Togheter forever? #8Heei! Lenge siden jeg blogget på denne historien! Husker ikke helt når og hvilken dag det er å sånn eller ja men håper dere følger med <3
----------------------------
Du gikk fort opp på rommet å tok på deg en pysj shorts å en singlett, pusset tenner, tok håret opp i en dott også hoppet du ned i sengen, du tok vekkerklokken på 06.00 sånn at du kunne krølle håret i morgen, o g finne et fint antrekk, osv. Du måtte også pakke trengings tøy, siden du skulle begynne på Cheerleadingen der. Du bare håpet på at de ville like deg på laget. Du tok på tv'en for å se o det var noen programmer, men det var ingen gøye å se på. Du sloknet tv'en før du sovnet.
--------------------------------------------------

Neste morgen tok jeg på meg en shorts og en topp med blonder på, ikke verdens fineste men men. Jeg gikk ned på kjøkkenet tok et eple og gikk ut i gangen før jeg fikk en meling fra Justin..
"Gå med deg" stod det. " jeg går nå" svarte jeg. " oki, møte deg ved broen?" Skrev han. Jeg svarte ja å gikk ut døren. Jeg kastet skole bagen over skuldere å gikk mot broen der jeg skulle møte justin. Det var ikke så langt bort men det føltes sånn. Jeg begynte å kjenne smerten igjen i såret under foten.
Men det gikk fint, jeg så Justin som kom mot meg."går det bra med foten eller?" Spurte han meg. " egentlig så begynner jeg å kjenne det igjen, men det går fint." Sa jeg å smilte å vi satte kurs mot skolen.

*på skolen*

Vi gikk inn i klasse rommet jeg satt meg på min plass og Justin på sin.
Jeg tok opp matte boken å vi begynte på matten og en jente kom bort til meg å spurte om hjelp, altså Jenna klassens kløne, eller skal jeg si irriterende, hun er begge deler. Men hun kan å være grei. " du du du du! " sa hun skrikende inn i øret mitt." Ehh.. Ja, slapp av. Jeg jobber, hva er det?." Sa jeg irritert." Hva er x der å der?" Sa hun. " spørr noen andre om hjelp. Akkuratt nå gidd jeg ikke hjelpe deg". Sa jeg mer irritert. " ja vel, surpomp." Sa hun å satt seg sint ned på stolen med hendene i kors..

Skolen var ferdig og jeg møte Bella. " du, Bella! Jeg må prate med deg om det som skjedde." Sa jeg fort til hun. Hun snudde seg å så surt på meg. Hun var med Spencer og Elena vennene til Bella som ikke liker meg." Ja?" Sa hun surt." Alene, helst?" Sa jeg å smilte skeivt til henne."ok" sa hun og vi gikk litt unna.
"Du jeg beklager for at jeg ble så sur i går. Jeg angrer." Sa jeg å så ned i gulvet." Vell, jeg tilgir deg!" Sa hun å smilte. Jeg smilte tilbake å ga hun en klem.
Hun gikk tilbake til de andre, jeg ga henne et lite vink, så gikk hun. Jeg smilte for meg selv så snudde jeg meg å skulle til å gå. Men jeg kresjet i en gutt. En gutt med brunt hår å nøtte brune øyne, nemlig Justin." Ohh, hei" sa jeg å gikk videre." Hei, hva er det? Du virker så sur." Sa han menst han snudde seg. Jeg snudde meg mot han." Vell... Jeg vil ikke snakke med deg?" Sa jeg fort. " hæ? Hva faen har jeg gjort da? " sa han før jeg gikk videre.

# Jenna McCane

#Elena Denvers

#Spencer Sho

# Bella Clain


Her fikk dere bilder av personene.. Jaa merr ? # 2- kommentarer for neste del?

This is forever

Konserten i Toronto nylig. 

- Camilla

Justin sine parfymer

Dette er alle parfymene Justin har kommet ut med, i tillegg til someday valentine og summer edition.  

Ny twittertrend

Camilla her! Lenge siden igjen. Må unnskylde meg nok igjen for ingen blogging.


:-)

Togheter forever? #7" Men det er jo mitt nummer." Sa Justin å fniste litt." Nei, det er det ikke..." Sa du å latet som at det ikke var hans. Men han forstod at du latet som."heey. Hva gjør du? " spurte han." Jeg bytter navn." Sa du å rødmet. Du var nærmest rød som en tomat i ansiktet. Det kunne ikke bli flauere nå. Du byttet nabn fra 'Kjekkasen<3' til 'Justin'." BARE JUSTIN?! " spurte han fortvilet."ja?" Sa du forvirret. " du MÅ hverfall ha et hjerte bak." Sa han bestemt."ok, da." Sa jeg å tok '<3' bak.
----------------------------------------
Du og Justin ser hverandre inn i øynene. Han bøyer seg nærmere deg, ser litt ut som at han skal kysse deg. leppene deres var nærmere enn aldri før, men nei, dette går ikke. Kan ikke gjøre dette mot Bella, uansett om vi krangler. " Øhm...-" "- skal vi gå ned til de andre ?" Mumlet jeg å trakk meg unna. Jeg snudde meg og gikk mot døren på rommet, og små løp ned til de andre. Justin kom fort etter. Vi satt oss ned i sofaen, og sa ikke et ord." Sa hva skjer med dere'a? " sa Ryan."ingenting." Sa jeg spørrende. Justin sa ikke et ord, er han sur?. Håper ikke det.

"Klokken er litt mye." Mumlet Justin."Nja... Den er ikke så mye" sa Chaz litt spørrende."men jeg går hjem nå" sa Justin å reiste seg og gikk mot døren." Ja, ok. Meg og Chaz, blir litt til." Sa Ryan å smilte. Justin bare himmlet med øynene å gikk mot døren." Jeg skal bare føge han ut i gangen" sa jeg til Ryane og Chaz før jeg gikk etter Justin."om" mimlet Chaz menst han så litt på hvilke filmer vi hadde. Når jeg å Justin stod i gangen var det bare klein stemning."er du sur?" Spurte jeg raskt å så ned i gulvet. Justin sa ingentin ø snudde seg, han åpnet døren å gikk fort ut der fra.

"Sååå, hva skjer med deg og Justin?" Spurte Chaz menst jeg kom inn i stuen." Ikke no, han er sur på meg, jeg ser det lang vei." Sa jeg og så ned i gulvet, menst jeg slapp meg ned i stolen justin hadde sittet i."hvorfor det?" Sa Ryan å satt deg ned k sofaen." Fordi, øhm... Jeg ikke vile kysse han... "Sa du å fikk frem et skjeivt smil."oida..." Sa Chaz." Hva?" Spurte du fort." Nei, han kan bli fort grinete på sånne ting. Men når du først er sammen med han, så er det greit liksom." Sa Chaz." Hva mener du?" Spurte du helt forvitret." Øhm ja.... Ehh. Når det komemr til sånn samleie, så er det greit for Justin at du ikke er klar. Men å kysse han... Ja, sånt blir han grinete på. Ikke spør hvordan jeg vet det. Men Selena sa det. Haha" sa Chaz. Han smilte uskyldig å reiste seg fra gulvet å satt seg i sofaen ved siden av Ryan..
Dere snakket ca. I en time før de måtte gå. Jeg følgte de ut i gangen så ga de deg hver sin klem å de gikk ut.

Du gikk fort opp på rommet å tok på deg en pysj shorts å en singlett, pusset tenner, tok håret opp i en dott også hoppet du ned i sengen, du tok vekkerklokken på 06.00 sånn at du kunne mrølle håret i morgen, ig fonne et fint antrekk, osv. Du måtte også pakke trengings tøy, siden du skulle begynne på Cheerleadingen der. Du bare håpet på at de ville like deg på laget. Du tok på tv'en for å se o det var noen programmer, men det var ingen gøye å se på. Du sloknet tv'en før du sovnet.

-Anette.
-mer?
Sorry. Men kommenter noe so kanskje som kan gjøre det litt mer speenndeneee!!
<33
-fant ingen bilder til dette innlegget:/
3+kommentarer for neste del

Info- Togheter forever

Jeg vet at jeg sa at det skulle komme en i morgen, og jeg har at ligge besøk. Og jeg må ha ro ig stillhet hvist jeg skal skrive en del. Men jeg skal komme med en del så straks jeg er alene!

Sorry folkens- info om Togheter forever

Det blir dessverre ikke noe deler av historien i dag :(
Jeg har vært så opptatt med å trende -
#NorwegianBeliebersWantJustinBack
Håper fler av dere gjorde det. Håper Justin ser det og ikke minst svarer oss !<3. Det kommer deler i morgen!

justin og jenter.

Justin har sagt at han vil ha en kjæreste som vil ha han for den han egentlig er å ikke fordi han er JUSTIN BIEBER. Fansen vil ha han fordi ham JB de kjenner han ikke.Justin har sakt at alle jente fansene hans elsker han og han elsker dem å<3

Caitlin var Justins aller første kjæreste, de ble sammen i 2007 og gjorde det slutt i 2008 - like før Justin Bieber begynnte veien mot stjernehimmelen.

Togheter forever? #6

" Se her, jeg glemte ikke snacksen!" Sa han å holdt oppe 1 coca cola der det stod 'share a coke with *dittnavn* på og en popcorn pose." Haha, justin, det var ikke nødvendig." Sa jeg å satt meg ned i sofaen."jo da. Jeg vil ha det gøy med deg." Sa han før det ringte på, igjen. Hvem kan det være ? Tenkte du før du reiste deg opp å åpnet døren. Det var....-.
-------------------------
Det var Ryan, Chaz og Balla " Hei kan vi komme inn?" Spurlte Ryan." Jada, kom inn" svarte du fort å smilte til Ryan og Chaz. Men fort kom du over til Bella å ga hun et skeivt smil. Hun gikk bakerst, å når hun skulle gå forbi deg stoppet hun. " kan jeg få snakke med deg?" Sa hun. "Ok" sa jeg før hun gikk helt inn i gangen for å ta av seg skoene."jeg og Bella går opp, dere finner film og sånt" sa jeg til Chaz, Ryan og Justin menst de gikk inn i stuen.

"Hva er det?" Sa jeg uintisert."hvorfor er du så sur på meg?." Sa hun fort før hun så ned i gulvet." Jeg er sur på deg fordi når du byttet skole så møter du Justin, dere kysser. Å jeg får vite før nå? Du sier INEGNTING til meg lengre! Hva tror du? At jeg sier det videre?! Nei, jeg kommer til å holde alt hemmelig!" Skrek jeg nærmest til henne." Sorry. For at jeg ikke sa det" sa hun fort." Bella, jeg må ha en bedre unskyldning.-" sa jeg å det ble helt stille i rommet."- jeg tror det er best du går" fortsatte jeg. "Mhm.." Mumlet Bella og gikk ut døren på rommet. Jeg var veldig sur på henne nå, men alikavel syntes synd på henne fordi du hadde skreket til hun. Du fikk en tåre ned over skinet å begynte gråte for deg selv.

Når du hørte ytterdøren lukkes, la du deg ned i sengen å braste ut i gråt. Du gråt ned i puten. Så flaut hvist Justin og de hørte deg nå. "Hva er det?" Hørte du en gutte stemme si. Ohh, fuck... Blir det flauere?? Tenkte du. " ingenting...." Mumler du å tørket tårene menst du satte deg opp i sengen. Der stod Justin, du så han var beskymret. Nå så han deg med tåre våte øyne." Jeg ser det er noe." Sier han beskymret å setter seg ned ved sengekanten." Jeg kranglet med Bella..." Sa du å gråt mere." "Såså, det går bra" sa han å ga deg en trøste klem." Takk Justin" sa jeg å fikk frem et smil å slapp klemmen." Skal vi gå ned til de andre?" Fortsatte jeg." Ja, ok." Svarte Justin å reiste seg. " Jeg skal bare tørke tårene" sa jeg å gikk inn på badet på rommet mitt. Å Justin gikk ned til de andre.

Jeg tørket tårene mine å gikk ned til de andre." Har dere algt film?" Sa jeg, å ar nyskjerrig på hvilken film de hadde valgt."nei" mumlet Chaz. Hæ, hvorfor ikke?" Spurte jeg nyskjerrig."øhm...fordi... Øhm...." Mumlet Ryan før Chaz avrøt han"VI GIKK PÅ TUR MED HUNDEN DIN!" Roper nærmest Chaz." Hæ, Jeg har ikke hund?" Sa du helt forvirret." Nei, jeg viste det" sa Chaz helt uskyldig." Du hadde ikke noen gøye filmer " sa Ryan å fniste." Oja, tror pappa har pakket de beste filmene til vi skal flytte" sa du å fniste litt. Du satt deg ned i sofaen å la mobilen ved siden av deg.

" Heey, du har en ulest meling!" Sa Justin å rappet telefonen å løp sin vei. Du hadde helt glemt smertene i foten, men det hadde blitt mye bedre." NEI JUSTIN!." Ropte du etter han. Du løp etter han. Du var inne på rommet ditt. Han hadde gjemt seg. Men hvor?. " hey, hvem er det du kaller 'Kjekkasen<3' sa Justin å viste mobil skjermen der det stod nummeret hans.. Menst han kom ut fra badet på rommet mitt "øhm... Ingen..." Sa jeg å rødmet. Jeg rappet mobilen tilbake.

" Men det er jo mitt nummer." Sa Justin å fniste litt." Nei, det er det ikke..." Sa du å latet som at det ikke var hans. Men han forstod at du latet som."heey. Hva gjør du? " spurte han." Jeg bytter navn." Sa du å rødmet. Du var nærmest rød som en tomat i ansiktet. Det kunne ikke bli flauere nå. Du byttet nabn fra 'Kjekkasen<3' til 'Justin'." BARE JUSTIN?! " spurte han fortvilet."ja?" Sa du forvirret. " du MÅ hverfall ha et hjerte bak." Sa han bestemt."ok, da." Sa jeg å tok '<3' bak.

-Anette
Meer?? Den ble litt dårlig fordi jeg hadde egentlig skrevet den, men så ble den slettet. Håper dere liker den uansett
2+kommentarer for neste del.
Sorry for at det ikke er så spenndene. Men det er litt vanskelig i begynnelsen av historien. Heheh<3

Togheter forever? #5

Når episoden var ferdig slo du av tv'en og sovnet. Du hadde egentlig blitt veldig trøtt av en lang dag på stranden, å grining..osv...
-------------------
Neste morgen våknet du opp av at alarmen på mobilen din gikk på. Pappa kom litt etter på opp på rommet" hei,skatt. Går det bra?" Sa han å gikk sakte mot sengen din." Jeg føler det er blitt bedre"sa du å satte deg opp litt opp i sengen."du har ikke fortalt h a som har skjedd, du sovnet før jeg kom hjem i går" sa faren din beskymret." Oja, ja det so skjedde var at -" du forklarte han alt sammen før klokken nærmet seg 7.00. Jeg må stelle meg å sånn til skolen. Sa jeg å prøvde å gå ut av sengen."Du skal ingenting i dag, du blir i sengen til såret har blitt bedre." Sa faren din strengt."men-" sa jeg før pappa arbrøt meg fort."-ikke noe men, du blir hjemme!" Sa han å gikk ut av rommet."ok da" sa jeg å fikk et trist blikk i øynene. Du har bare sett på Tv i dag, å kjedet deg ekstremt mye. Akkuratt da du tenkte på hvor kjedelig du hadde hatt det lyste mobilen din opp, det var en meling fra et nummer du ikke hadde lagret på mobilen fra før, så du lurte virkelig på hvem det kunne være.

"- Hallo, du var ikke på skolen i dag. Er alt fint med deg?-Justin <3" hadde han skrevet."-Jada, det var pappa som ba meg bli hjemme, jeg er egentlig mye bedre i foten. Jeg har gått på den i dag så jeg klarer å gå, liksom..:)- *dittnavn*<3." Skrev jeg tilbake. Etter det lagret jeg nummertet til Justin, jeg trykket lagre, å jeg kalte han for 'kjekkasen<3' det blir flaut hvist han ser at jeg kaler han for det, tenkte du. "- forresten så har jeg snakket med Bella i dag. Hun sa hun skulle prøve å komme over det, g at det var greit at vi bare var venner." Skrev han før en ny meling poppet opp igjen" forresten skal jeg være med deg, vi kan li kjent." Stod det."Jo, det kan vi. Men det er ikke så gøyt å være med meg nå som jeg må holde sengen." Skrev jeg tilbake."Joda, jeg kommer jeg. Vi kan se en film? Jeg tar med snacks;)<3" skrev han. Jeg fniste litt for meg selv før jeg reiste meg forsiktig opp fra sengen å bort til skapet. Du stelte deg, pusset tenner, rettet håret å tok på deg en shorts å en topp.

*dingdong* sa det på døren å du haltet bort til den for å åpne,"hei, Justin" sa du å smilte til han." Hei , kan jeg komme inn?" Sa han å så deg rett inn i øynene. Du drømte deg bort i øynene hans i sånn 10 sekunder."-Hallo *dittnavn* er du der eller?" Sa han å viftet med hendene fordam ansiktet mitt." Hæ? Oja jo, hva sa du?!" Sa jeg helt forvirret."haha, kan jeg komme inn?" Sa han igjen." Oja, ja. Kom inn" sa du å smilte, men det bar utrolig flaut." Han tok av seg skoene og jakke han hadde på seg å dere gikk inn i stuen." Se her, jeg glemte ikke snacksen!" Sa han å holdt oppe 1 coca cola der det stod 'share a coke with *dittnavn* på og en popcorn pose." Haha, justin, det var ikke nødvendig." Sa jeg å satt meg ned i sofaen."jo da. Jeg vil ha det gøy med deg." Sa han før det ringte på, igjen. Hvem kan det være ? Tenkte du før du reiste deg opp å åpnet døren. Det var....-.

Er han ikke søt på dette (disse) bilde(ene)?<3


-Hvem var det?
-mer?
-2+kommentarer for neste del!

Togheter forever? #4

" her" sa du menst Justin stoppet bilen å gikk ut, han åpnet døren din å bærte deg ut, å i n o huset. Du viste hvor stuen var, sånn at han kunne legge deg ned på sofaen." Du blir nok bedre snart." Sa Justin menst han lå deg ned på den svarte skinn sofaen." Justin, vi må stikke" sa Chaz og så bort mot oss." Greit, Jeg blir her, hun trenger sikker hjelp. " Sa Justin å så bort på Ryan og Chaz." Okei" svarte Chaz og Ryan i kor å gikk ut døren." Du trenger ikke å være her, hvist du ikke har lyst." Sa jeg å så på Nustin som om alt var bra." Joda, jeg blir her." Sa han instisterene. " men du, Kan jeg spørre deg om noe? " sa jeg å så på han litt alvorlig sånn at han skulle bli små redd." Ja." Sa ham å satt seg ned i en svart skinnsofa- stol vedsiden av den svarte skinn sofaen( hvist du skjønte det). "Liker du Bella?" Spurte jeg fort." Altså, hun liker deg. Men hun vet ikke om du liker henne." Fortsatte jeg å snakke.." Gjør hun? Altså jeg liker .....
---------------------------------
"Gjør hun? Altså jeg liker hun som en venn, jeg syntes hun er utrolig søt og grei, men ikke helt min type jente, syntes jeg." Sa Justin å så ned på gulvtepper i stuen." Da syntes jeg du bør snakke med henne, hvertfall om forholdet deres, hun liker deg, virkelig. Å vist hun skal klare å komme over deg, så må du prate med henne om det, lover du?" Sa jeg å satte meg litt opp i sofaen." Ja, jeg prater med henne etter skolen i morgen." Sa han."au." Mumlet jeg stille." Går det bra?" Sa Justin fort."Øhm..ja,eller egentlig..nei, det gjør veldig vondt." Sa jeg med et trist ansikt." Hvor er foreldrene dine egentlig?" Spurte han." Øhm... Jeg vet ikke, de var hjemme når jeg gikk til stranden." Sa jeg"Oja, håper de kommer snart da. Men er det bedre om du ligger i sengen enn sofaen, er sofaen ubehagelig?"spurte han." Øhm.. Litt."sa jeg." Kom, jeg bærer deg opp til sengen, jeg." Sa han og bærte meg på samme måte som han gjorde tidligere i dag." Takk" sa jeg å smilte til han." Nå må du bare vise hvor du har rom" sa han å la til en liten latter.

"Til venstre der, å andre dør." Sa jeg, han smilte å bærte meg inn på rommet. Han la meg forsiktig ned i sengen å tok en pute under foten min." Takk, du er en god venn" Sa jeg når han hadde tatt puten under foten."jeg skal bare ringe mamma og pappa å spørre hvor de er" sa jeg å tom opp mobilen å tastet inn nummeret.

Meg:hei, hvor er dere?
Pappa:Meg, mamma og Alice, er på visning i huset. Å siden du skulle p stranden tenkte vi det heller kunne være en overraskelse til deg, hvist det er greit?"
Meg:" jaja, selvfølgelig, gleder meg. Men jeg er skadet.
Pappa: hva har skjedd, jentami?
Meg: forteller det da dere er hjemme.
Pappa: ok, vi kommer snart hjem, vi er snart ferdig.
Meg: ok, jeg klarer meg. Hade.

(For de som lurte er Alice lillesøsteren din)

"Hvor var de?"spurte justin å så på deg med de fineste øynene EVER! "De er på visning i det nye huset." Sa jeg å smilte."hæ? Du kan ikke flytte nå, vi er jo nettopp blitt så godt kjent!" Sa han fort."slapp av, vi flytter nærmere skolen. " sa jeg å smilte, igjen." Så braa. Da flytter du nærmere meg også'" sa han like glad som en 5 åring som får sin første is.haha. "Men hvorfor går du egentlig på skole, siden du er verdens berømt å sånn..?" Sa jeg nyskjerrig." Scooter sa det var lurt nå som det var en stund med pause fra Tour, også er L.A en by jeg kan gå fritt i, også ville jeg få venner."sa Justin p smilte."Oja, men klokken er mye, burde ikke du gå?" Sa jeg å smilte tilbake." Jo, egentlig. God bedring til deg." Sa han å blunket til meg før ham gikk ned døren." Takk, hade." Svarte jeg å tok på Tv'en. "Yes, Vampire diaries!" Ropte du høyt for deg selv. Du elsket nemlig å se på det.

Når episoden var ferdig slo du av tv'en og sovnet. Du hadde egentlig blitt veldig trøtt av en lang dag på stranden, å grining..osv...

-Anette
-mer?
2+kommentarer for neste del.

Ps: er det skrive feil så er det pga, jeg skriver på Ipaden og det er lit vanskelig å skrive fort uten å ha skrive feil, håper dere fårstår det uansett.:)

Togheter forever? #3


" au!... Hva var det? "Sa du å reiste deg opp da du så at det var en ball som hadde truffet deg på magen. " oi, sorry. Går det bra?" sa en gutt med brunt hår å kom løpene bort mot deg." Oja, hei. Jada deg går bra med meg. Sa du menst du rettet deg litt opp. Du børstet av deg litt sand før du kastet ballen til han." Hey, er ikke du hun nye jenten i klassen? " sa han å kastet ballen videre til de han spilte med." Oja jo, du må være?" Sa du nyskjerrig." Justin, Justin bieber." Sa han å tok av solbrillene." Oja hei, du som fikk gjennsitting med Bella." Sa jeg å la til en liten latter." Hey, bro! Kommer du eller?!" Ropte en av guttene som holdt på med ballen. " kommer etter på!" Ropte Justin tilbake til dem." Såå, du og Bella er gode venner?" Spurte justin å satt seg nede på sanden vedsiden av meg" vi er bestevenner" sa du å reiste deg opp." Hva skal du?" Spurte justin menst han reiste seg opp ha også." Skal ned tol Bella, hu er nede ved vannkanten." Sa du åpekte bort der Bella stod.." Oja, blir dere med på strand fotball etter på da?" Spurte Justin. " jeg skal spørre Bella. Vi sees" sa du å løp mot Bella.
--------------------------------------
"Hei Bella!" Sa du menst du løp møt henne. " Heihei." Sa hun å smilte skjeivt."er det noe?" Sa jeg nyskjerrig å stoppet å løpe, men gikk litt sakte mot henne, å så trist pp henne." Ehh.. Øhm.. J-jeg... Eller bare noe gutte greier... Eller, jeg er forelsket, men jeg vet ikke om han liker meg.. liksom." Sa Bella å så ned i sanden som ble skylt av vannet." Åhh, hvem er det du er forelsket i da?" Sa du nyskjerrig." Kan vi gå ut ivannet å bade litt, så kan jeg fortelle deg det, ok? " sa hun å smilte, vi gikk ut i vannet og vasset bortover mot dypet.

" Ja hvem er det da??" Sa du utålmodig" det er Justin." Sa Bella lyn kjapt. " seriøst? Så søtt" ropte du å omfavnet hu n som aldri før." Så søtt? Jeg tror ikke han liker meg lengre.. " sa hun trist å slapp klemmen." Hæ? Lengre? Hva mener du med LENGRE?" Sa du å skjønte ikke et ord som ble sagt, i det nettopp Bella hadde sagt til deg." Altså, vi kysset.-" sa hu før jeg avbrøt hun fort."- KYSSET DERE! OMFG! ... Du sier jo ingenting til meg? Hva skjer ?!" Sa jeg å ble litt trist." La meg få bli ferdig." Sorry for at jeg ikke sa noe til deg. Mn vi kysset. Men det er en stund siden, tror det var 4 månder siden, men vi har aldri vært sammen. Bare kysset, å da sa han at han likte meg. Men etter det såå...-" sa hu før jeg trampet bort mot strandkanten igjen."- Heeey?! Hva er det?!!" Ropte hun etter meg. Jeg snudde meg " Bella! Jeg blir faktisk sur fordi du aldri sier noe ting til meg lengre, trodde vi var bestevenner. Men jeg ser det nå." Sa jeg å snudde ryggen uvjen å gikk mot stranden.

Plutselig sklir du ned i sanden å skjærer deg på noe skarpt i sanden."AUU!!" Skriker du høyt, så høyt at Justin å kompisene hans hører deg. " du ser Bella snur seg, å ser deg grine. Hun brydde seg ikke et sekund.Hun snudde seg, sånn at hu stod ryggen mot deg, igjen. Du så ned på foten din som blødde jævelig mye. Rett før du ser opp kommer Justin. Han tar armen sin under foten din( altså bak knærene dine) og den andre armen bak nakken din å bærer deg, ham løper med deg bort ved rødekors. Når han løp så var det røde flækker på sanden, helt der fra jeg skadet meg å bort til rødekors. De måtte sy igjen såret, det var utrolig dypt. Justin gikk vekk fra rødekors stedet, du viste ikke hvorfor men han gjorde det. Når de var ferdig å sy deg så kom Justin tilbake men nå hadde han med alle tingene mine." Du kan ikke være her mer, du må hjem å hvile. " Sa Justin å kastet bagen min over skulderen å bærte deg på samme måte som han gjorde isted bort til bilen hans. De to andre kompisene satt seg bak i bilen

" jeg føler meg litt frekk nå jeg.." Sa du å så mot veien." Hvorfor?" Spurte Justin." Fordi dere måtte dra fra stranden, dere hadde jo det så gøy, så øddelagte jeg." Sa du å satt deg mer ned i setet." Pff... Ikke tenk på det. Vi skulle gå snart uansett-" sa han. " - Foressten så er det Chaz og Ryan." Sa Justin å pekte på hvem som var Chaz og hvem som var Ryan, menst han så mot veien." Ehhh.... Kompis, det er feil, det er omvendt." Sa Ryan forvirret, em iansett presset han frem en liten latter.." Oja, sorry, omvendt." Sa justin uskyldig. Jeg finiste litt, det virket egentlig som en utrolig grei 'gjeng' . Jeg forklarte veien hjem til meg mens Justin fulgte veibeskrivelsen min.

( hopper til da de er kommet frem til huset ditt.)

" her" sa du menst Justin stoppet bilen å gikk ut, han åpnet døren din å bærte deg ut, å inn i huset. Du viste hvor stuen var, sånn at han kunne legge deg ned på sofaen." Du blir nok bedre snart." Sa Justin menst han lå deg ned på den svarte skinn sofaen." Justin, vi må stikke" sa Chaz og så bort mot oss." Greit, Jeg blir her, hun trenger sikker hjelp. " Sa Justin å så bort på Ryan og Chaz." Okei" svarte Chaz og Ryan i kor å gikk ut døren." Du trenger ikke å være her, hvist du ikke har lyst." Sa jeg å så på Nustin som om alt var bra." Joda, jeg blir her." Sa han instisterene. " men du, Kan jeg spørre deg om noe? " sa jeg å så på han litt alvorlig sånn at han skulle bli små redd." Ja." Sa ham å satt seg ned i en svart skinnsofa- stol vedsiden av den svarte skinn sofaen( hvist du skjønte det). "Liker du Bella?" Spurte jeg fort." Altså, hun liker deg. Men hun vet ikke om du liker henne." Fortsatte jeg å snakke.." Gjør hun? Altså jeg liker ......-"

-Anette
Randomt bilde av en strand:P
-mer?
-hva tror du han sier?
3+ kommentarer for neste del!

Together forever? #2

Skolen var slutt å Bella hadde gjennsitting. Du tenkte kanskje at du og henne kunne tatt en tur til stranden siden det var så lengesiden dere var der sist sammen.- Hei, Bella! Ta en tur til stranden senere?-*dittnavn*:)<3. Skrev du. Å ikke lenge etter fikk du svar.- Ofc, lenge siden sist vi var der sammen!, om ca 1 time elns?- Bella:)<3. Skrev Bella fort tilbake. Du svarte hun med et ja. Og du kom inn døren hjemme.
---------------------
"Hallo?" Sier du menst du holder på å ta av skoene dine."hei" sa en trist stemme i fra kjøkkenet. Du gikk inn på kjøkkenet veldig nyskjerrig å så faren og stemoren din sitte der med et trist ansikt." Hva er det?" Sa du nyskjerreig å gikk mot kjøkkenbordet som stod midt rommet." Sett deg ned jentami, vi har nødt til å snakke.." Sa faren din å så opp på deg." Ja ok"sa du menst du satt deg ned på stolen vedsiden av faren din." Det har seg sånn at vi kommer til å flytte...-" fikk pappa sagt før han ble avbrøtet av meg som braste ut i sinne"- HÆ?! KØDDER DU MEG MEG! " ropte du å reiste deg fort opp fra stolen.

" Nei, slapp av sett deg ned igjen på stolen, la meg få snakke ferdig.-" sa han rolig, å du satte deg ned igjen."- vi skal flytte nærmere skolen, også fikk jeg vite at jobben min skal flytte bort i det område, å jeg trenger å ha jobben nærme, jeg kan ikke våkne kl5 vær dag for å komme på jobben" sa faren din å fikk fram et smil." Men det er PERFEKT! For det første fordi jeg slipper å ta buss vær dag frem å tilbake fra skolen, å for det andre så jeg flytter nærmere Bella og stranden!" Sa du å klemte pappaen din

"Men jeg må opp på rommet, skal på strandem ned Bella snart, snakkes!" Sa du å sprintet ut fra kjøkkene å opp på rommet ditt. Å fy søren så rotete det var her. Tankte du for deg selv. Alle klærene dine var sprett utover hele gulvet. Du tok opp altsammrn å bare lå det på sengen din, du åpnet skapet ditt å tok fram en av bikiniene dine. Du tok på en gjennomsiktig topp og en shorts over bikinien, så tenkte du at du kunne melde Bella nå.

- Hei, jeg er klar nå, Hvor skal vi møtes?-*dittnavn*. Ikke lenge etter fikk du svar fra Bella. - møtes ved parkeringen ved stranden.- Bella. Du svarte også gikk du ned." Hei du" ble du stoppet av faren din." Hva er det?" Sa du nyskjerrig." Forresten så flytter vi om 5 dager." Sa han å smilte." Okei! Men jeg må stikke nå, hade!" Ropte du å tok på deg flipflops sko. " greit kos deg" fik du svar fra stemoren din." Takk" svarte du å spurtet ut døren.

"Hei Bella! " sa du da du så henne stå ved parkeringen. Stranden var ikke langt unna å det var bra. Dere gikk ned til stranden å la håndklene ned. Du tok av deg den gjennomsiktige toppen å shortsen å tok på deg solkrem før du la deg ned på håndkle, å plugget i musikk i ørene.

" au!... Hva var det? "Sa du å reiste deg opp da du så at det var en ball som hadde truffet deg på magen. " oi, sorry. Går det bra?" sa en gutt med brunt hår å kom løpene bort mot deg." Oja, hei. Jada deg går bra med meg.'' Sa du menst du rettet deg litt opp. Du børstet av deg litt sand før du kastet ballen til han." Hey, er ikke du hun nye jenten i klassen? " sa han å kastet ballen videre til de han spilte med." Oja jo, du må være?" Sa du nyskjerrig." Justin, Justin bieber." Sa han å tok av solbrillene." Oja hei, du som fikk gjennsitting med Bella." Sa jeg å la til en liten latter." Hey, bro! Kommer du eller?!" Ropte en av guttene som holdt på med ballen. " kommer etter på!" Ropte Justin tilbake til dem." Såå, du og Bella er gode venner?" Spurte justin å satt seg nede på sanden vedsiden av meg" vi er bestevenner" sa du å reiste deg opp." Hva skal du?" Spurte justin menst han reiste seg opp han også." Skal ned til Bella, hun er nede ved vannkanten." Sa du å pekte bort der Bella stod.." Oja, blir dere med på strand fotball etter på da?" Spurte Justin. " jeg skal spørre Bella. Vi sees" sa du å løp mot Bella.

- Anette.
Mer?
Vet, det ikke er så spenndene slutt, men må litt lengre inn i historien:)
4+ kommentarer for neste del

Ny blogger.

Hei, Jeg er Linn-Øzlem Arslan, Jeg er 12 år og er i fra Sandefjord. På fritiden så spiller jeg håndball, Korps og Cherlidning. Jeg har vært belieber siden 2008. Håper du kommer til like det jeg skal skal skrive om på bloggen.
Linn<3


Dette er meg;)


Togheter forever? #1" takk pappa, jeg er glad for at jeg fikk bytte skole til der Bella går." Sa jeg å ga han et stort smil." Jo, jeg vil jo ikke la mobberene plage deg, sånn som de gjorde, du måtte jo bare sagt det til meg med en gang." Sa han menst han følgte med på veien." Joda, men jeg-..." Sa du før du ble avbrøtet. " SÅNN, NÅ ER VI FRMME!!" Ropte faren din høyt. Du gikk sakte ut av bilen, å når du hadde gått ut av den, så du mange folk spille fotball, turnet, holdt på med cheerleading osv... På det grønne gresset. Du skulle nemlig besøke den nye skolen din.

Bella hadde allerede gått på skolen i ca et halvt år. Men dere var med hverandre vær dag uansett om dere hadde gått på forskjellig skole. " Hade da pappa, jeg går inn nå for å snakke med rektor, okei?" Sa du menst du ga pappaen din en klem." Helt greit, lykke til da,på første skole dag på den nye skolen" Sa han å slapp klemmen. Du snudde deg, å gikk mot skole inngangen, når du hadde gått inn så gikk du gjennom en gang, opp en liten trapp å til ventstre. Der stod det ' rektor's kontor' å nedenfor var det et advarsel skilt, der stod det 'bank på'. Du gikk sakte mot døren å pustet tungt før du banket på 'bank,bank' sa det." Kom inn" ropte en glad stemme.

Du åpnet døren sakte menst du begynte å gå innover i rommet. " Hei, er det du som er *dittnavn*?" Sa hun å tok på se lese brillene får å se på papirene jeg ga til henne." Ja, jeg ville bare vite hvilken klasse jeg kommer i, siden jeg er ny her." Sa du å satt deg ned i stolen som stod midt i rommet." Jaså.." Mumlet hun for seg selv." Hva er det?" Sa du å rettet deg litt opp i ryggen å fikk frem et nyskjerrig blikk." Nei, ingenting, jeg bare mumler for meg selv, haha" sa hun å lå fra seg papirene." Ja, du skal i klasse rom B, du går ned trappen du gikk opp får å komme her, så til høyre så inn en gang der så står det 'rom B' på et skilt på døren, lykke til." Sa hun å ga deg papirene igjen.

Du fulgte vei beskrivelsen hennes å endte opp foran klasserom B, nå håpet du så sykt på at du kom i klasse med Bella. Du banket på, å læreren kom å åpnet døren." Hei, jeg er ny her" sa du å smilte til læreren." Ja, hørt at du skulle komme i dag, velkommen inn." Sa han å gjorde plass til meg, sånn at jeg kunne komme inn." Takk." Sa du å gikk inn mot lærerens pult.

" Så har du lyst å fortelle litt om deg selv, før du setter deg ned?" Sa læreren å gikk mot deg mens han gnidde hendene sammen." Ja, gjerne-""- Jeg heter *dittnavn*, jeg har bodd i Atlanta hele livet, men jeg byttet skole til denne, jeg er 18 år og har gått på cheerleading siden jeg var 9år" sa du å smilte." Takk skal du ha *dittnavn*, du kan få sette deg på første rekke ved vinduet, der borte, sa læreren menst han pekte bort på pulten ved siden av en blond jente med bølger i håret å et utrolig fint smil. Du gikk bort å satt bagen din vedsiden av pulten din å satt deg ned. Plutselig braser døren til klasserommet opp å inn kommer Bella og en gutt med brunt hår, når du så ansiktet hans ble du litt skjokert. Hey, vent er det Justin Bieber!?. Du var egentlig ikke en stor JB fan, men du likte musikken hans.

" hvorfor kommer dere så seint?" Spurte læreren å satt seg ned på stolen hans." Øhm.. Isabell fra C klassen skadet seg i friminuttet, å Justin hjalp til." Sa Bella fort."okei, men det blir uansett Gjennsitting på dere." Sa han å ga Balla og Justin en gul lapp."-men, Mr. Brown.-"" - ikke noe men Bella, du kjenner reglene. Foressten så har dere fått en ny klassekamerat, det er *dittnavn* " sa Mr. Brown å pekte bort på meg. Bella fikk fort frem det største smilet du noen gang hadde sett." Men sett dere ned nå, timen er over snart." Sa Mr. Brown. "- Dere skal lese til sidemannen å så skal den gjennfortelle hva du har lest, også omvendt etter på, ok? Jeg skal bare til rektor, helst vær rolig." Fortsatte Mr.Brown, å gikk ut døren til klasserommet. Bella kom straks bort til meg med engang læreren hadde gått ut døren." Hei *dittnavn*!!!!!! Savner deg!!." Ropte nesten Bella utover hele klasserommet. Vi hadde ikke fått vært med hverandre på ca. 3 uker på grunn av masse lekser. Du reiste deg straks opp så fort du kunne får å gi henne en klem." Savnet deg å Bella-" sa du før du ble av avbrøtet av en jente med sånn ca.100 lag med foundation."- kjenner dere hverandre? "Sa hun å lagde et sykt bitch face."ja, fra den gamle skolen" svarte du hun fort før du satte deg ned på stolen igjen.

Skolen var slutt å Bella hadde gjennsitting. Du tenkte kanskje at du og henne kunne tatt en tur til stranden siden det var så lengesiden dere var der sist sammen.- Hei, Bella! Ta en tur til stranden senere?-*dittnavn*:)<3. Skrev du. Å ikke lenge etter fikk du svar.- Ofc, lenge siden sist vi var der sammen!, om ca 1 time elns?- Bella:)<3. Skrev Bella fort tilbake. Du svarte hun med et ja. Og du kom inn døren hjemme.

-anette
Merr???
2+ kommentarer for neste del
Justin kommer onklig inn i historien snart<3

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
biebes

biebes

14, Bergen

Denne bloggen er skrevet av Anette (14) fra Bergen, Linea (15) fra Oslo, Linn (12) fra Sandefjord og Camilla (17) fra Kristiansand. Vi har vært Beliebere siden Slutten av 2008 og siden begynnelsen av 2009. Legg gjerne igjen en kommentar -vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk.<3

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits