Togheter forever? #8Heei! Lenge siden jeg blogget på denne historien! Husker ikke helt når og hvilken dag det er å sånn eller ja men håper dere følger med <3
----------------------------
Du gikk fort opp på rommet å tok på deg en pysj shorts å en singlett, pusset tenner, tok håret opp i en dott også hoppet du ned i sengen, du tok vekkerklokken på 06.00 sånn at du kunne krølle håret i morgen, o g finne et fint antrekk, osv. Du måtte også pakke trengings tøy, siden du skulle begynne på Cheerleadingen der. Du bare håpet på at de ville like deg på laget. Du tok på tv'en for å se o det var noen programmer, men det var ingen gøye å se på. Du sloknet tv'en før du sovnet.
--------------------------------------------------

Neste morgen tok jeg på meg en shorts og en topp med blonder på, ikke verdens fineste men men. Jeg gikk ned på kjøkkenet tok et eple og gikk ut i gangen før jeg fikk en meling fra Justin..
"Gå med deg" stod det. " jeg går nå" svarte jeg. " oki, møte deg ved broen?" Skrev han. Jeg svarte ja å gikk ut døren. Jeg kastet skole bagen over skuldere å gikk mot broen der jeg skulle møte justin. Det var ikke så langt bort men det føltes sånn. Jeg begynte å kjenne smerten igjen i såret under foten.
Men det gikk fint, jeg så Justin som kom mot meg."går det bra med foten eller?" Spurte han meg. " egentlig så begynner jeg å kjenne det igjen, men det går fint." Sa jeg å smilte å vi satte kurs mot skolen.

*på skolen*

Vi gikk inn i klasse rommet jeg satt meg på min plass og Justin på sin.
Jeg tok opp matte boken å vi begynte på matten og en jente kom bort til meg å spurte om hjelp, altså Jenna klassens kløne, eller skal jeg si irriterende, hun er begge deler. Men hun kan å være grei. " du du du du! " sa hun skrikende inn i øret mitt." Ehh.. Ja, slapp av. Jeg jobber, hva er det?." Sa jeg irritert." Hva er x der å der?" Sa hun. " spørr noen andre om hjelp. Akkuratt nå gidd jeg ikke hjelpe deg". Sa jeg mer irritert. " ja vel, surpomp." Sa hun å satt seg sint ned på stolen med hendene i kors..

Skolen var ferdig og jeg møte Bella. " du, Bella! Jeg må prate med deg om det som skjedde." Sa jeg fort til hun. Hun snudde seg å så surt på meg. Hun var med Spencer og Elena vennene til Bella som ikke liker meg." Ja?" Sa hun surt." Alene, helst?" Sa jeg å smilte skeivt til henne."ok" sa hun og vi gikk litt unna.
"Du jeg beklager for at jeg ble så sur i går. Jeg angrer." Sa jeg å så ned i gulvet." Vell, jeg tilgir deg!" Sa hun å smilte. Jeg smilte tilbake å ga hun en klem.
Hun gikk tilbake til de andre, jeg ga henne et lite vink, så gikk hun. Jeg smilte for meg selv så snudde jeg meg å skulle til å gå. Men jeg kresjet i en gutt. En gutt med brunt hår å nøtte brune øyne, nemlig Justin." Ohh, hei" sa jeg å gikk videre." Hei, hva er det? Du virker så sur." Sa han menst han snudde seg. Jeg snudde meg mot han." Vell... Jeg vil ikke snakke med deg?" Sa jeg fort. " hæ? Hva faen har jeg gjort da? " sa han før jeg gikk videre.

# Jenna McCane

#Elena Denvers

#Spencer Sho

# Bella Clain


Her fikk dere bilder av personene.. Jaa merr ? # 2- kommentarer for neste del?

Én kommentar

18.08.2013 kl.12:49

together* men mer!;)

Skriv en ny kommentar

biebes

biebes

14, Bergen

Denne bloggen er skrevet av Anette (14) fra Bergen, Linea (15) fra Oslo, Linn (12) fra Sandefjord og Camilla (17) fra Kristiansand. Vi har vært Beliebere siden Slutten av 2008 og siden begynnelsen av 2009. Legg gjerne igjen en kommentar -vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk.<3

Kategorier

Arkiv

hits