JB

? JB i'm a boy beliber ?

Deler kommer etter Gran Canaria

Heihei. Jeg skal til Gran Canaria i morgen. Jeg har der veldig travelt, skal være med søsteren min til fly plassen (hun reiser en dag før oss) hun skal til USA med kjæresten, men det var ikke det jeg skulle si nå, haha. Men om kvelden når jeg har tid eller ikke får sover då lager jeg deler. Men jeg poster de ikke fordi jeg ikke har tilgang til Nettverk osv. Håper dere ikke blir sure eller noe. Jeg kan ikke sitte inne heletiden å skrive deler. Men håper dere forstår:) jeg syntes det er veldig dumt selv når jeg må ta fri fra bloggen Pga jeg ikke har nett.

-Anette

15-10

Hei, nå skal keg pakke også. Og jeg får ikke lagd fler deler før jeg reiser, jeg må kjøpe klær osv.. Så keh får ikke blogget mellom 15. Juli - til 10 august :(
Håper dere fortsatt vil lese bloggen etter jeg er kommet tilbake!

Hellu alle sammen!

Hei alle sammen! Jeg er så heldig å ha fått lov til og bli en del av denne bloggen! Jeg tenkte og skrive litt om meg selv! Jeg heter Linea Walldén er født i 1998 og bor i Oslo! Jeg Går på Nordberg skole og begynner i 10 etter sommerferien!

Mitt forhold til Justin er nok likt som mange millioner Beliebere! Jeg startet å følge med på han i starten av 2009 da var jeg en helt vanlig fan! Etter bare noen få uker ble jeg helt betatt og ble en Belieber. Det har jeg vært siden da å det kommer jeg alltid til og være uansett hva! Så ble vel Belieber i starten av 2009!

Jeg kommer til å blogge om tour, bilder, rykter osv.. Egentlig så kommer jeg til Å blogge Om litt alt mulig, men hvis noen har noen spesielle ønsker så er det bare og kommentere! Tenkte kanskje og prøve meg på en historie ettervært! Det er noe jeg aldri har gjort før så hadde vært morsomt å prøvd det!(kommenter hvis du har tips til historiens handling!)
Har en annen blogg så har litt erfaring, haha! (Den var ikke om Justin) ja det var litt om meg! Hvis dere lurer på noe mer så bare og kommentere!

Min favoritt sang av Justin: Fall eller One time! Vanskelig når jeg egentlig elsker alle sangene hans, men de to får meg til å smile mest!

Bildene jeg tok på konserten den 17. Beste dagen i mitt liv! Han tok på meg! Trodde jeg skulle dø! Hadde Diamond circle den 17 og sitteplass den 16 som jeg vant i en konkurranse som Telenor hadde!

Legger til to bilde av meg så dere ser hvordan jeg ser ut! Kjører et i svart hvit og et i farger jeg! Haha

Håper alle nyter sommerferien! Været har jo vært fantastisk i dag! Hvertfall i Oslo! Har virkelig ikke noe imot norsk sommer når den er som dette!

-Linea

Camilla - Ny blogger!

Hei alle beliebers. Da har jeg fått lov til å være co blogger her, og jeg tror det kommer til å bli veldig bra. Jeg heter Camilla Nomeland og kommer fra Kristiansand. Jeg har vært belieber siden 2009 og jeg er utrolig glad i Justin. Jeg kommer til å oppdatere bloggen daglig med nyheter, imagines noen ganger, bilder og videoer! Hvis det er noe dere lurer på om meg så er det bare å spørre! 

Ny blogger

Hei, nå har jeg fått en som kan bli med å blogge på denne blogge:) kg kjenner ikke henne, men hun virker som
En utrolig grei person, og en jeg kan stole på. Hun skal blogge om Justin selvsagt. Og ja, håper dere liker innleggene hun lager til dere, men på min historie, kommer til å ta en liten pause. :)

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
biebes

biebes

14, Bergen

Denne bloggen er skrevet av Anette (14) fra Bergen, Linea (15) fra Oslo, Linn (12) fra Sandefjord og Camilla (17) fra Kristiansand. Vi har vært Beliebere siden Slutten av 2008 og siden begynnelsen av 2009. Legg gjerne igjen en kommentar -vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk.<3

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits