Togheter forever? #1" takk pappa, jeg er glad for at jeg fikk bytte skole til der Bella går." Sa jeg å ga han et stort smil." Jo, jeg vil jo ikke la mobberene plage deg, sånn som de gjorde, du måtte jo bare sagt det til meg med en gang." Sa han menst han følgte med på veien." Joda, men jeg-..." Sa du før du ble avbrøtet. " SÅNN, NÅ ER VI FRMME!!" Ropte faren din høyt. Du gikk sakte ut av bilen, å når du hadde gått ut av den, så du mange folk spille fotball, turnet, holdt på med cheerleading osv... På det grønne gresset. Du skulle nemlig besøke den nye skolen din.

Bella hadde allerede gått på skolen i ca et halvt år. Men dere var med hverandre vær dag uansett om dere hadde gått på forskjellig skole. " Hade da pappa, jeg går inn nå for å snakke med rektor, okei?" Sa du menst du ga pappaen din en klem." Helt greit, lykke til da,på første skole dag på den nye skolen" Sa han å slapp klemmen. Du snudde deg, å gikk mot skole inngangen, når du hadde gått inn så gikk du gjennom en gang, opp en liten trapp å til ventstre. Der stod det ' rektor's kontor' å nedenfor var det et advarsel skilt, der stod det 'bank på'. Du gikk sakte mot døren å pustet tungt før du banket på 'bank,bank' sa det." Kom inn" ropte en glad stemme.

Du åpnet døren sakte menst du begynte å gå innover i rommet. " Hei, er det du som er *dittnavn*?" Sa hun å tok på se lese brillene får å se på papirene jeg ga til henne." Ja, jeg ville bare vite hvilken klasse jeg kommer i, siden jeg er ny her." Sa du å satt deg ned i stolen som stod midt i rommet." Jaså.." Mumlet hun for seg selv." Hva er det?" Sa du å rettet deg litt opp i ryggen å fikk frem et nyskjerrig blikk." Nei, ingenting, jeg bare mumler for meg selv, haha" sa hun å lå fra seg papirene." Ja, du skal i klasse rom B, du går ned trappen du gikk opp får å komme her, så til høyre så inn en gang der så står det 'rom B' på et skilt på døren, lykke til." Sa hun å ga deg papirene igjen.

Du fulgte vei beskrivelsen hennes å endte opp foran klasserom B, nå håpet du så sykt på at du kom i klasse med Bella. Du banket på, å læreren kom å åpnet døren." Hei, jeg er ny her" sa du å smilte til læreren." Ja, hørt at du skulle komme i dag, velkommen inn." Sa han å gjorde plass til meg, sånn at jeg kunne komme inn." Takk." Sa du å gikk inn mot lærerens pult.

" Så har du lyst å fortelle litt om deg selv, før du setter deg ned?" Sa læreren å gikk mot deg mens han gnidde hendene sammen." Ja, gjerne-""- Jeg heter *dittnavn*, jeg har bodd i Atlanta hele livet, men jeg byttet skole til denne, jeg er 18 år og har gått på cheerleading siden jeg var 9år" sa du å smilte." Takk skal du ha *dittnavn*, du kan få sette deg på første rekke ved vinduet, der borte, sa læreren menst han pekte bort på pulten ved siden av en blond jente med bølger i håret å et utrolig fint smil. Du gikk bort å satt bagen din vedsiden av pulten din å satt deg ned. Plutselig braser døren til klasserommet opp å inn kommer Bella og en gutt med brunt hår, når du så ansiktet hans ble du litt skjokert. Hey, vent er det Justin Bieber!?. Du var egentlig ikke en stor JB fan, men du likte musikken hans.

" hvorfor kommer dere så seint?" Spurte læreren å satt seg ned på stolen hans." Øhm.. Isabell fra C klassen skadet seg i friminuttet, å Justin hjalp til." Sa Bella fort."okei, men det blir uansett Gjennsitting på dere." Sa han å ga Balla og Justin en gul lapp."-men, Mr. Brown.-"" - ikke noe men Bella, du kjenner reglene. Foressten så har dere fått en ny klassekamerat, det er *dittnavn* " sa Mr. Brown å pekte bort på meg. Bella fikk fort frem det største smilet du noen gang hadde sett." Men sett dere ned nå, timen er over snart." Sa Mr. Brown. "- Dere skal lese til sidemannen å så skal den gjennfortelle hva du har lest, også omvendt etter på, ok? Jeg skal bare til rektor, helst vær rolig." Fortsatte Mr.Brown, å gikk ut døren til klasserommet. Bella kom straks bort til meg med engang læreren hadde gått ut døren." Hei *dittnavn*!!!!!! Savner deg!!." Ropte nesten Bella utover hele klasserommet. Vi hadde ikke fått vært med hverandre på ca. 3 uker på grunn av masse lekser. Du reiste deg straks opp så fort du kunne får å gi henne en klem." Savnet deg å Bella-" sa du før du ble av avbrøtet av en jente med sånn ca.100 lag med foundation."- kjenner dere hverandre? "Sa hun å lagde et sykt bitch face."ja, fra den gamle skolen" svarte du hun fort før du satte deg ned på stolen igjen.

Skolen var slutt å Bella hadde gjennsitting. Du tenkte kanskje at du og henne kunne tatt en tur til stranden siden det var så lengesiden dere var der sist sammen.- Hei, Bella! Ta en tur til stranden senere?-*dittnavn*:)<3. Skrev du. Å ikke lenge etter fikk du svar.- Ofc, lenge siden sist vi var der sammen!, om ca 1 time elns?- Bella:)<3. Skrev Bella fort tilbake. Du svarte hun med et ja. Og du kom inn døren hjemme.

-anette
Merr???
2+ kommentarer for neste del
Justin kommer onklig inn i historien snart<3

2 kommentarer

Meg

07.07.2013 kl.12:38

Meeeer

Håkon Opheim

07.07.2013 kl.13:23

Kjempe fin historie !!

Skriv en ny kommentar

biebes

biebes

14, Bergen

Hei! Denne bloggen skrives av Anette fra Bergen og Camilla fra Kristiansand. Vi er begge to veldig store beliebers og har vært det siden 2009. Denne bloggen handler bare om Justin Bieber. Fakta, nyheter, imagines, historier og musikk er de største temaene i bloggen og vi håper du vil like den. Vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk

Kategorier

Arkiv

hits