My dreams come true VIKTIG!

Hei! Dere som leser my dreams come true må lese dette! Jeg slutter med historien. Å det er fordi jeg heller har lyst p lage en ny en. Håper dere har lyst åfortsette å lese den nye historien min. :)
-anette

My dreams come true DEL 32

Jeg satte meg inn på kjøkkenet for å gjøre lekser på kjøkken bordet,når jeg var ferdig. hører jeg  det plinge en meling på mobilen min.'' Må snakke med deg, VIKTIG ! <3- Justin'' stod det.


''Okeei, kom du <3'' skrev jeg tilbake før jeg gikk opp på rommet slengte meg i sengen å tok opp macbooken. jeg gikk på facebook å så på nyhetsoppdateringer, det var ikke så mye nytt, bare noen som har byttet profilbilde og sånn. Jeg gikk ned for å smøre noen skiver, da jeg plutselig ble avbrøtet av noen som ringte på døren. Jeg smurte ferdig skiven å kastet på skinke og ost å begynte å spise på den menst jeg gikk mot døren, jeg åpnet å justin så veldig stresset og lei seg samtidig.''Hva er det Justin?'' sa jeg menst han gikk inn.''Det er det jeg skal fortelle deg.'' sa han menst han tok tak i hånden min å gikk opp på rommet mitt, han åpnet døren på rommet mitt å begynte å gå inn.'' det er ikke så veldig ryddig her, Justin, vi kan heller sitte i stuen.'' sa jeg menst jeg lukket døren på rommet.''Det går fint, vi kan bare sitte her'' sa han å satt seg ned i sengen. jeg kom bort å satt meg vedsiden av han.'' Kan du fortelle meg det nå'' sa jeg å svelgte den siste biten av skiven.'' Ja, det var jo derfor jeg kom.'' sa han å så opp på meg med de tristeste øynene, aldri sett han så lei seg.'' Jeg så Nicole, Anna, Nora og Amalie inn på Jente doen i dag. jeg hørte de hadde en plan med å øddelegge mellom oss-.' fikk han sagt før jeg avbrøt han.'' så du sier at du mener det er noe mellom oss?'' så jeg spørrende på han,'' Altså, vi har jo vært sammen, og vi skal jo prøve så godt vi kan for å få deg til å huske.'' svarte Justin.'' Ja, men fortsett.'' sa jeg fort.''Ja altså, jeg hørte  at de hadde en plan å øddlegge det også såre deg, så sa hun at hun ikke brydde seg om at du lå i koma, at du like gjerne kunne dø.'' sa justin å sa trist på meg.''Hvem sa det ?'' sa jeg å så trist tilbake på han.'' Anna'' sa han. '' det tror jeg ikke noe på.'' sa jeg.'' Hæ? du må tro det. stoler du ikke på meg????'' sa han å reiste seg fort opp. jeg så opp på han'' Jo, jeg stoler på deg, men jeg tror ikke Anna er sånn'' sa jeg å så nedmot beina mine.'' Neivell, er dette godt nok for å få deg til å vite at jeg snakker sant?'' sa Justin menst han tok opp mobilen.''Hva skal du?'' sa jeg å så spørrende på han.'' skal vise deg et lydopptak.*

LYDOPPTAK

'' HYSJ!, ikke så høyt, du vet aldri hvor D/N kan være,'' sa Nicole.'' Altså, jeg holder på med den, jeg må bare få hun til å bli sammen med Justin, også må jeg flørte med Justin, men hun må ikke se at det er jeg som flørter, det må se mer ut som at det er han som flørter. sånn at hun aldri vil se Justin igjen, også, jaaaa... men det kan ta litt tid, D/N må jo først huske Justin før det  blir noe mellom de.'' sa Anna, ''JAMEN HERREGUD, hvorfor husker ikke D/N justin da ?'' sa Nora.'' HUn lå jo i Koma, som jeg egentlig ikke brydde meg om, hun kunne like hjerne dø for min del.'' sa Anna.*nå går de ut fra jente doen)'' duuu, Justin Jeg kan forklare!'' sier hun Nervøst..'' tror ikke det du, jeg hørte alt sammen å dette skal D/N få vite om. å du kan bare drite i å være med henne igjen.'' sa Justin.

SLUTT PÅ LYDOPPTAK

Jeg kjente tårene presse på. Justin tok telefonen ned i lommen menst han kom bort til meg å ga meg en trøste klem, han prøvde å slippe meg, nei, nå går dette forlangt, jeg har bare han nå.''Justin'' mumlet jeg.'mhm..'' sa han.''Jeg kan ikke la deg dra fra meg,'' sa jeg å ga han en skikkelig klem.''hva mener du?'' sa han. ''Dette mener jeg'' sa jeg å lente meg bort til han å kysset han på leppene, han lente seg bakover sånn at jeg lå over han å kysset ble fort over til klining. vi ble avbrøtet ved at mobilen min ringte. jeg reiste meg å hentet den.'' Anna'' mumlet jeg. Jeg svarte den.''Hallo?'' sa jeg surt i telefonen.''Heeeiiii, være med deg?'' sa hun.'' nei vil ikke se deg igjen, justin fortalte ALT om den planen din.'' sa jeg å lå på.

sad | sad.alone

''Men Justin, vil du overnatte i dag? pappa skal ikke være hjemme, han reiser i 1 uke med Jobben. åååå, Ja, jeg vil ikke være hjemme alene.'' sa jeg å lå ned mobilen.'' ofc.''

 


 

 mer??

sorry, sein del, men hadde ikke pc før nå, Natta <3<3 <3

My dreams come true DEL 31

 

 

 

Ville bare infomere om at jeg vet ikk når neste del kommer...:( men skal se hvor mye jeg får tid..håper dere forstår :-)


dere skal nå melde dere på fritime aktivitet. det står mellom, Dans, cheerleading, turn,tennis,fotball,håndball,hockey,basket og baseball'' sa Mr.Wayne og delte ut et ark,'' dere skal skrive tall fra 1-4 på det dere vil mest gå på, dere får vite hva dere får gå på i morgen, fritimen i dag  blir brukt til lunsj time.' ' sier Mr. Wayne å lener seg til kvaterteret. Du tok først cheerleading, på andre tok du turn, på treie tok du fotball å sist så tok du dans. det samme Gjorde Anna, Mr.Wayne fikk tilbake alle arkene og så hadde vi engelsk resten av timen...


Timen gikk egentlig ganske greit, nå var det fritime, men siden vi ikke viste hva vi skulle gå påennå sa fikk vi lov til å ha lunsj istede. '' Anna?'' sier jeg menst jeg luker skapet  etter jeg hadde slengt inn engelsk boken min.''ja?'' sa hun menst hun lukket igjen skapet sitt,'' Blir du med bort i kantinen, å siden det er så fin vær så kan vi sitte ute på gresset ?'' sa jeg menst jeg smilte bredt til hun.''Ofc'' sa hun menst vi satte kurs mot kantinen, etter vi hadde hentet mat å gikk ut av kantine døren dultet jeg bort i noen' Obs, sorry..'' sa jeg.  jeg så ikke hvem det var engang, fordi jeg så ikke opp på ansiktet hans, du og Anna gikk ut på gress plenen. og satt dere ned å nøt maten, fritimen varte veldig lenge så det var egentlig veldig bra, for egentlig varte lunsj timen i20 minutter, men nå var det 2 timer.''Jeg må bare på do'' sier Anna å spretter opp. '' haha, ser at du må på do nå, bare gå du, jeg gå ingen steder'' sa jeg menst jeg så opp på henne å smilte.

Plutselig så kom noen å satte seg ved siden av meg. '' Hei, du var veldig kjapp, Ann.....'' sa jeg så så jeg på hvem det var, Det var Justin.'' Hahhah, Trodde du det var Anna eller ?'' sa han menst han smilte til meg,'' Jaaa...'' sa jeg  å smilte tilbake.'' Vil du og Anna være med på stranden i dag ?'' sa Justin menst han tok den ene hånden å tok på solbrillene.''JA det kan vi, det blir sikkert kjempe gøy, må bare spørre pappa'' sa jeg å så bortover på alle andre som satt å spistepå plenen,''Ok,kl 4?'' sa han menst han reiste seg opp, like etter reiste jeg meg opp'' Ja, passer fint, men tror jeg går inn til Anna nå, hun har brukt lang tid på do nå'' sa jeg menst jeg begynte å gå sakte mot skole inngangen. Når jeg hadde kommet inn på skolen igjen hadde jeg allerede begynt å finne bokene til neste time, jeg skulle bare inn med de i klasse rommet å legge de fra meg sånn at jeg ikke glemte de.  Jeg gikk ut igjen av klasse rommet bare for å gå litt i gangene, jeg orket ikke å sitte i klasse rommet å vente til fritimen er slutt. til jeg kjenner  noen dylte bort i meg, snur jeg meg å så hvem det var.'' Heidu ! vær litt forsiktig da'' skriker hun til meg.  Det var jo en av de største Bitchene på skolen,'' Hei, unnskyld meg men det var du som dyltet bort i meg.'' sa jeg forsiktig.

 

Justin's synspunkt

Jeg ser Nora, Amalie og Nicole gå inn på jente doen, de største bitchene på skolen,  tidligere hadde jeg sett Anna gå inn. jeg gå forbi å ser at Anna står foran speilet å fikser på håret, jeg hørte de begynte å snakke noe. men jeg viste ikke hva, men jeg var trossalt veldig nyskjerrig så jeg måtte luske litt.'' Anna, Hva med planen?'' sa hun ene som het Amalie. dette kommer til å bli intresant. jeg tok telefonen raskt opp fra lommen å tok på opptak.'' HYSJ!, ikke så høyt, du vet aldri hvor D/N kan være,'' sa Nicole.'' Altså, jeg holder på med den, jeg må bare få hun til å bli sammen med Justin, også må jeg flørte med Justin, men hun må ikke se at det er jeg som flørter, det må se mer ut som at det er han som flørter. sånn at hun aldri vil se Justin igjen, også, jaaaa... men det jan ta litt tid, D/N må jo først huske Justin før det  blir noe mellom de.'' sa Anna, HErregud, Anna  sa det, trodde de var bestevenner, men nå ser jeg At Anna prøver bare å øddlegge livet til Jente min, eller selvom vi ikke er sammen så er hun Jenten min innerst inne, jeg gjør alt for at hun ikke skal bli såret.''JAMEN HERREGUD, hvorfor husker ikke D/N justin da ?'' sa Nora.'' HUn lå jo i Koma, som jeg egentlig ikke brydde meg om, hun kunne like hjerne dø for min del.'' sa Anna. jeg hørte de begynte å gå ut fra tolettet igjen, jeg reiste meg opp fra skolebenken å ventet til  Anna kom ut, nå skulle hun få se at jeg har hørt alt de har snakket om, men ikke at jeg har tatt opptak av det. Nicole trippet ut først med de styggeste hælene jeg har sett, samme gjorde Nora og Amalie, de gikk videre, Anna kom ut å stoppet opp med et sikkelig skjokk,'' duuu, Justin Jeg kan forklare!'' sier hun Nervøst..'' tror ikke det du, jeg hørte alt sammen å dette skal D/N få vite om. å du kan bare drite i å være med henne igjen.'' sa jeg å så stygt på henne å snudde meg åå gikk inn i klasse rommet.

SLUTT på SYNSPUNKT

 

Justin kom inn i klasserommet å satt seg ved siden av meg som vanlig, Anna kom inn like etter, Jeg vinkethun bort hit, men hun satt seg ike bort med meg...? hva ? nå skjønner jeg ingenting..'' Hva er det med Anna ??'' Sa Jeg å så spørrende på justin.'' nei det skulle du ha vist, jeg må snakke med deg senere D/N, dette er ekstremt alovorlig,'' sa han å så Skikkelig alvorlig på meg.'' Hæ hva har skjedd??'' sa jeg å så redd ut på justin, '' hei, jeg heter Bella'' hærte jeg noen si bak meg, jeg snudde meg å der stod en blond jente med langt hår.'' hallo, D/N'' sa jeg menst jeg strakte hånden min å hilste på henne.'' Kan jeg sitte her, sa hun menst hun ga hint på at hun mente vedsiden av meg.'' Jajajaja, Ofc, jeg eier ikke stolen, Haha '' a jeg å smilte til henne.'' Så Bella, Hv liker du å gjøre ?'' sa jeg for å prøve å bli kjent med henne.'' Altså jeg liker Cheerleading, venner å henge på stranden, ja, osv..., ikke så mye egentlig.'' sa hun å smilte.'' Så du har meldt deg på cheerleader laget i fritimene?'' sa jeg å smilte.'' Ja, det har jeg '' sa hun. Læreren kom inn nå.'' Så elever,  jeg har egentlig et møte nå, så dere må jobbe med oppgave 12,13,14,15. menst jeg er borte. sa MR. Wayne å skreve det på tavlen. å gikk ut av klasse rommet.

 Timen gikk rett å slett fort, jeg gikk hjem med Bella for hun bodde tydeligvis i huset ved siden av meg. det var egentlig ganske morsomt, skjønner ikke hvorfor jeg ikke har sett henne før eller blitt kjent med henne før, hun var jo utrolig grei.'' hade da. snakkes'' sa jeg å gikk inn mot ytter døren.'' Men du? '' hørte jeg Bella si menst hun kom gående fort bort til meg.'' Kan jeg få Nummeret ditt'' A hun å smilte.'' JAja'' sa jeg menst jeg tok mobilen hennes å tastet inn nummeret mitt, jeg fikk hennes også gikk vi vær for oss.

Jeg satte meg inn på kjøkkenet for å gjøre lekser på kjøkken bordet,når jeg var ferdig. hører jeg  det plinge en meling på mobilen min.'' Må snakke med deg, VIKTIG ! <3- Justin'' stod det.

//du som gjør lekser på Kjøkken bordet.//

 

MER ?

My dreams cme true DEL 30

'' Åee, Justin, vi må gjøre flere ting, jeg vil så gjerne huske alt med deg. du må hjelpe meg å få hukomelsen tilbake.'' sa jeg å ga han en klem igjen.'' Jeg skal hjelpe deg D/N, uansett hva som skal til.'' sa han å smilte.'' vi burde gå inn nå'' sa jeg.


 

Vi gikk inn på Nattklubben med Hanna, Chaz og Ryan og egenlig så hadde vi det bare super kjekt og drakk litt, jeg drakk ikke så mye, fordi du var forstatt litt beskymret etter du hadde lagt i koma i noen månder.

Neste dag så var det skole, du stod opp og gikk ned til faren din, som satt på kjøkken borde med lesebriller og en kaffe kopp og leste dagens avis. du gikk bort til kjøleskapet å åpnet det,''pappa, har vi ingenting godt ?'' sa du å ble litt irritert siden du ikke fant noe god mat,'' jo vi har noe frukt i skuffen'' sa han menst han tok en slurk fra kaffe koppen sin. jeg tok et eple å satt meg ned på motsatte side av kjøkken bordet som pappa satt på.'' pappa, jeg tenkte på en ting.'' sa du menst du tok et tygg fra eple.'' ja, Hva er det skatt?'' sa han menst han brettet igjen avisen.''Jeg trenger en sport å begynne på i fritimen på skolen. å har du et forslag ?'' sa jeg og la eple ned på borde å så pappa inn i øynene. pappa tok av seg brillene.''Altså, skatt. Det er du som velger hva du vil begynne på, ingen andre, det er gratis å gå på sport i fritimene, men jeg har forslag, du kan jo foreksempel begynne på dansing, turn eller cheerleading.'' sa pappa menst han tok kaffekoppen i vaskemasinen'' takk pappa, vi skulle melde oss på noe sport i dag, så no har jeg noe å tenke på.'' sa du å kastet eple skrotten i bosset.'' altså du er jo ganske myk, du gikk jo på turn i flere år når vi bodde i norge.'' sa faren din å setter seg ned igjen til bordet.'' jeg vet. emn tror eg burde gjøre meg klar til skolen nå'' sa du menst du gikk opp trappen til rommet ditt. du gikk bort til skapet ditt for å finne noe fint å gå med, endelig var det første skole dag etter du hadde ligget i koma. du fant frem en hvit hullete singlett med en svar tube BH under, og en svart enkel shorts, du gikk inn på badet ditt å sminket deg naturlig fint å kreppet håret ditt å lot det falle ned langs skuldrene, du  gikk ned i gangen og sa hade til faren din så spurtet du bort til Anna, for dere hadde avtalt å dra til skolen sammen, du ringer på dørklokken hennes mens du venter litt før anna åpner'' Hei! D/N!'' sier hun høyt menst hun over faller deg med en svær klem.''Hei, Anna!  er du klar?' sier du når Anna slipper klemmen, ''ja, jeg er det skulle akkuratt til å ringe deg, skal vi gå da ?'' sa hun menst hun tok vesken over skulderen,'' ja, det var det jeg tenkte.'' du og Anna gikk bortover til skolen og  snakket.'' såå, hvilke aktivitet skal du gjøre i fritimene da, Anna ?'' spurte du Anna, kanskje hun kunne hjelpe deg å bestemme på hva du skulle velge.'' Jeg skal søke på Cheerleading, du da ? svarer hun å smiler.

//outfit'en din

''Ja, jeg tenkte på det samme'' sier du å smiler'' jeg er ganske myk å sprek, jeg gikk på turn å litt på cheerleading når jeg bodde i Norge'' sa du å smilte, dere ser skolen å du ser Justin gå akkuratt inn den store skole inngangen. du og Anna løp bort til Justin, når dere akkuratt hadde kommet inn den store skole inngangen dere også.''Justin!'' roper du menst du løper bort tl han.'' HALLO'', roper han menst han smiler å åpner armene sine å  vil ha en venneskapelig klem. å shitt det smilet hans får deg til å smelte, du løp bort før Anna å hoppet opp i armene til Justin, , Anna kom andpusten bortover å falt ned på gulvet,'' Hahah, Anna, jser hvem som har dårlig kondis !'' sier du ironisk å ler før du hjelper Anna opp. vi gikk bort til skapene våre, jeg hadde skap vedsiden an Anna,'' hvilke fag skal vi ha, Anna?'' sier du menst du åpner skapet ditt. vi skal ha engelsk, men halve timen skulle bruke tiden på å melde oss på sånn fritime aktiviteter'' sier hun menst hun tar ut engelsk boken fra skapet. dere gikk inn i timen å du å Anna satt sammen fremst i klasse rommet, menst du å Anna skulle til å sette seg ned kommer Justin inn i klasse rommet han  går fobi å blunker til deg, å setter seg på andre siden av deg.'' sa hva skal du melde deg på'' spør han  menst han skyvde inn stolen til pulten.'' jeg skal velge cheerleading.'' sa du å smilte til han.'' kult. jeg skal velge basket''. læreren kom inn å dere så bort på Mr. Wayne(læreren)'' Så elever'' sa han menst han klappet i hånden en gang å gnidde de sammen.'' dere skal nå melde dere på fritime aktivitet. det står mellom, Dans, cheerleading, turn,tennis,fotball,håndball,hockey,basket og baseball'' sa Mr.Wayne og delte ut et ark,'' dere skal skrive tall fra 1-4 på det dere vil mest gå på, dere får vite hva dere får gå på i morgen, fritimen i dag  blir brukt til lunsj time.' ' sier Mr. Wayne å lener seg til kvaterteret. Du tok først cheerleading, på andre tok du turn, på treie tok du fotball å sist så tok du dans. det samme Gjorde Anna, Mr.Wayne fikk tilbake alle arkene og så hadde vi engelsk resten av timen...

 

MER?

 fikk tid til å skrive en del nå, men skal prøve så godt jeg kan til å få skrevet flere neste uke  <3

Ny historie?

Er det noen som vil jeg snart skal gi meg med "My dreams come true", føler liksom jeg har kommet med helt feil tittel å greier.skriver dårlig, har jeg hørt. Og ja, litt lei av å skrive blandt det enme. Må si det så vidt er drama i den fortellingen. Siden den heter "My dreams come true." Og da er jo ingen som vil ha drama med selveste JUSTIN BIEBER. Men men. Deres valg. Om jeg skal fortsette eller ikke. Kommenter, ellers vet jeg ikke om jeg skal fortsette. Om dere vil ha ny historie eller ikke kommer hveratefall ikke ny del før neste fredag. Håper hvertfall den kommer på fredag, eller før om jeg får presset inn litt tid til historien. Men håper den ikke kommer etter. Men husk p kommenter ;)
-anette

Info om my dreams come true

Hei, skal ha prøve eksamen på mandag, engelsk presentasjon på onsdag, innlevering av naturfag nøkkelspørsmål i 3 kapittler og jobbskygging presentasjon. Såååå..... I neste uke håper jeg virkelig Camilla gidd å blogge for dere. Jeg har det utrolig travelt, selvom jeg går i 8 klasse. Så kan det være tøft. Sååå.. Var det noe mer.
Jeg har fått noen spørsmål om skrivingen min på bloggen, altså det er snakk om "My dreams com true" historien. Altså vist noen ikke liker skrivingen min på historien så er det deres problem. Det enesnte jeg kan si er at jeg har LESE OG SKRIVE VANSKER. Så jeg kan slite litt med å skrive og lese. Og det kalles dysleksi. Å Jeg VET at jeg ikke er den enesete.å jeg prøver så godt jeg kan for å bli like god som dere!. Vist dere ikke liker måten jeg skriver på, da skjønner jeg ikke poenget med å lese historien min i det heletatt.
Jeg er ikke sur eller noe. I promise.
Men det er frekt å si at jeg skriver på en rar måte og at jeg ikke kan skrive. Fordi det kan jeg. Ja har kanskje ikke verdens beste måte å beskrive ting på. Kanskje fler skrivefeil en de andre som ikke har dysleksi.

Men håper det er greit at jeg tar det litt rolig med bloggen i løpet av neste uke. Har et liv jeg også... Også en skole som ødelegger litt av det...:p

-Anette

Slettet kommentaren.
Syntes det var unødvendig å skrive det av den Anonyme personen. Håper du har dårlig samvittighet.

Info My dreams come true

Set blir dessverre ikke fler deler i kveld eøler i morgen. I morgen skal jeg har bursdag, å ja, det blir for dumt å sitte på pcen i mitt eget besøk. Det skjønner dere vell:) men ikke slutt å les bloggen min da:D ikke at jeg tvinger deg til å lese.:*
-blogges

-Anette

My dreams come true DEL 29

klokken var fem på 8 så jeg kunne gøre et siste ''finish'' før jeg løp ned i gangen å sa hade til pappa før jeg løp ut døren.


ustin står utenfor bilen å venter,  jeg løp bort får å gi han en vennskapelig klem, jeg må vel si vi allerede var bestevenner, selvom jeg vet vi har kjent hverandre egentlig veldig lenge.  men når jeg ga han en klem så kysset han meg på kinnet. jeg slapp klemmen.'' Justin.....-'' sa jeg før han avbrøt meg. '' <ja, jeg vet, jeg glemte meg bare.'' sa han å satt seg inn i bilen menst han lagde et tegn til meg sånn at jeg skulle sette meg inn i bilen. vi kjørte til nattklubben. og der stod det 3 stykker. utenfor  ventet på eg og justin.'' hvem er de ?'' sa jeg å så spørrende på Justin.'' det er Chaz, Ryan og Hanna, sa han menst   pekte på hvem som var hvem. vi gikk ut av bilen.

Flashback

En folke mengde med Belibere, intervjuere,nyheter og sånn kom etter oss løpene, Justin trakk i hånden min å løp. for det første så måtte vi innom hotellet for å skifte, men nå blir det veldig vrient. vi kan ikke  løpe direkte til hotellet nå, ellers finner de ut hvor vi bor...

''Jeg ringer Kenny!''' mumler Justin menst han trekker telefonen opp fra bukse lommen.'' Oki'' sa jeg.

''kommer han'' mumlet jeg å så bort på Justin.'' ja , Han er på vei''  svarte han. han holdt meg hardt i hånden til vi så Kenny's svarte bil rundt hjørne, han dro meg med han bortover gaten, vi hoppet inn i bilen  å kjørte vekk fra alle Belieberene og intervjuerene og pressen osv...

''Takk Kenny, vist du ikkehadde kommet da vet jeg ikke hva som hadde skjedd...'' sier Justin å tørker svetten i pannen hans å smiler.'' 

vi kjørte rundt i byen for å gjøre beliebersene  forvirret slik at de ikke viste hvilket hotell vi bodde på.

'' hva heter vennene dine som vi skal møte på Nattklubben?'' spurte jeg Justin å smilte.''Chaz, Ryan, Hanne. '' sir hna å siler tilbake med verdens fineste å perfekte smil.

''Hørt om  Chaz og Ryan, men hvem er Hanne ?'' sa jeg å så spørrende på justin.'' Kjæresten til Ryan'' svarer Justin.

Dere møtte Ryan, Chaz og Hanne utenfor nattklubben, de hadde allerede vært der en times tid. de skulle bare møte dere rett utenfor nattklubben. Jeg å Justin gikk ut av den svarte bilen til Kenny også tok Justin

En Handshake hilsen med Ryan og Chaz og ga hanne en vennskapelig Klem,  jeg stod på kanten på fortauet, og justin så bak meg og smilte mens han tok tak i hånden min og dro meg bort til de andre.  Jeg hånd- hilste på alle tre og ble godt tatt i mot.

SLUTT PÅ FLASHBACK


 ' D/N Kommer du ? '' sa Justin å vinket meg bort til der han stod, jeg løp bort til han og de andre..''Justin, Justin !'' små ropte jeg til han å dyttet litt i han med hånden.'' hva, er det noe galt ?'' sa han å så spørrende på meg.'' nei det er bra'' sa jeg å smilte til han.'' Ja, men hva er det da ?'' sa han å smilte tilbake.'' jeg fikk mitt første flashback !'' små ropte jeg til han å ga han en klem.'' Hva handlet det om?'' sa han å klemt tilbake. '' det var da vi var i Norge, da vi skulle til nattklubben, også ble vi løpt etter av fansen din og interviuere. da du måtte ringe kenny for at han skulle hente oss. og når vi kom til nattklubben så møtte vi på Hanna , Chaz og Ryan!'' sa jeg å vr helt sprut glad.'' ja, jeg så du var borte i noen sekunder.' sa han å smilte.'' Åee, Justin, vi må gjøre flere ting, jeg vil så gjerne huske alt med deg. du må hjelpe meg å få hukomelsen tilbake.'' sa jeg å ga han en klem igjen.'' Jeg skal hjelpe deg D/N, uansett hva som skal til.'' sa han å smilte.'' vi burde gå inn nå'' sa jeg.


 

-Tror dere D/N får flere Flashback på nattklubben ?

-meeer ?

 sorry ikke lang del, men jeg skrev denne om kvelden, tok sånn auto- publisering, og er trøtt nå :) glad jeg har endelig komt igang  med historien igjen, håper det fortsatt er en av de gamle leserene som leste fra begynelsen a historien som fortsatt leser den etter pausen :)

 

-Anette :) <3

My dreams come true DEL 28

de fleste vil få flashback , og minnene dine vil komme tilbake etter vært om du får flashback.

Dagen etter Skjekket vi ut av sykehuset. Justin ble med oss. pappa kjørte oss hjem, vi skulle prate litt, jeg ville vite mer, jeg hadde hukomelsestap, og jeg vil fortest mulig få minnene tilbake, men jeg var usikker på at dette var sant. vi gikk inn i huset vårt, pappa lagde pannekaker, rett før han skulle på jobb,''hade pappa !'' ropte jeg å smilte til han.'' hade vennen, ja forresten, jeg har søk deg inn på samme skole som Anna og Justin'' sa han å smilte.'' Har du ! så fint da '' sa jeg å smite tilbake.'' da går jeg '' sier pappa rett før han smeller igjen ytterdøren.''sååååå..... hva skal vi snakke om ?'' sa jeg rett før jeg tok en panekake som l¨å på tallerkenen midt på bordet.'' jeg skulle bare ønske du husket meg'' sa justin å så ned på bordet.''altså, jeg vil huske deg. men jeg får det bare ikke til...'' sa jeg å så justin inn  i øynene.''mhm, jeg må bare gi deg litt tid.'' sa han å tok en pannekake han også. vi var ferdig å spise menst vi gikk inn i stuen så kom det kjendisnytt på. ''JUSTIN KJÆRESTE I GÅR VÅKNET EDELIG OPP FRA KOMA, MEEEN ! D/N HAR FÅTT HUKOMELSESTAP Å GLEMT JUSTIN! VIL D/N NOEN GANG HUSKE JUSTIN ?'' sier damen på TV'en, justin ser bort på meg å ser trist på meg,'' Justin, ikke se sånn på meg, jeg ser du er trist, men jeg vil få tilbake minnene før det blir noe nytt mellom oss.'' sa jeg å tok Justin forsiktig i hånden.'' Jeg skjønner deg'' svarte han meg menst han tok op fjernkrontrollen å slo av TV'en. det ble noen sekunders klein stillhet. '' blir du med en gå tur ut ?'' spurte jeg han for å kverke den kleine stillheten'' ja så klart'' smilte han å begynte å gå inn i gangen. jeg gikk etter og vi tok på oss skoene og gikk ut. vi gikk bortover gaten og snakket om alt å ingenting.'' sååå, hvor lenge hadde vi vært sammen før jeg kom i koma ?'' sa jeg menst jeg stoppet opp.'' 2 månder, det var ikke så lenge men vi var kjempe forelsket i hverandre'' sa han å stanset samtidig som meg.'' men du ?'' sa jeg rett før han begynte å gå videre.'' ja ?'' svarte han og gikk videre,'' fortell litt om deg selv da'' sa jeg å smilte.'' Jeg er 19 år, ja du vet hva jeg heter, jeg er artist (ja dere vet ). '' sa han å smilte tilbake.'' er du artist ?'' sa jeg å så overrasket.'' ja, jeg var på turnè når du ble påkjørt'' sa han å bøyde hodet.'' du, Justin ?'' sa jeg, han kikket opp igjen på meg '' Ja?'' sa han å presset frem et lite smil.'' jeg har jo veldig lyst å få tilbake minnene, men jeg vet ikke hvordan.'' sa jeg med en trist stemme.'' jeg vet heller ikke hvordan du skal få tilbake minnene dine om oss to. men får å muntre deg opp litt, vil du være med  til en nattklubb i kveld ?'' sa han å smilte.'' ja gjerne, du er flink til å oppmuntre folk, justin' sa jeg å ga han en liten vennskapelig klem.

 // deg og Justin. Bare dere ikke ler sånn..

  ''MEn Justin, INGEN DATE.'' sa jeg å så litt bestemt på han.'' neinei, ingen date, en venne greie. henter deg kl 8'' sa han å blunket til meg menst han gikk mot huset sitt. jeg gikk mot mitt. pappa kom akkuratt hjem når jeg så han gikk ut av bilen menst jeg gikk oppover fortauet opp mot huset.'' PAPPA !!' ropte jeg menst jeg løp oppover, han snudde seg å slapp jobb bagen ned, jeg ga pappa en stor bamse klem.'' hvorfor så glad i dag da,vennen ?'' sa han å så glad-spørrende blikk mot meg.'' hva da, er det ikke lov å være glad for å se pappaen sin etter 6 månder i koma ? '' sa jeg å lo litt. pappa smålo menst han åpnet ytter døren å tok av skoene. '' hva skal vi ha til middag ?'' spurte jeg pappa menst han fortsatt stod i gange å tok av ytter jakken.'' vi skal ha pizza.'' okei'' når middagen var klar og vi  hadde satt oss ned til å spise.'' pappa ?'' sa jeg å så opp på han.'' Ja ?'' sa han menst an tok et pizza stykke.'' kan jeg være med Justin på en nattklubb i kveld, han henter meg kl 8.'' sa jeg å tok et pizza stykke selv.

'' ehh-'' sa pappa før jeg avbrøt han.'' bare en vennegreie'' sa jeg,'' ja ok, bare ikke kom opp i noe trøbbel'' sa han å fikk frem et smil.'' tusentakk pappa, du vil ikke angre, jeg må opp å gjøre meg klar.'' sa jeg å ga pappa en klem før jeg gikk opp på rommet. jeg dusjet, tok på meg fin sminke å tok på meg en gammel-rosa kjole som gikk ca ned til kneerene, også et brunt belte rundt magen, klokken var fem på 8 så jeg kunne gøre et siste ''finish'' før jeg løp ned i gangen å sa hade til pappa før jeg løp ut døren.

 // sminken din.

 

// kjolen din


 soorrryy, liten del. jeg trodde denne kom lit tidligere så endte jeg opp med å sitte en time i bilen å når jeg kom hjem så måtte vi orne noe komf, greier... så men dere har delen her, håper dere ikke gir dere me då lese historien miin ! :D 

 

MEER? 

Kjedelig del.. jeg vet... det kommer KANSKJE en del i morgen, men jeg skal prøve å skrive den nå også skal jeg ta sånn at den komme automatisk på på det klokkeslettet jeg setter den på. sååå, følg med :))

My dreams come true DEL 27

 

han kommer hjem igjen å utsetter turnèen til vi ser hva som skjer med D/N'' sa Pattie.


FORSATT ANNA'S Synspunkt

 

Meg og Pattie snakket om alt å Ingenting, Plutselig ringer mobilen til Pattie'' det er Justin'' sa hun å så på nummeret som kom opp på mobil skjermen.''Ok'' sa jeg å presset frem et smil. 

PATTIE OG JUSTIN'S TELEFON SAMTALE 

JUSTIN: ''Jeg kan ikke utsette Turnèen, Jeg må gjøre den engang uansett, og Scooter lar meg ikke utsette den allerede''

PATTIE:'' JEg forstår hvorfor Scooter ikke lar det utsette turnèen, dessuten vil dette bli vanskelig for deg senere om du utsetter den. '''

JUSTN;'' Mhm ( JAA).... men dere må gi meg infomasjon så fort dere vet noe mer.''

PATTIE: Ja det skal vi, vi gir beskjed så fort som muligNÅ HAR DET GÅTT 6 MÅNEDER, Å JUSTIN ER FERDIG PÅ TURNÈ, JUSTIN BESØKER DEG VÆR DAG PÅ SYKEHUSET Å FAREN DIN HAR VÆRT DER HELETIDEN.

NÅ  HADDE JUSTIN LOV TIL Å BLI PÅ SYKEHUSET Å FÅTT VÆRT DET MED DEG DE SISTE DAGENE. ANNA OG PATTIE HAR BESØKT DEG ET PAR GANGER, MEN ANNA GÅR JO PÅ SKOLE SÅ HUN KUNNE IKKE BESØKE DEG SÅ OFTE. PATTIE BLE MED NOEN PAR GANGER NÅR JUSTIN VAR DER.

 


Jeg våknet, et sterkt lys traff meg, solen. Den skinte gjennom en glip mellom de hvite gardinene. Hvor var jeg? Noe pep og jeg så opp på pulsmonitoren, som sto ved sengen, jeg var på sykehuset men hvorfor? Jeg hadde en dundrende hodepine i alle fall. Jeg så meg rundt i rommet, pappa satt i stol, hodet hans lå bakover, hun sov visst. Jeg så videre og så en gutt ligge på sofaen ved  siden av han. Han hadde burnt hår, og øyenne hans var lukket,  så han sov også. Han var fin...men hvem var han?

// justin er trist

"Vann" hvisket jeg, halsen min var knusktørr. Jeg så at det sto et vannglass på nattbordet, en meter fra sengen, jeg prøvde å rekke det. Men nei, jeg klarte å dytte det, sånn at det falt ned på gulvet. Det lagde en skjærende lyd, noe som gjorde at jeg vekket dem. "*DN*" skrek pappa, han spratt opp og gikk fort bort til meg og ga meg en klem. Gutten som lå på sofaen, sto bak ryggen til pappa. "Hvorfor er jeg her?" spurte jeg. "Du har vært i koma, *DN*, du ble påkjørt," sa pappa rolig. Jeg bet meg i leppen. "Hvor lenge?" spurte jeg. "6 måneder," sa en stemme, det var gutten som snakket. Jeg sukket, hvem var han? "Uhm, ikke for å være frekk, men hvem er du?" spurte jeg gutten. Han så sjokkert ut, han mumlet noe som ikke jeg opfattet. "Jeg er Justin..kjæresten din," sa han, han så litt redd ut. Jeg tenkte, men det var helt tomt. Det ringte ingen bjelle. "Du husker meg ikke?" spurte han. Jeg ristet på hodet. "Sorry...men nei," mumlet jeg. pappa så på Justin og så på meg. "Jeg skal la dere være alene, må hente en lege," sa han og gikk, han forsvant ut døren. 

 

5 minutter senere kom han tilbake med en lege'' Det ser ut som at alt er ok nå, hun ka skjekke hut av sykehuset i morgen'' sier legen.''Men du ?'' mumlet jeg frem.'' Ja?'' svarer han å ser opp av brillene sine.'' Er hukomelsestap vanlig?'' spurte jegå så trist bort på legen.'' om du har slått hodet ditt kraftig så er det veldig vanlig. de fleste vil få flashback , og minnene dine vil komme tilbake etter vært om du får flashback.


MER? 

 

det er bare til å følge med, det kommer kanskje en del i kveld ! :D

My dreams come true DEL 26 - LANG DEL !

 du å Justin gikk ned igjen i Kenny sin bil og kjørte til Natt klubben.


Dere møtte Ryan, Chaz og Hanne utenfor nattklubben, de hadde allerede vært der en times tid. de skulle bare møte dere rett utenfor nattklubben. Jeg å Justin gikk ut av den svarte bilen til Kenny også tok Justin

En Handshake hilsen med Ryan og Chaz og ga hanne en vennskapelig Klem,  jeg stod på kanten på fortauet, og justin så bak meg og smilte mens han tok tak i hånden min og dro meg bort til de andre.  Jeg hånd- hilste på alle tre og ble godt tatt i mot. Vi gikk inn på nattklubben.  vi stod egenlig bare å hang med utgangen, siden det er alltid sånn med meg når jeg er på en fest. ( LITT SKJENERT I BEGYNNELSEN) 

Til slutt så dro Justin meg bort til DJ'en. Jeg stod nedenfor DJ-mixsebordet i mens Justin løp opp til DJ-en å sa noe å ga han en 50-lapp. Jeg lurte på hva som skjer nå. Justin kom smilende ned igjen å var ganske så glad, han tok meg i hendene menst kysset meg så forsiktig på leppene menst han tok meg rundt midjen menst DJ'en tok på en slow-sang. justin ville danse SLOW-DANCE med meg ! 

vi danset ferdig til sangen var slutt, Chaz kom bort å ga oss 2 glass med alkohol.'' Blir dere med på NSP ?'' sa Chaz å smilte. Justin smilte til meg'' jada, vi kan det, det er vel ikke så farlig'' sa jeg å tok tak i Justin sin hånd. han smilte å dro meg bort til bordet med   Hanne, Chaz og Ryan og 3 andre gutter jeg ikke kjente. etter 1 times tid så var vi ve litt fulle alle sammen, jeg hadde blitt kjent med de tre andre guttene som het Kristian, Luke og Nico. de var veldig greie i begynnelsen, emn nå var jo de full da, det var jo jeg å så jeg har ingenting å klage over. Jeg hadde også  blitt veldig god venn med Hanne.

5 min senere måtte jeg virkelig på do.'' jeg går på do' så jeg å gikk opp mot doen. jeg gikk mot doen og det var en liten do kø så jeg ventet litt.

Justin's synspunkt

D/N gikk på do å jeg ble spurt i NSP,  chaz spurte. ''NSP JUSTIN ?'' sa han å smålo.''Sannhet'' sa jeg å drakk litt fra glasset mitt.'' hva er det første du vil gjøre med D/N ?'' sa han å å smilte et ( JEG VET HVA DU VIL) smil. Jeg lo litt til slutt ser jeg D/N i trappen på vei ned igjen til oss. jeg måtte jo svare.. Shit, tenk om hun hører det da.. tenkte jeg inni meg... 'Pule henne'' så jeg å brøt ut i latter, de ande hang med. D/N kommer bort å smiler å setter seg på fanget mitt,''Hvem vil du pule Justin?'' sa hun å smålo. søren da, hun hørte det. Shit, klein stillhet i noen få sekunder ''deg '' sa jeg å lo, hun brøt ut i latter å så skjønt på meg, hun har bare det vakreste smile, EVER!. '' så skjønn du er Justin'' så hun å Kysset meg på kinnet.

//Nattklubben

Tilbake til D/N's synspunkt

Vi begynte å gå hjem over til hotellet,  det var heldigvis ingen beliebere ute midt på natten så da kunne vi bare gå hjem. Vi gikk bortover gaten å leide hender, når vi hadde kom tilbake til hotellrommet så

(nå kommer det en liten pervers del, så om du ikke ønsker å lese det så hopp over det med skrå skrift! Takk til min herlige veninne som kunne skrive!)

 '' er du trøtt Justin?'' sa jeg menst jeg slang meg ned i dobbelsengen vi skulle sove i.''Nei ikke så veldig' sa Justin å smilte å satt seg på sengekanten å tok tak i hånden min.'' så hva vil du gjøre no da'' sa jeg  å så på han med et lurt blikk.'' vi kan-........'' sa han før jeg avbrøt han ' film, vi kan se film !'' små ropte jeg. Jeg viste kanskje hva han tenkte på. men jeg var ikke sikker på om jeg var klar. men jeg er nokk det.'' Men noe annet'' sa Justin å smilte.'' Okei, Hva Da ? sa jeg, selvom jeg var helt med på hva han tenkte på. '' dette '' sa han menst han så meg inn i øynene å kom nærmere meg å begynte å kysse meg på nakken, han tok hånden sin under kjolen å  begynte å kle av meg, menst jeg dro av han singletten,  han kysset meg nedover magen å til slutt endte opp med trusen , han dro  den forsiktig , menst jeg tok av han buksen og Boxseren. '' Er du sikker' sa Justin å så meg inn i øynene.'' Ja,  føler dette er rett'' sa jeg å smilte. jeg kjente Justin presset jeg inn.  det var vondt, men føltes riktig ( HUN BLIR IKKE GRAVID!)  når vi vra ferdig  og hadde lagt oss i sengen å pusset tenner osv, så  lå vi oss ned i sengen igjen.'' EVar du Jomfru fra før?'' spurte Justin å så meg inn i øynene'' Ja, jeg ventet på den rette'' sa jeg å smilte et løyn aktig smil til han.'' Jeg kan se du lyver.'' sa han å lo. ''okei, jeg var ikke Jomru da, men var du det Justin?'' så jeg å  så Justin inn i øynene.'' må dessverre skuffe dge, men den første var Selena.''

 sa han.'' det gjør ingenting, bare du er ferdig med henne'' sa jeg å smilte.'' ja, det er jeg forlengst' sa han å jeg ble lettet.

 

 

OKEI  NÅ HOPPER VI EN MÅNED I TID, DERE ER TILBAKE TIL LOS ANGELES Å JUSTIN SKAL PÅ TURNÈ, DU KUNNE IKKE VÆRE MED SIDEN FAREN DIN VILLE HA DEG LITT HJEMME, OG DET VAR ALT FORLENGE FOR FAREN DIN AT DU SKULLE BLI VEKKE SÅ LENGE PÅ TURNÈ. HÅPER DERE FORTSATT HENGER MED!:)

(du er utenfor privatflyet til justin og skal ta forvel med han.)

'' Justin! må du dra?'' sa jeg å felte en tåre.'' Ja, du vet jo jeg må det D/N'' sa han å strøk meg på kinnet.''Mhmm, jeg vet, skulle ønske jeg kunne være med deg.'' sa jeg å så opp på Justin.'' skulle ønske det jeg å, men jeg kjønner faren din. han må jo få ha deg litt hjemme.'' sa justin å smilte et trist smil.''mhm, forstår pappa'' sa jeg. 

''Justin u må komme nå !'' ropte Scooter fra inngangen på flyet.'' Jada! , kommer snart'' ropte Justin tilbake. '' Jeg må gå no, ta var epå deg selv, Love u D/N'' sa han før han plantet leppene sine mot mine.'' Love You To'' ropte jeg menst Justin gikk opp trappene til flyet og satt seg inn.' Jeg vinket til han en siste gang før jeg snudde ryggen min å gikk.

 

Jeg bestemte meg å dra mot byen, jeg skulle møte Anna(NABOEN MIN), vi skulle shoppe litt, vi gikk i byen og kjøpte mange fine klær. '' Skal vi gå hjem nå?'' sa Anna å smilte til meg.'' Ja, jeg er litt sliten nå'' sa jeg å smilte tilbake. Jeg fikk en tekstmeling fra Justin der sto det'' Savner deg allerede'' hva står det?" spurte Anna, "Han savner meg " svarte jeg å felte en tåre.'' Savner deg å gutt'nmiin<3'' skrev jeg tilbake, Anna tok opp mobilen sin å tekstet med noen, jeg vet ikke hvem, men vi gikk videre, menst begge var på mobilen. Jeg tekstet med Justin. Også når jeg snur meg mot Anna hadde hun stoppet, jeg gikk tilbake  Anna ser pp fra telefonen sin ''NEEEEI!'' hører jeg Anna skrike. å plutselig ble alt svart.

 

Anna's synspunkt

 

jeg gikk å sumlet litt bak D/N .Jeg stoppet fordi det var overgangs felt å det var rødt lys. D/ hadde allerede gått over, men da var det Grønt lys, jeg tror ikke hun fikk det med seg. så hun gikk over igjen, plutselig ser jeg opp fra mobilen å skriker'' NEEEI!'', det kom en bil å kjørte henne rett ned, bilen stoppet å mannen inni løp rett bort til meg, jeg hadde allerede løpt bort til D/N nr han mannen kom. tårene presset på og jeg måtte bare grine, '' herregud, hva har jeg gjort!'''' høre jeg mannen si.'' det var ikke din feil'' sa jeg tilbake, han bærte D/N bort til fortauet, sånn at vi fikk henne vekk fra bilveien,'' Ring ambulanse!'' ropte jeg. Jeg hadde ikke penger på mobilen å han mannen hadde ikke mobil.'' har noen mobil!??!'' skrek jeg. det kom et par stykker bort til oss og begynte å lure på hva som hadde skjedd.  jeg reiste meg å stiret på alle som stod der'' heregud, jeg spurte dere om dere hadde en mobil, vi må ringe ambulanse å dere bare står der å glaner! hva feiler dere ! håper dere får dårlig samvitighet!'' skrek jeg til de som stod rundt. til slutt ser jeg Pattie, hun kom løpende bort å spurte hva som hadde skjedd, jeg forklarte alt også fikk jeg mobilen hennes for å ringe ambulansen. 5 minutter etter på s kom ambulansen. Meg, han mannen og Pattie ble med til sykehuset. når vi hadde kommet til sykethuset førte de D/N inn på et rom, de skulle skjekke skadene hennes å hva som kommer til å skje med henne. mens vi ventet måtte jo vi vite hva han mannen het.'' Jeg heter Magne'' sa han å håndhilset til Pattie og meg.'' mhm, Jeg heter Anna'' svarte jeg tilbake, jeg sått å gråt i en time. til slutt kom sykepleieren å skulle komme med infomasjon. det ser ut til at D/N har fått noen kraftige skader å slått hode sitt noe kraftig å vi må dessverre si at hun er kommet i Koma. sier sykepleieren med et trist ansikt.

 jeg klarte ikke mer. jeg satt meg ned på gulvet og gråt og gråt og gråt.' Pattie, vi må infomere Justin og Faren hennes om dette !'' Pattie ringte Justin å sa alt til han menst jeg ringte faren til D/N.

Jeg lå på å sa til Pattie at Faren kom så fort han kunne til sykehuset. vi fikk lov til å dra inn til D/N, hun lå i syke sengen, meg å Pattie fikk være der til Faren hennes kom.

15 miutter senere kommer faren inn døren, Han hadde allerede felt noen tårer. syke pleieren sendte meg og Pattie ut av rommet.  jeg og Pattie gikk stille ut av rommet.'' hva sa Justin ?'' spurte jeg Pattie.'' Han begynte å gråte i telefonen, han var helt i fra seg å klarte ikke å snakke. han kommer hjem igjen å utsetter turnèen til vi ser hva som skjer med D/N'' sa Pattie.


 Meer ?  sorry for lite bilder :)

hva tror dere Skjer ?

My dreams come true DEL 25

vi kan ikke  løpe direkte til hotellet nå, ellers finner de ut hvor vi bor...


''Jeg ringer Kenny!''' mumler Justin menst han trekker telefonen opp fra bukse lommen.'' Oki'' sa jeg.

Telefonen:

Kenny: Hei !

Justin:Vi trenger hjelp! En folke mengde med Beliebere er etter oss.. Kenny kan du hente oss ?

Kenny: Oisann, uflaks, jeg kommer NÅ

Justin:Tusentakk! Snakkes

Kenny: No problem, Hade bra ;)

Slutt på telefon.

''kommer han'' mumlet jeg å så bort på Justin.'' ja , Han er på vei''  svarte han. han holdt meg hardt i hånden til vi så Kenny's svarte bil rundt hjørne, han dro meg med han bortover gaten, vi hoppet inn i bilen  å kjørte vekk fra alle Belieberene og intervjuerene og pressen osv...

''Takk Kenny, vist du ikkehadde kommet da vet jeg ikke hva som hadde skjedd...'' sier Justin å tørker svetten i pannen hans å smiler.'' 

vi kjørte rundt i byen for å gjøre beliebersene  forvirret slik at de ikke viste hvilket hotell vi bodde på.

'' hva heter vennene dine som vi skal møte på Nattklubben?'' spurte jeg Justin å smilte.''Chaz, Ryan, Hanne. '' sir hna å siler tilbake med verdens fineste å perfekte smil.

''Hørt om  Chaz og Ryan, men hvem er Hanne ?'' sa jeg å så spørrende på justin.'' Kjæresten til Ryan'' svarer Justin.

 

 

 Vi hadde kommet på hotellet også skiftet vi til fest kler, kenny stod fortsatt uten for hotelle for han skulle kjøpre oss til festen.

jeg tok på meg en ''Gammel rosa'' kjole som var ca like lang som ned til kneerene.

// deg 

 du å Justin gikk ned igjen i Kenny sin bil og kjørte til Natt klubben.

 


Liten, Kjedelig DEL, Vet, Ikke klag, jeg er syk, og jeg hadde litt tid å skrive en liten del til dere. har fått nye ideer som skal skje videre i historien så nå skal jeg skjerpe meg.

 

- hva tror dere skjer på nattklubben da ?

My dreams come true DEL 24

dere så resten av konserten menst dere hadde det fantastisk.


Når Justin vr ferdig så stod han med åpne armer ute på scenen å vinket meg bort til han. Jeg hadde litt scenerkekk, men jeg gjorde det. Jeg gikk ut på scenen å klemt Justin

.

// når du gikk ut på scenen.

Justin grep rundt deg å ga deg en klem å presenterte deg for publikumet. '' Fysøren så pinelig'' tenkte jeg for meg selv.  rett før vi gikk ut så skrekk alle i salen ''D/N D/N D/N D/N'' i kor.

 du smile menst Justin tok deg i hånden å gikk bak scenen. han kysset meg på munnen raskt også ga Emma en bursdags klem.

EMMAS SKYNSPUNKT:  Justin Kysset D/N på munnen plutselig komm han å klemte meg å hvisket meg i øret ''Hei søta, Gratulerer med dagen''. D/N tok hånden til Justin, tror hun ble litt Sjalu. Herregud. blir Sjalu på en klem ?  men jeg er fortsatt litt irritert på henne siden hun flyttet.

Sutt på synspunkt

Jeg ble litt sjalu, Justin er jo min kjæreste å jeg er redd han sal bli forelsket i Emma, for Emma  er jo Utrolig pen også Har hun bare den fantastiske personligheten når hun er grei da, når hun blir sur å sånt, så er hun virkelig sur.  justin holdt rundt meg.''Skal vi på Nattklubben å feire nå da? som vi gjør etter vær konsert?'' Sa Justin å smilte å strøk meg på kinnet,'' ja'' svarte jeg å smilte.'Men må du ike ta Meet and greetførst da Justin ?'' sa jeg å lo.

'' Oi shiit, må løpe glad i deg jenta mii'' sa han å fortet seg til Meet and greet.

''Likte du bursdags gaven Emma?'' Sa jeg å gikk nærmere henne.'' jaa!, glad i deg vennen'' sa hun å ga meg en klem. '' men nå må jeg gå, mamma venter på meg utenfor konserten'' sa Emma menst hun gikk, å så bak på meg å vinket.'' hade !''sa jeg å vinket tilbake.

 

Jeg gikk bort å ventet bak kameraet på Meet and greet. Justin så bort på meg å smilte, han gjorde det vær gang han ventet til det kom en ny.

 Så kom hun siste, hun hadde ventet gangske lenge, det var hun som vant meet and greet billetter for den fantastiske snille kommentaren. en som het Frida eller noe sånt. hun skulle få være der  et Kvarter.

Justin vinket meg bort sånn at jeg skulle få være med på bilde med henne og han . Hun var den enseste som fikk t bilde med begge to.

// bildet, bar ikke hun  Frida kysser han ( fant ikke noe annet)

 Hun var så happy, hun hadde gråte litt, også kommer hun å hopper og gir en klem til meg. når hun bre hadde 3 miutter igjen av meet and  greet'en, hun ga Justin en stor klem før hun Scooter førte henne ut. Justin tok rundt midjen min å begynte å smile.'' skal vi på nattklubben nå da, Jeg har invitert noen venner du kan bli kjent med. de er der allerede så vi må kjappe oss litt'' sa han å tok meg i armen å gikk, vi tenkte jo ikke på at Norge var en GAAAL Belieber Land  så da gikk jo vi bare ut offentlig. det var ikke så smart.  En folke mengde med Belibere, intervjuere,nyheter og sånn kom etter oss løpene, Justin trakk i hånden min å løp. for det første så måtte vi innom hotellet for å skifte, men nå blir det veldig vrient. vi kan ikke  løpe direkte til hotellet nå, ellers finner de ut hvor vi bor...

 

Hvordan kommer de seg hjem ??

MERE ??

My dreams come true DEL 23

'' Der er du Emma !, kom her Emma!'' ropte jeg å ga hun en stor klem.'' Unnsyld for det i telefonen.'' sa Emma  å smilte til meg.'' haha, jeg vet du ikke mente det.'' sa jeg å tok henne i hånden å sa'' men nå skal du oppleve din beste dag '' sa jeg å dro henne med backstage...'' HÆ? hva skal jeg her ?"'' sa Emma forrvirret.


''Baby'' var synget og Emma ble tatt av to vakter til kanten av scenen, emme ser bak på meg forrvirret.''Hva er det jeg skal D/N ??'' leppesinker hun med munnen.

Justin  snakker til Publikum også  begyner han å rope '' ONEE LESS LONLEEY GIRRL !''. Jeg løper bort til Emma ''Nå skal du få opleve det jeg gorde i L.A. hvisket jeg i øret hennes menst jeg tok 3 skritt tilbake å smilte. nå ble hun ført bort til OLLG stolen av 2 dansere.

EMMAS SYNSPUNKT: Jeg ble ført bort av 2 dansere til OLLG stolen, jeg kan ikke tro at det er sant. Gaven av D/N er det beste jeg noen gang kunne fått. Jeg kan aldri bytte ut D/N mot noe annet, jeg syntest det er trist at hun snart skal reise fra meg igjen. men hun har gitt meg noe jeg aldri skal glemme.Justin kommer bort til meg, jeg holder foran munnen i tillfelle jeg bare måtte skrike ut. han la blomsterkransen så forsiktig på hodet mitt. han  kysset meg på kinnet, det tror jeg han aldri gjort på en OLLG før. D/N bare smilte kanskje det vra meningen?. en gave fra henne, synd den snart var over, Justin setter seg på stolkanten å klapper meg på ryggen, når sangen var ferdig sier han alltid ''hva heter du ?'' jeg var helt borte så jeg svarte ikke han, jeg var i drømme verden, jeg var helt sikker på at det var en drøm. han dytter forsiktig i skulderen min.''Hva heter du søta?'' sier han å smiler.''Emma '' svarte jeg å felte en Belieber tåre. ''Hæ?'' sa han.''Emma'' svarte jeg igjen. en applaus for Emma sier han menst han løper bak scenen med meg i hånden. SLUTT PÅ SYNSPUNKT

Justin kom løpene med Emma i hånden, han løp forbi meg men også kysset meg på kinnet før han gikk ut igjen på scenen.  Emma kom også etter og Klemte meg hard å var så glad, ''D/N, du er veeerdens beste venn ever !'' sa hun å klemte meg fortsatt gangske hard.'' så er det sant at du er kjæresten til Justin sa hun å var helt stille.......'' Ja, Emma, jeg er det, men jeg er så glad du likte gaven.'' sa jeg å smilte å ga hun en forsiktig klem.''Ja, da går jeg tilbake på plassen min'' sa Emma menst hun smilte å gikk, Jeg stoppet henne..'' Emma, gaven er ikke over din tulling'' sa jeg menst jeg tok hun i skulderen å lagde et lite trykk i skulderen ved tegn på at hun måtte snu å komme tilbake. ''Hva nå?'' sier Emma å smiler.'' Du skal være Backstage resten av konseten'' sa jeg å smilte henne menst jeg klemte henne.

// sånn som dette bare dere står, du er  brunetten(rocky)//

dere så resten av konserten menst dere hadde det fantastisk.

 

MERE?!

Vist noen vil ha MARATON så vil jeg gjerne at dere kommenterer om dere vil eller ikke, Jeg kan få til en i neste helg eller denne helgen som kommer. Men gidd ikke om ikke dere ønsker det.

Liker dere historien ? :)

 

My dreams come true DEL 22

.'' Har du kjøpt ny mobil?'' spør Justin. han så nedi vesken min, der så han iphone boksen.''jaa, jeg måtte jo det da.'' vi var på vei mot privatflyet. når vi hadde sittet oss inn i det så var det bare til å sove, det var en laang tur foran oss.


Jeg lå opp på brystkassen til Justin, han holdt rundt meg, og jeg sovnet på et blunk. Jeg var halv våken,  jeg hørte liksom det som skjedde rundt meg. Jeg hørte Justin tok noen bilder, men jeg tenkte at han tok sikker sånne sykt Sexye bilder av han lage sånne jævelig deilig grimaser på instagram . vell Justin han er fin uansett hvilke syke grimaser han kommer med haha... jeg våknet skikkelig opp etter  en halvtime. da var vi fremme og Justin tok ut håndbagasjen fra bagasjerommet over oss..  vi skulle til Bergen i Norge og der skulle bestevennen min Emma, hun hadde ikke fått fri fra skolen men hun hadde fått billetter til Justins ekstra konsert  i Bergen til bursagen hennes, men hun gikk uansett på konserten. MEN jeg vil gjøre denne dagen hennes  enda bedre...

''Justiin??'' sier jeg. ''Jaa? skjønningen ?'' sier han å ser sykt søtt på meg.'' Jeg lurte på noe'' sier jeg menst vi gikk inn i densvarte bilden med mørke vinduer sånn at ingen så at jeg og justin ankom Norge.Når vi kom inn i bilen satt Justin seg rett ned å satt håndbagasjen foran beina sine. å ser på meg'' hva lurte du på jentami??''sier han å ser på meg med et romantisk blikk i øynene mine..' Juntin, jeg vet det er for mye å be om, men Bestevennen min Emma har bursdag i dag, og hun hadde fått siteplasser til Konserten, men om dere an vege henne som OLLG også kan hun stå backstage med meg resten av konserten? bare en tanke siden hun ble veldig skuffet når jeg reistefra henne, å jeg vil gjøre det godt igjen.'' Sier jeg å tar han i hånden å ser på han.'' JA, så klart, vist du vet hvor hun sitter er det ingen problem.'' sier Justin å kysser meg på kinnet å smiler. '' Å tuuusen takk justin elsker deg, dette blir den beste dagen for henne. dette vil hun aldri gelmme.''

// deg og Justin. bare dere sitter i bilen å du har ikke brillene på og Justin vip greiene//

(PÅ KONSERTEN )

I telefonen:

''Heeeei, Emma, er i Norge nå skal jeg være med deg  på konseten ?'' sa jeg lurt.

'' Men jeg sitter der nå'' sa hun på en trist måte.

''så fint da kos deg, Jeg står backstage jeg'' sa jeg å lo..

''fytikatta hvorfor deeettt ???!!!'' sier hun å roper! de vedsiden av henne stod å stirret sikker på henne. haha..

''Jeg er Kjæresten til Justin, haha, har du ike hørt det ?'' sa jeg å smilte i telefonen.

'' Neei ! Hææ ? ka søren det er du ikke, tror jeg ikke noe på din løyner'' sa hun å ropte å la på...

SLutt på telefon samtale..

''Emma,Emma,Emma, du aner ikke hvor høyt du vil elske meg etterpå'' skrev jeg inmeling til henne å sendte den til henne med mange hjerter bak.

Jeg bryr meg ikke om Emma kaller meg løyner. om hun hadde sagt det hadde eg sikkert sagt det samme. kjenner henne utrolig godt å jeg vet at hun ikke mente det.

konserten hadde begynt,  å det var da jeg som skulle få hente  Emma til OLLG. Men jeg ante ikke hvor hun satt så jeg Begynte å lete på begynnelsen av konserten. Jeg letet å letet, til jeg hørte noen rope '' D/N, D/N, Her borte''.

'' Der er du Emma !, kom her Emma!'' ropte jeg å ga hun en stor klem.'' Unnsyld for det i telefonen.'' sa Emma  å smilte til meg.'' haha, jeg vet du ikke mente det.'' sa jeg å tok henne i hånden å sa'' men nå skal du oppleve din beste dag '' sa jeg å dro henne med backstage...'' HÆ? hva skal jeg her ?"'' sa Emma forrvirret.

 

MERE??

Neste del kommer senere.

My dreams come true DEL 21

vi gikk å la oss ned i sengen, kl var allerede 22.30 og jeg begynte å bli litt små trøtt. når vi hadde lagt oss ned i den gode rette stilligen i armkroken til Justin sovnet vi på et blunk.


 Dere våknet klokken 10.23, og det var bare 2 dager igjen til konserten i Norge skulle være. Dere måtte ta flyet hjem igjen til Hawaii, siden dere ikke hadde mye nokk klær til å fly rett til Norge, dere skulle jo være der i 2 dager.

3 TIMER SENERE

dere tok flyet hjem til L.A, Når dere var på flyet så satt Justin seg vedsiden av deg, du var nokk så trøtt ette en slitsom morgen, du sovnet oppå brystkassen til Justin,

Når dere var fremme kjørte Justin deg hjem.'' Henter deg klokken 19.00, så tar vi privatfly til Norge'' sier han å sender meg et sleng kyss til meg,menst jeg går mot ytterdøren med kofferten i hånden, jeg bare smilte'' okei, Justin''

//Bare i bilen//

Du hadde kastet ut alle klærene dine og bare kastet alt i klesvasken, tok opp i nye klær også hadde du litt tid igjen til å kjøpe deg ny mobil, pappa hade endelig lagt inn ukepengene på kortet så du kunne kjøpe deg en iphone 4s.

når du var i butikken så sa butikkdamen at det var lut å kjøpe deksel til mobilen, ellers knuser den lett. da gikk jeg i noen butikker for å se om det var noen fine  deksler, jeg så et med Justin på. Jeg kjøpte det i farten.  Når jeg  hadde kommet hjem så stod Justin utenfor ytterdøren å ventet på meg. ''Hei,jentamii'' sier han å klemmer meg.''Heei, skal vi dra nå allerede, jeg skal bare hente kofferten så kommer jeg'' sa jeg å smilte til han. etter jeg hadde hentet kofferten så stod han bak bilen å åpnet bagasjerommet får å legge kofferten min der. etter en stund var vi på flyplassen.'' Har du kjøpt ny mobil?'' spør Justin. han så nedi vesken min, der så han iphone boksen.''jaa, jeg måtte jo det da.'' vi var på vei mot privatflyet. når vi hadde sittet oss inn i det så var det bare til å sove, det var en laang tur foran oss.

 

Mere?

skal prøve å få større deler, men det skjer mest sannsynelig bare i helgene  :)

My dreams come true DEL 20

  jeg fikk en tåre i øyekroken. når tåren rant nedover de røde kinnene mine så tørket Justin den vekk.. '' det går bra'' sier han ment han klemmer meg. det banker på døren.........


Det banker på døren.. ''Kom inn'' roper Justin, det var Martin han ville snakke med Justin. de gikk ut på gangen å snakket.  Jeg ventet ca 5 min så hørte jeg Justin ble rasende. han braste opp døren å smelte den rett foran ansikte til Martin. Justin setter seg ned på senge kansten fort å slår seg i panen.''Justin? er det noe galt ??'' Spør jeg å stryker han på ryggen.''Martin truer meg.'' sier han å feller en tåre. Justin feller en tåre? så søtt å se. men jeg må nå ha fokus på han..'' Hva med ?'' sier jeg litt etter på. '' Han sier at han skal øddlegge livet mitt om han ikke får flørte med deg å sånn........'' sier han. Jeg ser veldig skjokket ut, Martin vikret så grei,men han skal Faen få svi vist han skal behandle meg og justin slik.'' er han skutt, jeg elsker ikke han, jeg elsker deg Justin, å jeg vet det er ekte det vi har, Han skal ikke få ødlegge det.''

sa jeg menst jeg lå hodet ned på fanget hans å tok den ene armen å holdt han på kinnet...

// sånn gjorde du på Justin//

" prøver han seg på meg så skal han søren meg dra seg'' sier jeg å ler. Justin ler å kysser meg på leppen,'' ingenting skal komme i mellom oss'' sier justin å ser meg dypt inn i øynene mine. Jeg blir helt borte, Justin er den jeg trenger, kanskje jeg ikke hadde klart meg uten han? se hvor mye han kjemper for at ingenting skal ødlegge for han. selv hans venn truer han. Venner kan svikte, men visste aldri at de sviktet på denne måten.

vi gikk å la oss ned i sengen, kl var allerede 22.30 og jeg begynte å bli litt små trøtt. når vi hadde lagt oss ned i den gode rette stilligen  i armkroken til Justin sovnet vi på et blunk.

 


 Liten del, vet. Men jeg skal få skrive mer når jeg ha tid, dere vet at jeg prøver så godt jeg kan ?

Mere ?! <3

My dreams come true DEL 19

'' D/N ?'' Sier Justin. ''Jaa?'' sier jeg.''Jeg skal til Norge igjen, jeg skal ha en konsert der, Jeg fikk meling for ca, to dager siden av Scooter, men jeg ville ikke si det til deg.'' sier Justin.'' Men kan jeg ikke være med deg da ?'' Jeg er jo fra Norge, og i samtidig kan jeg møte vennene mine derfra.'' sa jeg forhåpensligfult på han. '' Vell.............................''


''Vell, Ja det vil jeg gjerne sukkerklump!'' sier han og klemmer meg. å bærer meg på skulderern og snurrer meg rundt.

// sånn som dette, bare inn på hotellrommet. PS. ignorer skriften.//

 

Han setter meg rolig ned og kysser meg.'' Kan jeg skjekke noe på mobilen din ?'' sier Justin.

''Nei'' sa jeg fort.'' Hvorfor?'' sa han spørrende.'' jeg kastet den i havet, da jeg ble så lei meg etter melingen du sendte.....'' sa jeg og så ned i gulvet. Justin tar hånden sin å tar opp ansiktet ditt slik at han ser deg rett inn i øynene.'' jeg vet det var dumt å sende melingen til deg. men jeg følte du burde vite det. men nå vet jeg hva du mente. D/N du er den eneste jeg kan elske'' sier han.  jeg fikk en tåre i øyekroken. når tåren rant nedover de røde kinnene mine så tørket Justin den vekk.. '' det går bra'' sier han ments han klemmer meg. det banker på døren.........

 

HVEM KAN DET VÆRE ??

MERE?


liten del men skal sove i telt i natt så snakkes, vet ikke når det kommer ny del i morgen, men dere får nøye dere med denne :)

My dreams come true DEL 18

Han svømte bort på dypet og jeg følgte etter.

han ba meg dukke også dukket jeg, han dukket etter også kysset vi.


Justin tok hånden min veldig nære stedet hans, Jeg trakk den tilbake også trakk jeg  hodet opp av vannet, også kjente jeg at han klemte rundt meg, han  hadde fortsatt hodet under vannn så hode hans var med magen min, så kysset han magen min, også kysset han meg oppover, til hodet hans var oppe av vannet når han var men ansiktet mitt, han så meg dypt inn i øynene. ''Jeg elsker deg så høyt'' hvisket han til meg.''jeg elsker deg høyere''' sa jeg og kysset han lett på munnen. Vi gikk opp av vannet da vi var ved solsengene, solte vi oss i 1 time. vi gikk opp og tok på oss klær og gikk ut i parken. Ingen viste at Justin hadde fått seg ny Kjæreste enda, bortsett fra de jeg hadde sagt det til. Det var en paparazzi  ute og gikk, å tok mange bilder. vi holdt jo hender i tillegg, så det var jo en selvfølge at vi var kjærester.

//Bildene av deg å Justin//

de hadde skrevet dette over hele Nettet'' Justin Has a New Girlfriend?''

 Når vi hadde gått  tilbake til hotellet så skjekket Justin Tweeteren sin. der var det over 1.000.000 kommentarer ( bare skrev ett tall) der det stod litt av  vært

 LEABIEBER1: NEEEI, JUSTIN !

FRIDABELIEBER95: Syntest det er skjønt, vi beliebers fra andre land har jo kanskje ikke sjangs på Justin, Han vil jo sikkert ikke ha et langdestangse forhold, og det skjønner jeg godt. håper han og kjæresten hans får det fint sammen, Hilsen en STOR Belieber.

FRIDABELIEBER95's synspunkt: Jeg postet kommentaren på Justin's Tweeter, etter som at jeg så alle de negative kommentarene. Jeg syntes det er UTROLIG dumt av alle Beliebers og være glad på Justin's vegne, så lenge han er lykkelig er jeg LYKKELIG.¨Når det hadde gått 5 miutter fikk jeg en Meling på Tweeteren, der stod det ''Justin Bieber started to following you'' jeg hoppet opp av sengen å SKREK som et UDYR. plutselig sender han meling.'' Hei''

Jeg skrev bare ''HEI'' tilbake, selvom jeg var helt i 100000. ''Justin:'' jeg ville bare si at Jeg er Sykt gled for at du respekterer at jeg er sammen med D/N. også at du vinner 1 meet and greet billett til neste konsert jeg skal ha. (( Vet han var ferdig med turneen, men han skulle ha en ekstra konsert i Norge)) 'TUSEN TUSEN TUSEN TUSEN TAKK, Jeg ELSKER DEG JJUSTIN, GLEDER MEG ALLEREDE TIL Å TREFFE DEG!!*' skrev jeg tilbake, han tror sikkert at jeg er blitt helt koko. men det får våge seg i dag.
SLUTT PÅ SYNSPUNKT

'' D/N ?'' Sier Justin. ''Jaa?'' sier jeg.''Jeg skal til Norge igjen,  jeg skal ha en konsert der,  Jeg fikk meling for ca, to dager siden av Scooter, men jeg ville ikke si det til deg.'' sier Justin.'' Men kan jeg ikke være med deg  da ?'' Jeg er jo fra Norge, og i samtidig kan jeg møte vennene mine derfra.'' sa jeg forhåpensligfult på han. '' Vell.............................''

 

-HVA tror du Justin Sier ?

MERE??

My dreams come true DEL 17

Justins synspunkt: Jeg var ferdig på badet for å pusse tenner å slik, Jeg ville bare hoppe i sengen og sove, D/N tror jeg ikke vil ha meg mer. til eg får øye på at hun har gråtet litt.

SLUTT PÅ SYNSPUNKT


 

jeg våknet med at Justin holdt rundt meg. Jeg så på han og kysset han på kinnet. Jeg ville ikke gjøre noe mer ut av det som skjedde tidligere.jeg tok på meg bikini og gikk ned til basenget, hedigvis møte jeg Martin og Markus på vei ned til basenget, det var no like greit, så slapp jeg å bade og sole meg alene.

// bikinien din//

Jeg kastet badeball med Markus så ser jeg Justin i vinduet på hotellrommet å ser veldig lei seg ut, jeg mistet fokuset på badeballen og vinket Justin ned hit. Han bøyde hodet å så ned i gulvet og gikk vekk fra vinduet.

jeg sa til Markus at jeg måtte gå no. Jeg løp opp på hotellrommet. Da jeg kom inn satt Justin på sengekanten. jeg satt meg ned vedsiden av han.'' Justin hva er det da ??'' sier jeg spørreende.'' ingenting er bare utrolig redd for å misde deg D/N, Jeg vil at jeg skal bety noe for deg'' Sier han. '' Justin du er alt for meg, jeg måtte ta Telefonen fordi at jeg ikke hadde fått snakket med hun siden jeg møtte deg, jeg savner henne veldig. sa jeg å fortsatte å snakke ''...-

'' blir du med å bade da Justin, det er nesten ingen der nede, det er bare meg, deg, Markus, Martin og 2 andre som soler seg.'' sier jeg å smiler.'' Okei skal bare bytte til bade shorts, du kan bare gå ned'' sier han og smiler.

jeg gikk sakte ned til basenget. plutselig kommer to kalde hender å klemmer meg bakfra og kysser meg å kinnet. '' Hei jenta mii'' sier Justin å  bærer meg å kaster meg i basenget og hopper ned i selv, skyver meg bort der det var grundt å kysser meg, menst han stryker nedover på ryggen min, plutselig kniper han meg på rumpen.

'' Justin da'' sier jeg og kysser han, som ble til klining.

Han svømte bort på dypet og jeg følgte etter.

han ba meg dukke også dukket jeg, han dukket etter også kysset vi.

 


dårlig del, men jeg hadde skrevet den først så klikket nettet så skrev jeg den fort igjen. men håper dere forstår skrivefeilene.

 

 MERE ?

My dreams come true DEL 16

Jeg satt meg ned i sanden å gråt. Jeg ble så lei meg og sur samtidig at jeg Kastet så langt jeg kunne mobilen ut i havet.

så satt jeg meg ned i sanden å så pa solnedgangen alene, for å glemme alt. Jeg trodde drømmen var perfekt, men var den det ?

noen prikker meg på skulderen, Jeg snur meg.


 Det var Markus '' hei Markus'' sier jeg. Jeg smiler til han å klapper på sanden ved siden av meg ved tegn på at han skal sette seg.

 Han setter seg ned å smiler tilbake til meg.'' men hva er det? sier han.''Hva da??' sier jeg, men egentlig så viste jeg hav han snakket om.

'' Jeg ser at du har vært lei deg.'' sier han å stryker  meg på ryggen.'' Tror det skal være litt privat,men takk for at du spør.'' sier jeg menst jeg gir han en vennskapelig klem for at han bryr seg om meg.

 vi gikk til hotellet og kl var allerede blitt 23.30.

Justin var ikke til å ser på hotellrommet,'' Jeg lurer på hvor han er?'' sa jeg lavt for meg selv. Jeg skulle  ta på pysjen og drev og gravde i bagajen ''Søren! glemt pysjen hjemme'' sier jeg høyt for meg selv.

Jeg la meg til å sove i kroken på dobbelsengen, skikkelig hadde jeg krypet inn i dynen også.

jeg lå bare i BH og truse. fordi at jeg hadde glemt pysjen på sengen hjemme. men det var ingen fare for vi skulle bare være her et par dager, Heldigvis.

men jeg ville ikke sove i Bh og truse så jeg hoppet opp av senger for å finne en topp eller noe å ha på.

jeg fant ingen.

Justin kommer inn.

''Ja, flott det, jeg står bare i undertøy, bokstavelig talt.''

.tenkte jeg for meg selv.

'' Wow, det var jo sexy da jenta mi'' sier han menst han går inn på badet. '' mhm, ja sikkert.'' jeg fant heldigvis en hettegenser og sovnet som en stein på ca, 1 minutt...

 

 

 

Justins synspunkt:  Jeg var ferdig på badet for å pusse tenner å slik, Jeg ville bare hoppe i sengen og sove, D/N tror jeg ikke vil ha meg mer. til eg får øye på at hun har gråtet litt.

SLUTT PÅ SYNSPUNKT

 

 

Mere?

 

 

My dreams come true DEL 15

Justin tok meg i hånden'' Må vise deg noe''

sier han.''Hva da ??''sa jeg spørrende. '' Haha, overaskelse jenta mi''


 Han ba meg ta på meg noe forran øynene slik at jeg ikke så. vi hadde gått en stund.  plutselig bærer Justin meg, Jeg så jo abbsolutt ingenting så du begynte å lure. Når han satt meg forsiktig  ned så stod dere ved solnedgangen og så ut mot solen som lyste orange i havet. ''ÅÅee, Justin så vakkert !!'' sier jeg. Så fikk jeg en tåre i øyekroken.

 

// Bare dere står der//

'' jeg vil aldri miste deg D/N, Jeg vil gjøre alt for at du skal være lykkelig'' Sier Justin å ser meg dypt inn i øynene mine.

Jeg begynte å gråte også klemte jeg han hardt. vi gikk ut i vannet også så vi på solnedgangen å holdt hender. Plutselig ringer Anna( Vennen min fra L.A)

''Sorry Justin, Må ta den.'' sier jeg og løp inn til land.'' Ok '' sier han og ser bak på meg menst jeg løper, med en lei seg leppe og ser ned i vannet under seg.

 Telefonen:

ANNA: HEI ! Hvor er du ?

JEG: På Hawaii meg Justin.

ANNA:Oja.

(Jeg hører henne sniffe litt.)

JEG: Alt bra Anna, du virker så lei deg?

ANNA: Neida, alt fint, men savner deg.(Anna løy)

SLUTT på Telefon

 

Jeg skulle bort til Justin igjen og akkuratt da jeg snudde meg, var han vekke.

 Jeg fikk akkuratt meling på mobilen, fra Justin.

han skrev:'' Du skjønner ikke hvor mye du betyr for meg. Jeg vil ha deg, men jeg føler du trekker  deg bare unna, skjønner at du syntes det var tidlig på forholdet vårt det som skjedde i basenget, Men en date, trekker deg unna, du kunne snakket med vennen din etter på. Jeg betyr ikke like mye for deg, som du betyr for meg, ser jeg''

Jeg satt meg ned i sanden å gråt. Jeg ble så lei meg og sur samtidig at jeg Kastet så langt jeg kunne mobilen ut i havet.

 så satt jeg meg ned i sanden å så pa solnedgangen alene, for å glemme alt. Jeg trodde drømmen var perfekt, men var den det ?

noen prikker meg på skulderen, Jeg snur meg.

 

- Hvem  var det ?

-MERE ?

 Sorry for kort del:)

 

My dreams come true DEL 14

Jeg gikk langs basseng kanten, plutselig dytter det noen meg ned i bassenget...jeg fikk hodet under vann også når jeg kom opp igjen så var personen borte. Jeg lurte så sykt på hvem det var.
Justin kom bort " bader du med klær? " spurte han helt forrvirret. " heh, jeg gjør vell det, men jeg ble dyttet i vannet så fikk jeg hodet under vann så hadde personen løpt sin vei. " sier jeg på vei opp av bassenget. Justin tok  og holdt rundt meg også ville han ikke være den gode snille kjæresten. Han bærte meg opp også kastet han meg i vannet. Så kom han og hoppet ned i selv. Så søtt. Syntes jeg.
Justins syns punkt: Jeg hadde skjekket oss inn på hotellet å gått opp med bagasjen og sånt, jeg gikk ned til basenget siden D/N sa at hun gikk bort der, når jeg kommer bort så hadde hun blitt dyttet i basenget, som hun forklarte. Hun gikk opp av basenget og jeg ville være litt BAD og kaste hun ned i igjen. Jeg hoppet opp ietter de for å ikke være frekk med henne.

Slutt på synspunkt.

// når Justin hopper opp med deg//

''JUSTIIIIN'' roper jeg, mens jeg ler meg i hjel. jeg svømte bort der det var grundt.

Justin kom bort å holdt rundt meg, han  kysset meg og dro av meg singletten jeg hadde på. da hadde  jeg bare på BHen. Han holdt fortsatt godt rundt meg, men når jeg kjente at han skulle til å ta av BH'en stoppet jeg han og vasset bort for å hente singletten, så  gikk jeg opp av bassenget og så trist bort på Justin, han så litt skuffet ut.så gikk jeg til hotelrommet.

/ Justin så sånn ut bare det var ute i bassenget//

Når jeg kom inn på hotellrommet sto Martin og Markus der.

''Hehehe, Hei dere-.-'' sa jeg men  en litt ironisk stemme ( vist du forstår hva jeg mente med det) Jeg stod jo bare i BHen, jeg holdt jo bare singletten i hånden.

''Hvorfor i BH ?'' spurte Martin å ledde.''Har du ingenting med !'' roper jeg. Jeg var faktisk veldiig sur...

''Unnskyld, dårlig humør. Kan jeg dusje ?'' sier jeg. ''Ja, vi skulle akkuratt til å dra til rommet vårt. vi skulle bare hente bagasjen'' sa Markus å blunket å smilte til meg.

Jeg gikk inn i dusjen sånn ca 5 minutter så banket det på døren''Hvem er det ?'' roper jeg. ''Justin'' sier han. ''Ok, Bare vent litt.'' sa jeg å tok av vannet og tok på meg et hånkle. men rett før jeg tok på meg håndkle kom han inn. ''Justin!?'' ropte jeg.''Sa  jeg at du kunne komme inn?''sa jeg.''Nei, men jeg ville bare si unnskyld. vil du ikke, så vil du ikke.''

''Justin, det går fint, syntes det er veldig tidligt på forholdet våres til slike ting.'' så kysset han, også gikk jeg da forbi og hentet klærene jeg skulle ha på.

//outfiten din//

Justin skiftet også klær, han var jo torss alt kliss våt.

han tok på seg en  hvit singlett og en kort shorts i dongri. Justin tok meg i hånden'' Må vise deg noe''

sier han.''Hva da ??''sa jeg spørrende. '' Haha, overaskelse jenta mi''

 

- hva tror du justin skal vise henne ?

 

-MERE?? 

My dreams come true DEL 13

når vi hadde lettet så gikk Justin får å se etter noe drikke og Markus ble med.


Da  var altså du og Martin alene.

Martin sendte flørte blikk til deg, men du bare så bort. Når du snudde deg å så på ham var han komt nærmere deg.  Han dylket i foten din, ''Hvorfor ignorerer du meg?'' Sier han spørrende.

''Sorry, jeg vet hva du prøver på men jeg er sammen med Justin'', sier jeg å serr vekk.''Oja, viste ikke dere hadde ett forhold.''sier han å ser ned i gulvet.

''Beklager'' sier jeg å stryker han på ryggen.

Justin kommer inn å Markus bærer to flasker brus. Justin viste vell at jeg ikke var gammel nokk til å drikke alkohol, det var veldig snilt av han, for vist jeg hadde drukket så hadde vell Pappa aldri latt meg være med her.uff, så dårlig pappa hadde tenkt om Justin da ! plutselig plaprer det ut av meg ''Elsker deg Justin''. '' Hahah, elsker deg å Jentamii'' så kysset han meg på kinnet.

NOEN TIMER SENERE.

Vi var fremme og Justin tok bagasjen min å lå de ned i den svarte bilen rett ved flyet.

Justin åpnet bil døren slik at jeg kunne sette meg inn. så satt han seg inn vedd siden av meg. bilen kjørte rett til hotellet.

 

//hotellet.

når vi var fremme så gikk Justin for å skjekke inn på hotellet med all bagasjen det var ingen i bassenget med hotellet, det var trossalt kveld å alle er sikkert ut i byen for å spise.

Jeg gikk langs basseng kanten, plutselig dytter det noen meg ned i bassenget...

--Hvem var det ? 


sorry for lite innlegg, har det travelt, skal se Paadise hotel nå, også skal jeg dusje, så skal jeg finne 17.mai klær så det kan hende det ikke kommer en til del,men jeg skal prve såmye som jeg kan. håper du forstår ! :)

 

My dreams come true DEL 12

 

når vi var fremme på flyplassen så skulle vi møte de kompisene til Justin. de satt å så litt lei seg ut. de sier '' ................''


''Vi Rakk ikke flyet'' Sier de.

Jeg ser på Justin som om alt var min feil. han ser tilbake og risteer på hodet som at det var et nei, å stryker meg på ryggen.

''Hei, vent.'' sier Justin rett før de skulle snu ryggen til å dra hjem igjen.''Hva ?'' sier de.

''Jeg kan skaffe privatfly til Hawaii'' sier Justin å smiler. '' sikker på det du?'' Sier den ene kompissen til Justin.

''ja,ja  No Problem.'' sier Justin å taster inn et nummer for å ringe etter et privatfly. han gikk litt vekk sånn at han kunne snakke i fred.

Det var egentlig helt greit, for jeg måtte jo bli kjent med de andre, siden jeg skulle til Hawaii sammen med dem.'' Hei jeg heter D/N, Hva heter dere?'' så strekker jeg ut hånden for å hilse.

 de tok hånden min for å hilse de også.'' Jeg heter Martin og dette er Markus'' sier Martin å blunket til meg, som en liten flørt, jeg så bort å sa'' tror du Justin snart er ferdig'' i det jeg sa det så la Justin på og kom tilbake. ''Ja,da var det fikset'' sier Justin.

30 minutter senere satt vi på privatflyet.

når vi hadde lettet så gikk Justin får å se etter noe drikke og Markus ble med.

Hva tror du skjer vist Martin  og D/N er alene ??

 

 

My dreams come true DEL 11

Jeg pakket på ca 30 minutter og etter det så la jeg meg for å sove.


Når jeg våknet tok jeg på meg klær og bølget håret. Når jeg hadde fått stelt meg så gikk jeg ned på kjøkkenet å lagde meg frokostblanding. Jeg satt meg ned å slappet av litt.jeg sovnet på sofaen sånn plutselig å jeg hadde avtalt med Justin å møte han på parkeringen klokken 10.00, nå var klokken10.30 å jeg hadde enda ikke våknet.

// Outfiten din//

Justin's synspunkt: Hæ? nå har jeg ventet i en halvtime, har hun ombestemt seg, vil hun ikke til Hawaii med meg  alikavell? men da burde hverstefall hun gitt beskjed. Jeg venter noen minutter til. Slutt på synspunkt.

Der våkner jeg å klokken var 10.38, jeg ble så sykt stresset, jeg løp opp på rommet hentet kofferten også løp jeg ned å tok på meg sko og alt mulig, Når jeg gikk rett ut av huset å hadde låst, kom jeg på at jeg hadde glemt kofferten i gangen. jeg låste fort opp igjen å ble sykt stresset, det tok ca. 2 minutter bort til parkeringen der Justin stod. jeg løp og løp, akkuratt når jeg kom bort der ser jeg Justin akuratt kjøre. Jeg satt meg bare ned å grein, 2 minutter etter på ringte Justin,'' Hvorfor møtte du meg ikke da vi hadde avtalt, flyet drar om en time'' sier han og er helt ut av seg.'' Justin, Beklager kom å hent meg jeg står no med parkeringen forklarer deg alt i bilen.'' sier jeg. ''okei' sier Justin. så legger jeg på.  Når han kom så gikk han ut av bilen. også skulle jeg bort å klemme han, men han bare tok bagasjen å  tok den bak i bagsjerommet.

Er han sur på meg ?

vi satt oss i bilen og jeg forklarte alt, etter på satt han å ledde av meg.

// bare det er lyst ute//

 

 

 

 

når vi var fremme på flyplassen så skulle vi møte de kompisene til Justin. de satt å så litt lei seg ut. de sier '' ................''

 Hva tror du de sa ?

Rakk de flyet sitt?

vil dere ha mere ?

My dreams come true DEL 10

'' Jeg ringer de i morgen'' sier Justin, så blunker han til meg å sender meg et sleng kyss.


Neste dag ringte han meg å ba meg møte han i parken. Jeg stelte meg  og tok på meg klær og gikk ut døren.

Large//Antrekket ditt//

Han ventet borte ved bilen sin. å smilte bort til meg.

''Hei vennen'' sier Justin å Kysser meg i pannen.''Hei, Justin'' sier jeg.

''det jeg skulle spørre deg om er at jeg vil at du skal være med meg til Hawaii med 2 kompiser av meg, vil du ?'' så smiler han til meg.

''åå, Jsutin det vil jeg gjerne, spørs om pappa lar meg få lov'' sier jeg å klemmer han.

2 timer senere hadde jeg kommet hjem, Justin ville at eg skulle spørre pappa så fort som mulig.

''Pappa? kan jeg Bli med Justin til Hawaii?''sier jeg.'' ehhhh.....'' sa han før jeg avbrøt han.''2 av vennene han skal å være med.''sier jeg.''vil du det, skal du få lov til det.'' sier han å smiler til meg.''kødder du ?!'' roper jeg å gir han en stor klem. jeg løp opp på rommet å ringte Justin, han tok han med engang.''Jeg fikk lov, Justin !'' sier jeg høyt.pappa hørte meg sikkert. Justin ble utrolig glad og ba meg pakke med engang, vi skulle dra i morgen på ettermiddagen.JEg hentet en stor koffer og katet ned i Krølltang, kreppetang, Rettetang og børste til håret, også regnet jeg seffølgelig med at vi skulle bade så kastet jeg ned i 4 par med bekinier og shorts og klær ogsånt.osv.

Jeg pakket på ca 30 minutter og etter det så la jeg meg for å sove.

 

-Hva tror du vill skje på på ferien, og hvem er disse vennene til Justin ??

-MEER ??

My dreams come true DEL9

men håper det ikke er noe i mellom de, men bare et godt vennskap, siden jeg nettopp sa at jeg ville være med Justin.


''Justin, kan jeg snakke med deg litt ?'' sa jeg. '' Ja? svarer Justin.'' Er det fortsatt noe mellom deg å.........'' sa jeg før han avbrøt meg å sa '' Neii, ingenting, hun var bare så glad fordi hun hadde fått hovedrollen i en film,  bare venner er meg og Selena, håper dere to vil komme overens. så smiler han å kysser meg på kinnet, så satt vi oss ned å så på flmen  igjen.

Etter filmen var ferdig måtte Selena  Gå.

Vi så ikke så mye på filmen men jeg ble godt Kjent med Selena, hun var ikke så verst.:)

 

 Da Selena skulle ga Ga hun meg en klem. Justin fulgte henne bort til døren. hun ser bak på han når hun går ut døren.

 

Jeg å Justin tok oss en tur ut. det var veldig fult i byen så vi gikk heller inn på et lite senter, det var en del folk der å men det var verstfall plass til å gå.

det var en del beliebers som ville ta bilde med Justin.

.

''Justin, jeg må hjem nå''sier jeg.'' La meg kjøre deg ihverstefall''Sier han.''Ja, vist du vil så'' sier jeg å smiler.

når han hadde kjørt meg hjem går jeg ut av bilen også ser jeg på han å smiler.'' Jeg ringer de i morgen'' sier Justin, så blunker han til meg å sender meg et sleng kyss.

-hvorfor tror du Justin viller ringe? var det noe spesielt han ville?

My dreams come true DEL 8

Elsker deg !'' sier Justin å smiler og Kysser meg lett på munnen.

plutselig banker det på døren.......

''Hvem kan det være?'' sier Justin og jeg bare ser ut som et spørsmålstegn.


 

Justin åpnet døren, det var Selena, hun klemte Justin og sa noe til han jeg ikke hørte. mhm... lurte på hva det var....?

Justins synspunkt: Jeg åpnet døren å der stod Selena kjempe glad ut. Lurte på hvorfor hun var så glad. Plutselig ga hun meg en klem. Så sier hun ''Jeg fikk hovedrollen i den filmen !'' sier hun sykt glad. Jeg var så glad på hennes vegne at jeg ga en klem tilbake. Slutt på synspunkt

//  Justin og Selena. Bare det er hjemme hos Justin//

Jeg stod å så på de, Justin spurte henne om hun ville se film med oss. Tror jeg ble litt sjalu, men håper det ikke er noe i mellom de, men bare et godt vennskap, siden jeg nettopp sa at jeg ville være sammen med Justin.

- tror du det e noe mellom dem?

-Meer??My dreams come true DEL 7

hvordan kan det ungå og smile tilbake til det verdundelige smilet hans? er jeg litt betatt av han, eller?

__________________________________________________________________________________________________________________________________

''Justin?''sier jeg stille,og på en litt beskymringsfull måte elns. og setter meg opp og ser han dypt inn i det pene øynene hans. ''Ja? er det noe galt?''sier han og ser ut som et spørsmålstegn.'' Nei, ikke noe galt, men jeg tror jeg har følelser for deg, Justin. Jeg er bare redd jeg skal bli hatet.'' SIer jeg og Ser ned på fanget mitt.'' Justin tar fingeren sin og løfter haken min opp.'' Jeg skal passe på deg jentami. Om du blir hatet av Beliebers, er du hverstefall elsket hos meg.'' sier han og kommer nrmere meg,å ser meg romantisk inn i øynene.

''Justin, Jeg har alltid vært en belieber, og vært forelsket i deg sånn som alle andre beliebers, og du er jo bare helt vanelig, som alle andre, bare med et stort talent. men nå som jeg kjenner deg så er følelsene mine helt annderledes enn det de var før når jeg bare var 1 av tusenvis Beliebers som ikke trodde drømmen ble sann.'' sier jeg å ser dypt inn i øynene til Justin.''Elsker deg !'' sier Justin å smiler og  Kysser meg lett på munnen.

plutselig banker det på døren.......

''Hvem kan det være?'' sier Justin og jeg bare ser ut som et spørsmålstegn.

 

 

 -mer?

Hvem tror du banker på?

 

 

My dreams come true DEL 6

det var morgen å Jeg ringte Justin for å spørre om han hadde lyst å bli med en tur ut, Jeg hadde endelig bestemt meg, og var klar for å fortelle det til han.


Han kom å hentet meg i bilen sin vi kjørte hjemt il han, det var ikke akkuratt en tur, men vi gikk en tur i bakhagen og snakket.

Justins Synspunkt: Jeg koste meg med (D/N), håper hun har tenkt seg om og vil være min.Plutselig sier hun '' Justin, Jeg har bestemt meg'' med en litt beskymret stemme,men sa det fort. ''Å ja, hva vil du da?''sier jeg. ''Justin, Jeg tror det er best at vi bare er venner''sier hun fort å samtidig får en tåre rende ned det fine kinet.

''Hæ?' sier jeg. ''Justin, jeg vet du hørte hva jeg sa Jeg mener at dette er best for meg, vi kan være bestevenner ogsånt, så får vi se hva det ender opp med.''

Slutt på synspunkt

''men ikke la dette ødlegge stemningen vi hadde, kan vi ikke lage popcorn å se en film ?'' sier jeg.

''jo sefølgelig, det hadde ikke vært så verst.'' sier Justin.

Jeg vet at Justin ble veldig lei seg inni seg når jeg sa jeg bare ville være hans venn.

''hvilken film skal vi se?''' spør Justin å smiler til meg.'' samma for meg''sier jeg og smiler tilbake.

Han tok opp Titanic.''Ehh, Justin, den er jo en romantisk film, Vi er BARE venner, Ok?'' også ler jeg litt og kaster popcorn på han, han så litt forbredt ut på at jeg skulle kaste popcornet på han siden han  prøvde å få tak i med munnen. vi begge lo.

da hadde vi endelig funnet en film, vi begge satt i sofaen som var kjempe stor, hehe. men ja. han sovnet midt i filmen også vekket jeg han da. tror det var litt jentete film for han, sånår jeg hadde vekket han så tok han litt popcorn og smiler til meg. hvordan kan det ungå og smile tilbake til det verdundelige smilet hans? er jeg litt betatt av han, eller?

-Mer?

-Er hun betatt av Justin eller Ikke ?...

My dreams come true DEL 5

Justin tørker vekk tåren og sier " Det går bra, om du ikke vil det så er det greit om du vil bare være venner". " nei, jeg vil"
Sier jeg. " spørs om du vil ofre noe for det" sier Justin.
_______________________________________________________________________________________________________________________________

"Jeg vil ofre masse for å være med deg, Justin, det er bare det at det er ikke alt jeg kan ofre, jeg kan få hat fra Beliebers fra vært land jeg går i, håper du skjønner det er vanskelig" Sier jeg med en svak stemme og ser sagte opp på Justin, du så han var nesten på gråten.

Justins sitt synspunkt:Jeg mente sefølgelig ikke at det var greit at vi bare var venner, jeg har store følelser for D/N, hun er en fantastisk jente som alle vil like.

hun svarer meg ''nei, jeg vil" Sier hun. Jeg svarer '' spørs om du vil ofre noe for det"'.Jeg var redd på hva hun kommer til å svare meg.hun svarete "Jeg vil ofre masse for å være med deg, Justin, det er bare det at det er ikke alt jeg kan ofre, jeg kan få hat fra Beliebers fra vært land jeg går i, håper du skjønner det er vanskelig''

Slutt på synspunkt.''Jeg skjønner at du syntes det er vanskelig'' Svarer Justin. ''La meg tenke på det, jeg må få litt tid til å tenka på hva som kan skje''

Så tar de hverandre i hånden og går langs Stranden.

Klokken var 23.00 snart. Jeg vurderte og dra hjem nå.

Justin skulle det samme uansett så det var vell like greit uansett.

Han skulle kjøre meg hjem om ca. 5 minutter, først skulle vi pakke strand tingene våre sammen. så dro vi hjem.

når justin slapp meg av hjemme, ga han meg en klem, i menst han klemte meg kysset han på pannen min.

når jeg kom hjem så var jeg veldig trøtt så jeg bare lå meg til å sove.

det var morgen å Jeg ringte Justin for å spørre om han hadde lyst å bli med en tur ut, Jeg hadde endelig bestemt meg, og var klar for å fortelle det til han.

 

-Meer?

-Hva tror du hun sier?

My dreams come true DEL 4

Hun sier også" hvem tror du Justin skal på date med ??"
"Heeh... Vet ikke? Men må sove nå, natta" sier jeg, å legger på røret.
________________________________
Nå var det morgen og jeg stelte meg og spiste frokost. Jeg gikk bort til Anna og fortalte henne alt som skjedde i går, hun trodde ikke på meg. Det skjønte jeg godt. Men så var kl 18.00, jeg gikk hjem og gorde meg klar Jeg tok bolger i håret og kledde meg. Jeg tok med meg en veske men noe ting i tok med meg bekini i tilfelle vi skulle på stranden eller noe.

//klærene hun skulle gå med//

Det ringer på døren, pappa var ikke hjemme, men jeg sa jeg skulle ut i kveld. Justin står der " Wow, du er nydelig" sier han. " Tusen Takk, du å"
Vi setter oss i bilen så kjører han. Når vi var fremme holder han meg foran øynene og fører meg bort der vi skal. Når han slipper så hadde jeg bare lyst å besvime. Det var så nydelig!

"Så nydelig Justin, kan ikke tro du gjorde dette for meg"sier jeg. også klemmer jeg han. Vi setter oss ned i sanden og vi snakker om litt forskjellig, plutselig spør han " skal vi vasse litt?". " Så klart " sier jeg. Vi løper litt i vannet og koser oss og spruter vann på hverandre. Så skulle jeg gi han en klem også kysset han meg rett på munnen, jeg følte at jeg skulle smelte som smør.

Når vi setter oss ned igjen i sanden spør jeg " er dette en en gangs greie, Justin?". "Nei, jeg har ikke følt noe som dette før for noen andre i hele verden, håper drt blir noe mellom oss "
Det triller en tåre fra øye mitt

Justin tørker vekk tåren og sier " Det går bra, om du ikke vil det så er det greit om du vil bare være venner". " nei, jeg vil"
Sier jeg. " spørs om du vil ofre noe for det" sier Justin.

-hva tror du skjer i Neste del?
- vill hun eller ikke?

My dreams come true DEL 3

Jeg står der for pappa skal hente meg, jeg venter også bak meg kommer det noen å prikker meg på skulderen.
________________________________
Det jeg snur meg, så holder jeg på å skrike. Det var Justin Bieber!
Han holde meg foran munnen. " sorry" sier jeg. Så smiler han bare. Han spør om nummert mitt. Jeg gir det å smiler til han. Han ser på meg. " Har du lyst å gå ut på en date for å bli mere kjent?" Sier han. "Sefølgelig har jeg det!" Sier jeg. " Fint henter deg klokken 19.00 i morgen kveld". "Ok" sier jeg, Så gir jeg han en god klem. Men så måtte han gå, rett før han går gir han meg en klem og blunker med det ene øyet og smiler.
5 minutter senere.
Kokken var 00.00 jeg gikk å la meg. Jeg fikk ikke sove å jeg klarte ikke å ligge stille. Så for å roe meg ned litt så ser jeg på twitter. Justin har skrevet en ny tweet. " date tomorrow". Alle lurer sefølgelig på hvem det er. Untatt meg, det er jo meg. Plutselig ringer tlf. Det var Anna. Hun skulle gratulere fordi jeg ble OLLG.
Hun sier også" hvem tror du Justin skal på date med ??"
"Heeh... Vet ikke? Men må sove nå, natta" sier jeg, å legger på røret.

- hva tror du skjer i neste del??
-hva skal justin finne på på daten?

My dreams come true DEL 2

Han skulle ikke synge så mange sanger.
Når han skulle synge baby kommer det 2 vakter bort til meg å sier at jeg må bli med dem.
________________________________

De tok meg med bak scenen.
"Hva skal jeg?"spør jeg den ene vakten om."Overraskelse" sier hun lurt. Når sangen "Baby" var ferdig så sier Justin " her kommer overaskelsen. Så begynner han å synge " One Less lonly girl". Jeg ble veldig skjokket å spør vakten" skal jeg bli OLLG?!?! "."Ja, sier hun. Jeg skriker inni meg. Nå fører vaktene meg ut på scenen. Jeg setter meg ned og ser på Justin. Jeg holder hendene foran munne i tilfelle jeg begynte å grine høyt. Justin begynner å gå bort til meg. Han ser meg inn i øynene å tar blomsterkransen forsikig på hodet mitt. Også satt han på kanten av stolen. Når sangen var slutt " hva heter du ? " sier han. "D/N" svarer jeg. Han reiser seg og tar hendene opp "Applaus for D/N" roper han til publikum. Så ber han meg reise meg også gir jeg han en klem. Også tar han meg i hånden og løper med meg bak scenen.

Konserten var slutt å jeg stod bak scenen alene. Så kommer 2 vakter å viser veien ut av arenaen. Jeg smilte til de å sa " takk for verdens beste dag i mitt liv". Så smiler de tilbake.
Jeg står der for pappa skal hente meg, jeg venter også bak meg kommer det noen å prikker meg på skulderen.

-Hvem tror dere det er som prikker
-henne på skulderen ? Hva tror du skjer videre?

My dreams come true DEL1

Dette er første del av My dreams Come true, som handler om deg selv som akkurat har flyttet fra Norge til Usa, fordi faren din er musiker og har fått jobb i Los Angeles. Du er en STOR belieber Du får privat skole undervisning hjemme, fordi du ikke liker skolen. Huset deres var så stort, du hadde et stort rom med eget bad og walk in closet, med utsikt over byen. Det var et stort basseng i bakhagen, og dere hadde en privat strand helt for dere selv. Dette var virkelig drømmelivet, det kunne ikke bli bedre. Eller kunne det?

Vi hadde nettopp fått pakket ut alle sakene våres og tatt de fint på plass der de skulle være. Etter på slang jeg meg ned i sengen for å slappe av litt. Jeg gikk inn på Twitter for å skjekke om det hadde skjedd noe nytt. Som vanlig skjekket eg tweetene til Justin, det sto at han var ferdig med BELIEVE TOUR og skulle avslutte med en gratis konsert i Los Angeles. jeg var helt i 100 å begynte å hoppe og danse inne på rommet. Jeg løp ned til pappa og spurte om eg fikk lov til å dra på gratis konserten. "Pappa lan jeg få lov til å dra på Justin Bieber Gratis konserten? Den skl være her i L.A" sa jeg. " Ok, vist du vil så er det greit for meg, men skal du Alene?" Sa han. Ehhh, eg finner sikkert noen å gå med" sa jeg. " når er det da" sa pappa. "I morgen"sa jeg å smilte.
Etter en stund så så gikk jeg en tur ut i nabolaget for å bli kjent med noen, Jeg satt meg ned på en benk å så om det var noen jeg kanskje kunne blitt kjent med. Plutselig prikker det noen på skulderen min å sier " hei, jeg heter Anna, hva heter du?" Sier hun å smiler."Jeg heter D/N" sier jeg å smiler tilbake. " har aldri sett deg her før" sier hun. " det er fordi jeg nettopp flyttet hit"
Sier jeg. "Så kult! Men du?" Sier hun.
"Ja"sier jeg. " liker du JB, jeg hørte at det var gratis konsert å har ingen å gå med, så tenkte jeg at vi kunne også bli godt kjent om du ville være med"sier hun. " Ja, sefølgelig!" Sier jeg å smiler.
"Sees i morgen da"sier jeg, å går inn.
(2 timer senere)
Jeg ligger urolig i sengen, og får ikke sove fordi jeg gleder meg sånn. Så fikk jeg heldigvis sove til slutt.
(Neste morgen)
jeg våknet kl 6 også stelte jeg meg.

/klærene jeg tok på meg//

Så Ringte jeg Anna, hun var allerede klar, hun ventet nede med benken, jeg ga pappa en stor klem og løp ut døren. Vi tok bussen til der konserten skulle holdes. Sefølgelig var det kjempe stor kø. Det tok 4 timer i køen. Når vi var fremme så var det kun 1 time til konserten startet. Vi var så uheldig at vi kom bakerst. Jeg ble veldig lei meg. Vi fikk en liten lapp der det sto hvilke sanger han skulle synge
Sangene:
All around the world
Fall
Believe
Boyfriend
Baby

Han skulle ikke synge så mange sanger.
Når han skulle synge baby kommer det 2 vakter bort til meg å sier at jeg må bli med dem.

-hva tror du vaktene vil med henne?
-hva tror du skjer nå?

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
biebes

biebes

14, Bergen

Hei! Denne bloggen skrives av Anette fra Bergen og Camilla fra Kristiansand. Vi er begge to veldig store beliebers og har vært det siden 2009. Denne bloggen handler bare om Justin Bieber. Fakta, nyheter, imagines, historier og musikk er de største temaene i bloggen og vi håper du vil like den. Vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits