanske onepiecen og den ble utsolgt når han ble sett med den.- PÅVIRKER SALGET
Ifølge markedsføringsekspert Trond Blindheim er dette en vanlig metode for å få økt oppmerksomhet rundt en vare.


- Håpet er at de skal bruke plagget og bli fotografert med det, og at det blir kringkastet på blogger og i media. Det er ikke uvanlig å gi gratis klær til kjendiser og opinionsledere for at de skal bruke dem. Det er opinionslederprinsippet i markedsføringen, sa han til Dagbladet under Bieber sitt besøk i Oslo.

-Anette

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
biebes

biebes

14, Bergen

Denne bloggen er skrevet av Anette (14) fra Bergen, Linea (15) fra Oslo, Linn (12) fra Sandefjord og Camilla (17) fra Kristiansand. Vi har vært Beliebere siden Slutten av 2008 og siden begynnelsen av 2009. Legg gjerne igjen en kommentar -vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk.<3

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits