Hellu alle sammen!

Hei alle sammen! Jeg er så heldig å ha fått lov til og bli en del av denne bloggen! Jeg tenkte og skrive litt om meg selv! Jeg heter Linea Walldén er født i 1998 og bor i Oslo! Jeg Går på Nordberg skole og begynner i 10 etter sommerferien!

Mitt forhold til Justin er nok likt som mange millioner Beliebere! Jeg startet å følge med på han i starten av 2009 da var jeg en helt vanlig fan! Etter bare noen få uker ble jeg helt betatt og ble en Belieber. Det har jeg vært siden da å det kommer jeg alltid til og være uansett hva! Så ble vel Belieber i starten av 2009!

Jeg kommer til å blogge om tour, bilder, rykter osv.. Egentlig så kommer jeg til Å blogge Om litt alt mulig, men hvis noen har noen spesielle ønsker så er det bare og kommentere! Tenkte kanskje og prøve meg på en historie ettervært! Det er noe jeg aldri har gjort før så hadde vært morsomt å prøvd det!(kommenter hvis du har tips til historiens handling!)
Har en annen blogg så har litt erfaring, haha! (Den var ikke om Justin) ja det var litt om meg! Hvis dere lurer på noe mer så bare og kommentere!

Min favoritt sang av Justin: Fall eller One time! Vanskelig når jeg egentlig elsker alle sangene hans, men de to får meg til å smile mest!

Bildene jeg tok på konserten den 17. Beste dagen i mitt liv! Han tok på meg! Trodde jeg skulle dø! Hadde Diamond circle den 17 og sitteplass den 16 som jeg vant i en konkurranse som Telenor hadde!

Legger til to bilde av meg så dere ser hvordan jeg ser ut! Kjører et i svart hvit og et i farger jeg! Haha

Håper alle nyter sommerferien! Været har jo vært fantastisk i dag! Hvertfall i Oslo! Har virkelig ikke noe imot norsk sommer når den er som dette!

-Linea

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

biebes

biebes

14, Bergen

Hei! Denne bloggen skrives av Anette fra Bergen og Camilla fra Kristiansand. Vi er begge to veldig store beliebers og har vært det siden 2009. Denne bloggen handler bare om Justin Bieber. Fakta, nyheter, imagines, historier og musikk er de største temaene i bloggen og vi håper du vil like den. Vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk

Kategorier

Arkiv

hits