Together forever? #2

Skolen var slutt å Bella hadde gjennsitting. Du tenkte kanskje at du og henne kunne tatt en tur til stranden siden det var så lengesiden dere var der sist sammen.- Hei, Bella! Ta en tur til stranden senere?-*dittnavn*:)<3. Skrev du. Å ikke lenge etter fikk du svar.- Ofc, lenge siden sist vi var der sammen!, om ca 1 time elns?- Bella:)<3. Skrev Bella fort tilbake. Du svarte hun med et ja. Og du kom inn døren hjemme.
---------------------
"Hallo?" Sier du menst du holder på å ta av skoene dine."hei" sa en trist stemme i fra kjøkkenet. Du gikk inn på kjøkkenet veldig nyskjerrig å så faren og stemoren din sitte der med et trist ansikt." Hva er det?" Sa du nyskjerreig å gikk mot kjøkkenbordet som stod midt rommet." Sett deg ned jentami, vi har nødt til å snakke.." Sa faren din å så opp på deg." Ja ok"sa du menst du satt deg ned på stolen vedsiden av faren din." Det har seg sånn at vi kommer til å flytte...-" fikk pappa sagt før han ble avbrøtet av meg som braste ut i sinne"- HÆ?! KØDDER DU MEG MEG! " ropte du å reiste deg fort opp fra stolen.

" Nei, slapp av sett deg ned igjen på stolen, la meg få snakke ferdig.-" sa han rolig, å du satte deg ned igjen."- vi skal flytte nærmere skolen, også fikk jeg vite at jobben min skal flytte bort i det område, å jeg trenger å ha jobben nærme, jeg kan ikke våkne kl5 vær dag for å komme på jobben" sa faren din å fikk fram et smil." Men det er PERFEKT! For det første fordi jeg slipper å ta buss vær dag frem å tilbake fra skolen, å for det andre så jeg flytter nærmere Bella og stranden!" Sa du å klemte pappaen din

"Men jeg må opp på rommet, skal på strandem ned Bella snart, snakkes!" Sa du å sprintet ut fra kjøkkene å opp på rommet ditt. Å fy søren så rotete det var her. Tankte du for deg selv. Alle klærene dine var sprett utover hele gulvet. Du tok opp altsammrn å bare lå det på sengen din, du åpnet skapet ditt å tok fram en av bikiniene dine. Du tok på en gjennomsiktig topp og en shorts over bikinien, så tenkte du at du kunne melde Bella nå.

- Hei, jeg er klar nå, Hvor skal vi møtes?-*dittnavn*. Ikke lenge etter fikk du svar fra Bella. - møtes ved parkeringen ved stranden.- Bella. Du svarte også gikk du ned." Hei du" ble du stoppet av faren din." Hva er det?" Sa du nyskjerrig." Forresten så flytter vi om 5 dager." Sa han å smilte." Okei! Men jeg må stikke nå, hade!" Ropte du å tok på deg flipflops sko. " greit kos deg" fik du svar fra stemoren din." Takk" svarte du å spurtet ut døren.

"Hei Bella! " sa du da du så henne stå ved parkeringen. Stranden var ikke langt unna å det var bra. Dere gikk ned til stranden å la håndklene ned. Du tok av deg den gjennomsiktige toppen å shortsen å tok på deg solkrem før du la deg ned på håndkle, å plugget i musikk i ørene.

" au!... Hva var det? "Sa du å reiste deg opp da du så at det var en ball som hadde truffet deg på magen. " oi, sorry. Går det bra?" sa en gutt med brunt hår å kom løpene bort mot deg." Oja, hei. Jada deg går bra med meg.'' Sa du menst du rettet deg litt opp. Du børstet av deg litt sand før du kastet ballen til han." Hey, er ikke du hun nye jenten i klassen? " sa han å kastet ballen videre til de han spilte med." Oja jo, du må være?" Sa du nyskjerrig." Justin, Justin bieber." Sa han å tok av solbrillene." Oja hei, du som fikk gjennsitting med Bella." Sa jeg å la til en liten latter." Hey, bro! Kommer du eller?!" Ropte en av guttene som holdt på med ballen. " kommer etter på!" Ropte Justin tilbake til dem." Såå, du og Bella er gode venner?" Spurte justin å satt seg nede på sanden vedsiden av meg" vi er bestevenner" sa du å reiste deg opp." Hva skal du?" Spurte justin menst han reiste seg opp han også." Skal ned til Bella, hun er nede ved vannkanten." Sa du å pekte bort der Bella stod.." Oja, blir dere med på strand fotball etter på da?" Spurte Justin. " jeg skal spørre Bella. Vi sees" sa du å løp mot Bella.

- Anette.
Mer?
Vet, det ikke er så spenndene slutt, men må litt lengre inn i historien:)
4+ kommentarer for neste del

6 kommentarer

Marte

07.07.2013 kl.22:05

meeeer!!!!

Rebekka

07.07.2013 kl.22:06

Herregud, elsker den allerede! haha mer!!

08.07.2013 kl.22:35

Meeer❤❤

Sander Iversen

08.07.2013 kl.22:47

Sykt bra <3 Elsker den :* Meeeeeer <3

biebes

09.07.2013 kl.00:16

Sander Iversen: skal skrive mer i kveld <3 (natt)

anonym

09.07.2013 kl.17:18

meer! <3

Skriv en ny kommentar

biebes

biebes

14, Bergen

Hei, denne bloggen blir skrevet av Anette, Linn, Linea og Camilla. Hei, jeg heter Anette, jeg er 14 år å kommer fra Bergen. Jeg har vært Belieber siden slutten av 2008-begynnelsen av 2009. Jeg er også "Skaperen" av denne bloggen. Vi 4 kommer til å skrive alt innen bieber å hva han gjør, rykter, believetour,meet &greet, imagine og historier. . Hei, jeg heter Linn. Jeg er 12 år og er i fra Sandefjord. På fritiden så spiller jeg håndball, Korps og Cheerleadning. Jeg har vært belieber siden 2008! . Hei jeg heter Linea, jeg er 15år å kommer fra Oslo. jeg har vært Belieber siden starten av 2009! Hei, jeg heter Camilla, jeg er 17 år, fra Kristiansand. Jeg har vært Belieber siden begynnelsenog justin betyr alt for meg ! . Vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk<3

Kategorier

Arkiv

hits