Togheter forever? #6

" Se her, jeg glemte ikke snacksen!" Sa han å holdt oppe 1 coca cola der det stod 'share a coke with *dittnavn* på og en popcorn pose." Haha, justin, det var ikke nødvendig." Sa jeg å satt meg ned i sofaen."jo da. Jeg vil ha det gøy med deg." Sa han før det ringte på, igjen. Hvem kan det være ? Tenkte du før du reiste deg opp å åpnet døren. Det var....-.
-------------------------
Det var Ryan, Chaz og Balla " Hei kan vi komme inn?" Spurlte Ryan." Jada, kom inn" svarte du fort å smilte til Ryan og Chaz. Men fort kom du over til Bella å ga hun et skeivt smil. Hun gikk bakerst, å når hun skulle gå forbi deg stoppet hun. " kan jeg få snakke med deg?" Sa hun. "Ok" sa jeg før hun gikk helt inn i gangen for å ta av seg skoene."jeg og Bella går opp, dere finner film og sånt" sa jeg til Chaz, Ryan og Justin menst de gikk inn i stuen.

"Hva er det?" Sa jeg uintisert."hvorfor er du så sur på meg?." Sa hun fort før hun så ned i gulvet." Jeg er sur på deg fordi når du byttet skole så møter du Justin, dere kysser. Å jeg får vite før nå? Du sier INEGNTING til meg lengre! Hva tror du? At jeg sier det videre?! Nei, jeg kommer til å holde alt hemmelig!" Skrek jeg nærmest til henne." Sorry. For at jeg ikke sa det" sa hun fort." Bella, jeg må ha en bedre unskyldning.-" sa jeg å det ble helt stille i rommet."- jeg tror det er best du går" fortsatte jeg. "Mhm.." Mumlet Bella og gikk ut døren på rommet. Jeg var veldig sur på henne nå, men alikavel syntes synd på henne fordi du hadde skreket til hun. Du fikk en tåre ned over skinet å begynte gråte for deg selv.

Når du hørte ytterdøren lukkes, la du deg ned i sengen å braste ut i gråt. Du gråt ned i puten. Så flaut hvist Justin og de hørte deg nå. "Hva er det?" Hørte du en gutte stemme si. Ohh, fuck... Blir det flauere?? Tenkte du. " ingenting...." Mumler du å tørket tårene menst du satte deg opp i sengen. Der stod Justin, du så han var beskymret. Nå så han deg med tåre våte øyne." Jeg ser det er noe." Sier han beskymret å setter seg ned ved sengekanten." Jeg kranglet med Bella..." Sa du å gråt mere." "Såså, det går bra" sa han å ga deg en trøste klem." Takk Justin" sa jeg å fikk frem et smil å slapp klemmen." Skal vi gå ned til de andre?" Fortsatte jeg." Ja, ok." Svarte Justin å reiste seg. " Jeg skal bare tørke tårene" sa jeg å gikk inn på badet på rommet mitt. Å Justin gikk ned til de andre.

Jeg tørket tårene mine å gikk ned til de andre." Har dere algt film?" Sa jeg, å ar nyskjerrig på hvilken film de hadde valgt."nei" mumlet Chaz. Hæ, hvorfor ikke?" Spurte jeg nyskjerrig."øhm...fordi... Øhm...." Mumlet Ryan før Chaz avrøt han"VI GIKK PÅ TUR MED HUNDEN DIN!" Roper nærmest Chaz." Hæ, Jeg har ikke hund?" Sa du helt forvirret." Nei, jeg viste det" sa Chaz helt uskyldig." Du hadde ikke noen gøye filmer " sa Ryan å fniste." Oja, tror pappa har pakket de beste filmene til vi skal flytte" sa du å fniste litt. Du satt deg ned i sofaen å la mobilen ved siden av deg.

" Heey, du har en ulest meling!" Sa Justin å rappet telefonen å løp sin vei. Du hadde helt glemt smertene i foten, men det hadde blitt mye bedre." NEI JUSTIN!." Ropte du etter han. Du løp etter han. Du var inne på rommet ditt. Han hadde gjemt seg. Men hvor?. " hey, hvem er det du kaller 'Kjekkasen<3' sa Justin å viste mobil skjermen der det stod nummeret hans.. Menst han kom ut fra badet på rommet mitt "øhm... Ingen..." Sa jeg å rødmet. Jeg rappet mobilen tilbake.

" Men det er jo mitt nummer." Sa Justin å fniste litt." Nei, det er det ikke..." Sa du å latet som at det ikke var hans. Men han forstod at du latet som."heey. Hva gjør du? " spurte han." Jeg bytter navn." Sa du å rødmet. Du var nærmest rød som en tomat i ansiktet. Det kunne ikke bli flauere nå. Du byttet nabn fra 'Kjekkasen<3' til 'Justin'." BARE JUSTIN?! " spurte han fortvilet."ja?" Sa du forvirret. " du MÅ hverfall ha et hjerte bak." Sa han bestemt."ok, da." Sa jeg å tok '<3' bak.

-Anette
Meer?? Den ble litt dårlig fordi jeg hadde egentlig skrevet den, men så ble den slettet. Håper dere liker den uansett
2+kommentarer for neste del.
Sorry for at det ikke er så spenndene. Men det er litt vanskelig i begynnelsen av historien. Heheh<3

3 kommentarer

ingrid

10.07.2013 kl.18:16

MEER

Sunniva

11.07.2013 kl.01:52

MER

biebes

11.07.2013 kl.09:49

Sunniva: set kommer mer i kveld!:) i dag er jeg litt opptatt så det kommer ikke på dagen dessverre:( men håper det er greit:*

Skriv en ny kommentar

biebes

biebes

14, Bergen

Denne bloggen er skrevet av Anette (14) fra Bergen, Linea (15) fra Oslo, Linn (12) fra Sandefjord og Camilla (17) fra Kristiansand. Vi har vært Beliebere siden Slutten av 2008 og siden begynnelsen av 2009. Legg gjerne igjen en kommentar -vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk.<3

Kategorier

Arkiv

hits