Hva betyr det å være en belieber for deg?

Jeg tok meg litt tid til å skrive hvordan jeg syntes det er å være en belieber, og hva jeg syntes om haters.

Å bli en belieber er det beste som har hendt meg. Å høre på sangene hans gjør meg så glad, stemmen hans gir meg frysninger.  Men følelsen av å se han i virkeligheten? Uvirkelig. Jeg er ikke hjernevasket, jeg er bare veldig dedikert, og jeg syntes det er så synd at det er så mange som ikke ser hvor fantastisk han er. En gang belieber, alltid belieber er ikke bare et motto eller et uttrykk, det er et livs løfte gitt til Justin om at jeg alltid skal være her. Jeg blir spurt så mange ganger om jeg er redd for at han skal havne på feil spor, og ja, egentlig så er jeg det, men jeg tror på han. Og så lenge han har oss skal alt gå bra. Jeg trodde ikke jeg kom til å bli sånn som dette, sånn som tusen andre jenter. Men hvorfor skal dere som ikke liker han ødelegge for oss som er så glad i Justin. Det er hjerteskjærende å se hvor vonde mennesker kan være, spesielt dere. Justin har ikke gjort dere noe som helst, så hvorfor er dere så urettferdige mot han? Og til dere foreldre der ute som ikke liker at datteren eller sønnen deres elsker Justin, tenk over at han kan være grunnen til at ungen deres fortsatt puster. Rart å si, men det er sant. Han er mer enn bare en forside på et blad, han er ingen dukke, han er et menneske som verken er perfekt eller feilfri. Han er akkurat som oss, faktisk. Han blir herset med, og hvor mye kan virkelig en 19 åring takle av det livet han har? Han er så sterk, og av og til føles det som det er bare beliebers som skjønner det. Hva alt virkelig handler om. Det er ikke noe å si på at Justin er en liten diva, men hvem faen bryr seg egentlig. Jeg er så lei av det som blir sagt om han, men hva kan jeg gjøre? Ingenting! Det er så utrolig irriterende å se på alle dere som sier stygge ting om han, SÅ irriterende. Men ikke la oss fokusere på dere, lev videre, do what you do best haters. Dere vinner ikke, aldri. Vi er større enn dere. Jeg kjenner jeg er så stolt over å være en belieber, og det kan ingen endre på.  

- Hvordan syntes dere det er å være en belieber? 

- Hva syntes du om alt hatet Justin får? Legg igjen en kommentar. Grunnen til at det er litt anderledes skrift på der jeg har skrevet selve meningen min, er at jeg har skrevet den på word:-)

Skrevet av Camilla. 

Syntest denne var komisk ( Imagine's)

Intervjuer: Så Justin.. Ryktene sprer seg på twitter og vi vil spørre deg om det er sant.
Justin: Ja, spør i vei.
Intervjuer: De sier at (D/N) og Jerry er veldig nære.
Justin: Herregud, men ja det er nok sant.
Intervjuer: Hvem er Jerry?
Justin:


#imagine pattie: why did *yn* screamed your name last night? justin:

Pattie: Jeg skal på butikken i dag er det noe du vil ha?
Justin: En ny seng
Pattie: Du har nettopp fått deg en ny seng, hva har du gjort med den ?
Justin: Jeg og (D/N) knakk den.


Intervjuer: Justin vi har hørt at du og D/N har hatt det veldig gøy sist natt.
Justin: Ja vi hadde det, hvis du skjønner hva jeg mener.

 

Skrevet av : www.jbiebernorwaystories.blogg.no (Jeg er fast leser.)

Kjendiser er også mennesker

Folk som finner på sånne dumme rykter har ikke et liv. Kjendiser er ikke roboter, de er like mye verdt som oss vanlige mennesker, de har bare vist talentet sitt for verden å blitt kjent,Pga dere er sjalu eller missunelig fordi det ikke var deg så hadde dere ikke trengt å spre rykter om dem,eller sier noe de ikke er bare for å være frekk sånn som på bilde under. Der de kaller JB for homo, jente og Miley er gravid osv. Bare sier det kjendiser har følelser. Ikke hjerte av stål. Har bare en ting å si. DET ER UNØDVENDIG!
Håper dere er enig og har lyst å legge igjen en kommentar og din mening!

-Anette

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
biebes

biebes

14, Bergen

Hei! Denne bloggen skrives av Anette fra Bergen og Camilla fra Kristiansand. Vi er begge to veldig store beliebers og har vært det siden 2009. Denne bloggen handler bare om Justin Bieber. Fakta, nyheter, imagines, historier og musikk er de største temaene i bloggen og vi håper du vil like den. Vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits