Togheter forever? #3


" au!... Hva var det? "Sa du å reiste deg opp da du så at det var en ball som hadde truffet deg på magen. " oi, sorry. Går det bra?" sa en gutt med brunt hår å kom løpene bort mot deg." Oja, hei. Jada deg går bra med meg. Sa du menst du rettet deg litt opp. Du børstet av deg litt sand før du kastet ballen til han." Hey, er ikke du hun nye jenten i klassen? " sa han å kastet ballen videre til de han spilte med." Oja jo, du må være?" Sa du nyskjerrig." Justin, Justin bieber." Sa han å tok av solbrillene." Oja hei, du som fikk gjennsitting med Bella." Sa jeg å la til en liten latter." Hey, bro! Kommer du eller?!" Ropte en av guttene som holdt på med ballen. " kommer etter på!" Ropte Justin tilbake til dem." Såå, du og Bella er gode venner?" Spurte justin å satt seg nede på sanden vedsiden av meg" vi er bestevenner" sa du å reiste deg opp." Hva skal du?" Spurte justin menst han reiste seg opp ha også." Skal ned tol Bella, hu er nede ved vannkanten." Sa du åpekte bort der Bella stod.." Oja, blir dere med på strand fotball etter på da?" Spurte Justin. " jeg skal spørre Bella. Vi sees" sa du å løp mot Bella.
--------------------------------------
"Hei Bella!" Sa du menst du løp møt henne. " Heihei." Sa hun å smilte skjeivt."er det noe?" Sa jeg nyskjerrig å stoppet å løpe, men gikk litt sakte mot henne, å så trist pp henne." Ehh.. Øhm.. J-jeg... Eller bare noe gutte greier... Eller, jeg er forelsket, men jeg vet ikke om han liker meg.. liksom." Sa Bella å så ned i sanden som ble skylt av vannet." Åhh, hvem er det du er forelsket i da?" Sa du nyskjerrig." Kan vi gå ut ivannet å bade litt, så kan jeg fortelle deg det, ok? " sa hun å smilte, vi gikk ut i vannet og vasset bortover mot dypet.

" Ja hvem er det da??" Sa du utålmodig" det er Justin." Sa Bella lyn kjapt. " seriøst? Så søtt" ropte du å omfavnet hu n som aldri før." Så søtt? Jeg tror ikke han liker meg lengre.. " sa hun trist å slapp klemmen." Hæ? Lengre? Hva mener du med LENGRE?" Sa du å skjønte ikke et ord som ble sagt, i det nettopp Bella hadde sagt til deg." Altså, vi kysset.-" sa hu før jeg avbrøt hun fort."- KYSSET DERE! OMFG! ... Du sier jo ingenting til meg? Hva skjer ?!" Sa jeg å ble litt trist." La meg få bli ferdig." Sorry for at jeg ikke sa noe til deg. Mn vi kysset. Men det er en stund siden, tror det var 4 månder siden, men vi har aldri vært sammen. Bare kysset, å da sa han at han likte meg. Men etter det såå...-" sa hu før jeg trampet bort mot strandkanten igjen."- Heeey?! Hva er det?!!" Ropte hun etter meg. Jeg snudde meg " Bella! Jeg blir faktisk sur fordi du aldri sier noe ting til meg lengre, trodde vi var bestevenner. Men jeg ser det nå." Sa jeg å snudde ryggen uvjen å gikk mot stranden.

Plutselig sklir du ned i sanden å skjærer deg på noe skarpt i sanden."AUU!!" Skriker du høyt, så høyt at Justin å kompisene hans hører deg. " du ser Bella snur seg, å ser deg grine. Hun brydde seg ikke et sekund.Hun snudde seg, sånn at hu stod ryggen mot deg, igjen. Du så ned på foten din som blødde jævelig mye. Rett før du ser opp kommer Justin. Han tar armen sin under foten din( altså bak knærene dine) og den andre armen bak nakken din å bærer deg, ham løper med deg bort ved rødekors. Når han løp så var det røde flækker på sanden, helt der fra jeg skadet meg å bort til rødekors. De måtte sy igjen såret, det var utrolig dypt. Justin gikk vekk fra rødekors stedet, du viste ikke hvorfor men han gjorde det. Når de var ferdig å sy deg så kom Justin tilbake men nå hadde han med alle tingene mine." Du kan ikke være her mer, du må hjem å hvile. " Sa Justin å kastet bagen min over skulderen å bærte deg på samme måte som han gjorde isted bort til bilen hans. De to andre kompisene satt seg bak i bilen

" jeg føler meg litt frekk nå jeg.." Sa du å så mot veien." Hvorfor?" Spurte Justin." Fordi dere måtte dra fra stranden, dere hadde jo det så gøy, så øddelagte jeg." Sa du å satt deg mer ned i setet." Pff... Ikke tenk på det. Vi skulle gå snart uansett-" sa han. " - Foressten så er det Chaz og Ryan." Sa Justin å pekte på hvem som var Chaz og hvem som var Ryan, menst han så mot veien." Ehhh.... Kompis, det er feil, det er omvendt." Sa Ryan forvirret, em iansett presset han frem en liten latter.." Oja, sorry, omvendt." Sa justin uskyldig. Jeg finiste litt, det virket egentlig som en utrolig grei 'gjeng' . Jeg forklarte veien hjem til meg mens Justin fulgte veibeskrivelsen min.

( hopper til da de er kommet frem til huset ditt.)

" her" sa du menst Justin stoppet bilen å gikk ut, han åpnet døren din å bærte deg ut, å inn i huset. Du viste hvor stuen var, sånn at han kunne legge deg ned på sofaen." Du blir nok bedre snart." Sa Justin menst han lå deg ned på den svarte skinn sofaen." Justin, vi må stikke" sa Chaz og så bort mot oss." Greit, Jeg blir her, hun trenger sikker hjelp. " Sa Justin å så bort på Ryan og Chaz." Okei" svarte Chaz og Ryan i kor å gikk ut døren." Du trenger ikke å være her, hvist du ikke har lyst." Sa jeg å så på Nustin som om alt var bra." Joda, jeg blir her." Sa han instisterene. " men du, Kan jeg spørre deg om noe? " sa jeg å så på han litt alvorlig sånn at han skulle bli små redd." Ja." Sa ham å satt seg ned i en svart skinnsofa- stol vedsiden av den svarte skinn sofaen( hvist du skjønte det). "Liker du Bella?" Spurte jeg fort." Altså, hun liker deg. Men hun vet ikke om du liker henne." Fortsatte jeg å snakke.." Gjør hun? Altså jeg liker ......-"

-Anette
Randomt bilde av en strand:P
-mer?
-hva tror du han sier?
3+ kommentarer for neste del!

3 kommentarer

Belieber

09.07.2013 kl.06:29

Meeer!

Malin

09.07.2013 kl.06:29

Digger historien!

Henriette

09.07.2013 kl.06:30

Meeeeer!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

biebes

biebes

14, Bergen

Denne bloggen er skrevet av Anette (14) fra Bergen, Linea (15) fra Oslo, Linn (12) fra Sandefjord og Camilla (17) fra Kristiansand. Vi har vært Beliebere siden Slutten av 2008 og siden begynnelsen av 2009. Legg gjerne igjen en kommentar -vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk.<3

Kategorier

Arkiv

hits