Togheter forever? #4

" her" sa du menst Justin stoppet bilen å gikk ut, han åpnet døren din å bærte deg ut, å i n o huset. Du viste hvor stuen var, sånn at han kunne legge deg ned på sofaen." Du blir nok bedre snart." Sa Justin menst han lå deg ned på den svarte skinn sofaen." Justin, vi må stikke" sa Chaz og så bort mot oss." Greit, Jeg blir her, hun trenger sikker hjelp. " Sa Justin å så bort på Ryan og Chaz." Okei" svarte Chaz og Ryan i kor å gikk ut døren." Du trenger ikke å være her, hvist du ikke har lyst." Sa jeg å så på Nustin som om alt var bra." Joda, jeg blir her." Sa han instisterene. " men du, Kan jeg spørre deg om noe? " sa jeg å så på han litt alvorlig sånn at han skulle bli små redd." Ja." Sa ham å satt seg ned i en svart skinnsofa- stol vedsiden av den svarte skinn sofaen( hvist du skjønte det). "Liker du Bella?" Spurte jeg fort." Altså, hun liker deg. Men hun vet ikke om du liker henne." Fortsatte jeg å snakke.." Gjør hun? Altså jeg liker .....
---------------------------------
"Gjør hun? Altså jeg liker hun som en venn, jeg syntes hun er utrolig søt og grei, men ikke helt min type jente, syntes jeg." Sa Justin å så ned på gulvtepper i stuen." Da syntes jeg du bør snakke med henne, hvertfall om forholdet deres, hun liker deg, virkelig. Å vist hun skal klare å komme over deg, så må du prate med henne om det, lover du?" Sa jeg å satte meg litt opp i sofaen." Ja, jeg prater med henne etter skolen i morgen." Sa han."au." Mumlet jeg stille." Går det bra?" Sa Justin fort."Øhm..ja,eller egentlig..nei, det gjør veldig vondt." Sa jeg med et trist ansikt." Hvor er foreldrene dine egentlig?" Spurte han." Øhm... Jeg vet ikke, de var hjemme når jeg gikk til stranden." Sa jeg"Oja, håper de kommer snart da. Men er det bedre om du ligger i sengen enn sofaen, er sofaen ubehagelig?"spurte han." Øhm.. Litt."sa jeg." Kom, jeg bærer deg opp til sengen, jeg." Sa han og bærte meg på samme måte som han gjorde tidligere i dag." Takk" sa jeg å smilte til han." Nå må du bare vise hvor du har rom" sa han å la til en liten latter.

"Til venstre der, å andre dør." Sa jeg, han smilte å bærte meg inn på rommet. Han la meg forsiktig ned i sengen å tok en pute under foten min." Takk, du er en god venn" Sa jeg når han hadde tatt puten under foten."jeg skal bare ringe mamma og pappa å spørre hvor de er" sa jeg å tom opp mobilen å tastet inn nummeret.

Meg:hei, hvor er dere?
Pappa:Meg, mamma og Alice, er på visning i huset. Å siden du skulle p stranden tenkte vi det heller kunne være en overraskelse til deg, hvist det er greit?"
Meg:" jaja, selvfølgelig, gleder meg. Men jeg er skadet.
Pappa: hva har skjedd, jentami?
Meg: forteller det da dere er hjemme.
Pappa: ok, vi kommer snart hjem, vi er snart ferdig.
Meg: ok, jeg klarer meg. Hade.

(For de som lurte er Alice lillesøsteren din)

"Hvor var de?"spurte justin å så på deg med de fineste øynene EVER! "De er på visning i det nye huset." Sa jeg å smilte."hæ? Du kan ikke flytte nå, vi er jo nettopp blitt så godt kjent!" Sa han fort."slapp av, vi flytter nærmere skolen. " sa jeg å smilte, igjen." Så braa. Da flytter du nærmere meg også'" sa han like glad som en 5 åring som får sin første is.haha. "Men hvorfor går du egentlig på skole, siden du er verdens berømt å sånn..?" Sa jeg nyskjerrig." Scooter sa det var lurt nå som det var en stund med pause fra Tour, også er L.A en by jeg kan gå fritt i, også ville jeg få venner."sa Justin p smilte."Oja, men klokken er mye, burde ikke du gå?" Sa jeg å smilte tilbake." Jo, egentlig. God bedring til deg." Sa han å blunket til meg før ham gikk ned døren." Takk, hade." Svarte jeg å tok på Tv'en. "Yes, Vampire diaries!" Ropte du høyt for deg selv. Du elsket nemlig å se på det.

Når episoden var ferdig slo du av tv'en og sovnet. Du hadde egentlig blitt veldig trøtt av en lang dag på stranden, å grining..osv...

-Anette
-mer?
2+kommentarer for neste del.

Ps: er det skrive feil så er det pga, jeg skriver på Ipaden og det er lit vanskelig å skrive fort uten å ha skrive feil, håper dere fårstår det uansett.:)

Én kommentar

Meg

09.07.2013 kl.12:11

Meeeer

Skriv en ny kommentar

biebes

biebes

14, Bergen

Hei, denne bloggen blir skrevet av Anette, Linn, Linea og Camilla. Hei, jeg heter Anette, jeg er 14 år å kommer fra Bergen. Jeg har vært Belieber siden slutten av 2008-begynnelsen av 2009. Jeg er også "Skaperen" av denne bloggen. Vi 4 kommer til å skrive alt innen bieber å hva han gjør, rykter, believetour,meet &greet, imagine og historier. . Hei, jeg heter Linn. Jeg er 12 år og er i fra Sandefjord. På fritiden så spiller jeg håndball, Korps og Cheerleadning. Jeg har vært belieber siden 2008! . Hei jeg heter Linea, jeg er 15år å kommer fra Oslo. jeg har vært Belieber siden starten av 2009! Hei, jeg heter Camilla, jeg er 17 år, fra Kristiansand. Jeg har vært Belieber siden begynnelsenog justin betyr alt for meg ! . Vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk<3

Kategorier

Arkiv

hits