Togheter forever? #7" Men det er jo mitt nummer." Sa Justin å fniste litt." Nei, det er det ikke..." Sa du å latet som at det ikke var hans. Men han forstod at du latet som."heey. Hva gjør du? " spurte han." Jeg bytter navn." Sa du å rødmet. Du var nærmest rød som en tomat i ansiktet. Det kunne ikke bli flauere nå. Du byttet nabn fra 'Kjekkasen<3' til 'Justin'." BARE JUSTIN?! " spurte han fortvilet."ja?" Sa du forvirret. " du MÅ hverfall ha et hjerte bak." Sa han bestemt."ok, da." Sa jeg å tok '<3' bak.
----------------------------------------
Du og Justin ser hverandre inn i øynene. Han bøyer seg nærmere deg, ser litt ut som at han skal kysse deg. leppene deres var nærmere enn aldri før, men nei, dette går ikke. Kan ikke gjøre dette mot Bella, uansett om vi krangler. " Øhm...-" "- skal vi gå ned til de andre ?" Mumlet jeg å trakk meg unna. Jeg snudde meg og gikk mot døren på rommet, og små løp ned til de andre. Justin kom fort etter. Vi satt oss ned i sofaen, og sa ikke et ord." Sa hva skjer med dere'a? " sa Ryan."ingenting." Sa jeg spørrende. Justin sa ikke et ord, er han sur?. Håper ikke det.

"Klokken er litt mye." Mumlet Justin."Nja... Den er ikke så mye" sa Chaz litt spørrende."men jeg går hjem nå" sa Justin å reiste seg og gikk mot døren." Ja, ok. Meg og Chaz, blir litt til." Sa Ryan å smilte. Justin bare himmlet med øynene å gikk mot døren." Jeg skal bare føge han ut i gangen" sa jeg til Ryane og Chaz før jeg gikk etter Justin."om" mimlet Chaz menst han så litt på hvilke filmer vi hadde. Når jeg å Justin stod i gangen var det bare klein stemning."er du sur?" Spurte jeg raskt å så ned i gulvet. Justin sa ingentin ø snudde seg, han åpnet døren å gikk fort ut der fra.

"Sååå, hva skjer med deg og Justin?" Spurte Chaz menst jeg kom inn i stuen." Ikke no, han er sur på meg, jeg ser det lang vei." Sa jeg og så ned i gulvet, menst jeg slapp meg ned i stolen justin hadde sittet i."hvorfor det?" Sa Ryan å satt deg ned k sofaen." Fordi, øhm... Jeg ikke vile kysse han... "Sa du å fikk frem et skjeivt smil."oida..." Sa Chaz." Hva?" Spurte du fort." Nei, han kan bli fort grinete på sånne ting. Men når du først er sammen med han, så er det greit liksom." Sa Chaz." Hva mener du?" Spurte du helt forvitret." Øhm ja.... Ehh. Når det komemr til sånn samleie, så er det greit for Justin at du ikke er klar. Men å kysse han... Ja, sånt blir han grinete på. Ikke spør hvordan jeg vet det. Men Selena sa det. Haha" sa Chaz. Han smilte uskyldig å reiste seg fra gulvet å satt seg i sofaen ved siden av Ryan..
Dere snakket ca. I en time før de måtte gå. Jeg følgte de ut i gangen så ga de deg hver sin klem å de gikk ut.

Du gikk fort opp på rommet å tok på deg en pysj shorts å en singlett, pusset tenner, tok håret opp i en dott også hoppet du ned i sengen, du tok vekkerklokken på 06.00 sånn at du kunne mrølle håret i morgen, ig fonne et fint antrekk, osv. Du måtte også pakke trengings tøy, siden du skulle begynne på Cheerleadingen der. Du bare håpet på at de ville like deg på laget. Du tok på tv'en for å se o det var noen programmer, men det var ingen gøye å se på. Du sloknet tv'en før du sovnet.

-Anette.
-mer?
Sorry. Men kommenter noe so kanskje som kan gjøre det litt mer speenndeneee!!
<33
-fant ingen bilder til dette innlegget:/
3+kommentarer for neste del

3 kommentarer

justindrew4ever - historier

13.07.2013 kl.20:47

MER

heeey

22.07.2013 kl.00:40

MEEER

heeey

22.07.2013 kl.00:42

meer plizzz

Skriv en ny kommentar

biebes

biebes

14, Bergen

Denne bloggen er skrevet av Anette (14) fra Bergen, Linea (15) fra Oslo, Linn (12) fra Sandefjord og Camilla (17) fra Kristiansand. Vi har vært Beliebere siden Slutten av 2008 og siden begynnelsen av 2009. Legg gjerne igjen en kommentar -vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk.<3

Kategorier

Arkiv

hits