BIEBER CAMP 2014

Hei alle sammen.
5 andre og jeg har snakket litt.. Vi har lyst til og få til noe som vi kaller BIEBER CAMP! Vi sover i enten hytter, campinger eller i lavvo. Hvis vi ikke får tildelt, så er det ikke vanskeligere enn og leie en gymsal eller slikt. Det vi vil oppnå med dette er at folk blir kjent, skaper gode minner sammen, ler, har det gøy, kanskje vi kan få til og filme noen " film snutter " og sette det sammen, legge det ut på YouTube og faktisk vise folk at vi beliebers klarer og være venner istedenfor og krangle i denne gruppa.
Skal prøve og gjøre at campen varer en hel helg når flest personer har mulighet. Så dato kommer senere! ?? kanskje ha et slags diskotek første kvelden, kjøre kano, bade, grille, kanskje få til og se en film et eller annet sted og siste dagen bare finne på noe for og si ordentlig Hade som feks " allsang " , noen aktiviteter eller noe? Dette kommer til og bli rundt Oslo, Akershus, Østfold området kanskje, spørs hvor vi får sted. ??
Spm? Kommenter i kommentar feltet!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

biebes

biebes

14, Bergen

Denne bloggen er skrevet av Anette (14) fra Bergen, Linea (15) fra Oslo, Linn (12) fra Sandefjord og Camilla (17) fra Kristiansand. Vi har vært Beliebere siden Slutten av 2008 og siden begynnelsen av 2009. Legg gjerne igjen en kommentar -vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk.<3

Kategorier

Arkiv

hits