My dreams come true DEL 31

 

 

 

Ville bare infomere om at jeg vet ikk når neste del kommer...:( men skal se hvor mye jeg får tid..håper dere forstår :-)


dere skal nå melde dere på fritime aktivitet. det står mellom, Dans, cheerleading, turn,tennis,fotball,håndball,hockey,basket og baseball'' sa Mr.Wayne og delte ut et ark,'' dere skal skrive tall fra 1-4 på det dere vil mest gå på, dere får vite hva dere får gå på i morgen, fritimen i dag  blir brukt til lunsj time.' ' sier Mr. Wayne å lener seg til kvaterteret. Du tok først cheerleading, på andre tok du turn, på treie tok du fotball å sist så tok du dans. det samme Gjorde Anna, Mr.Wayne fikk tilbake alle arkene og så hadde vi engelsk resten av timen...


Timen gikk egentlig ganske greit, nå var det fritime, men siden vi ikke viste hva vi skulle gå påennå sa fikk vi lov til å ha lunsj istede. '' Anna?'' sier jeg menst jeg luker skapet  etter jeg hadde slengt inn engelsk boken min.''ja?'' sa hun menst hun lukket igjen skapet sitt,'' Blir du med bort i kantinen, å siden det er så fin vær så kan vi sitte ute på gresset ?'' sa jeg menst jeg smilte bredt til hun.''Ofc'' sa hun menst vi satte kurs mot kantinen, etter vi hadde hentet mat å gikk ut av kantine døren dultet jeg bort i noen' Obs, sorry..'' sa jeg.  jeg så ikke hvem det var engang, fordi jeg så ikke opp på ansiktet hans, du og Anna gikk ut på gress plenen. og satt dere ned å nøt maten, fritimen varte veldig lenge så det var egentlig veldig bra, for egentlig varte lunsj timen i20 minutter, men nå var det 2 timer.''Jeg må bare på do'' sier Anna å spretter opp. '' haha, ser at du må på do nå, bare gå du, jeg gå ingen steder'' sa jeg menst jeg så opp på henne å smilte.

Plutselig så kom noen å satte seg ved siden av meg. '' Hei, du var veldig kjapp, Ann.....'' sa jeg så så jeg på hvem det var, Det var Justin.'' Hahhah, Trodde du det var Anna eller ?'' sa han menst han smilte til meg,'' Jaaa...'' sa jeg  å smilte tilbake.'' Vil du og Anna være med på stranden i dag ?'' sa Justin menst han tok den ene hånden å tok på solbrillene.''JA det kan vi, det blir sikkert kjempe gøy, må bare spørre pappa'' sa jeg å så bortover på alle andre som satt å spistepå plenen,''Ok,kl 4?'' sa han menst han reiste seg opp, like etter reiste jeg meg opp'' Ja, passer fint, men tror jeg går inn til Anna nå, hun har brukt lang tid på do nå'' sa jeg menst jeg begynte å gå sakte mot skole inngangen. Når jeg hadde kommet inn på skolen igjen hadde jeg allerede begynt å finne bokene til neste time, jeg skulle bare inn med de i klasse rommet å legge de fra meg sånn at jeg ikke glemte de.  Jeg gikk ut igjen av klasse rommet bare for å gå litt i gangene, jeg orket ikke å sitte i klasse rommet å vente til fritimen er slutt. til jeg kjenner  noen dylte bort i meg, snur jeg meg å så hvem det var.'' Heidu ! vær litt forsiktig da'' skriker hun til meg.  Det var jo en av de største Bitchene på skolen,'' Hei, unnskyld meg men det var du som dyltet bort i meg.'' sa jeg forsiktig.

 

Justin's synspunkt

Jeg ser Nora, Amalie og Nicole gå inn på jente doen, de største bitchene på skolen,  tidligere hadde jeg sett Anna gå inn. jeg gå forbi å ser at Anna står foran speilet å fikser på håret, jeg hørte de begynte å snakke noe. men jeg viste ikke hva, men jeg var trossalt veldig nyskjerrig så jeg måtte luske litt.'' Anna, Hva med planen?'' sa hun ene som het Amalie. dette kommer til å bli intresant. jeg tok telefonen raskt opp fra lommen å tok på opptak.'' HYSJ!, ikke så høyt, du vet aldri hvor D/N kan være,'' sa Nicole.'' Altså, jeg holder på med den, jeg må bare få hun til å bli sammen med Justin, også må jeg flørte med Justin, men hun må ikke se at det er jeg som flørter, det må se mer ut som at det er han som flørter. sånn at hun aldri vil se Justin igjen, også, jaaaa... men det jan ta litt tid, D/N må jo først huske Justin før det  blir noe mellom de.'' sa Anna, HErregud, Anna  sa det, trodde de var bestevenner, men nå ser jeg At Anna prøver bare å øddlegge livet til Jente min, eller selvom vi ikke er sammen så er hun Jenten min innerst inne, jeg gjør alt for at hun ikke skal bli såret.''JAMEN HERREGUD, hvorfor husker ikke D/N justin da ?'' sa Nora.'' HUn lå jo i Koma, som jeg egentlig ikke brydde meg om, hun kunne like hjerne dø for min del.'' sa Anna. jeg hørte de begynte å gå ut fra tolettet igjen, jeg reiste meg opp fra skolebenken å ventet til  Anna kom ut, nå skulle hun få se at jeg har hørt alt de har snakket om, men ikke at jeg har tatt opptak av det. Nicole trippet ut først med de styggeste hælene jeg har sett, samme gjorde Nora og Amalie, de gikk videre, Anna kom ut å stoppet opp med et sikkelig skjokk,'' duuu, Justin Jeg kan forklare!'' sier hun Nervøst..'' tror ikke det du, jeg hørte alt sammen å dette skal D/N få vite om. å du kan bare drite i å være med henne igjen.'' sa jeg å så stygt på henne å snudde meg åå gikk inn i klasse rommet.

SLUTT på SYNSPUNKT

 

Justin kom inn i klasserommet å satt seg ved siden av meg som vanlig, Anna kom inn like etter, Jeg vinkethun bort hit, men hun satt seg ike bort med meg...? hva ? nå skjønner jeg ingenting..'' Hva er det med Anna ??'' Sa Jeg å så spørrende på justin.'' nei det skulle du ha vist, jeg må snakke med deg senere D/N, dette er ekstremt alovorlig,'' sa han å så Skikkelig alvorlig på meg.'' Hæ hva har skjedd??'' sa jeg å så redd ut på justin, '' hei, jeg heter Bella'' hærte jeg noen si bak meg, jeg snudde meg å der stod en blond jente med langt hår.'' hallo, D/N'' sa jeg menst jeg strakte hånden min å hilste på henne.'' Kan jeg sitte her, sa hun menst hun ga hint på at hun mente vedsiden av meg.'' Jajajaja, Ofc, jeg eier ikke stolen, Haha '' a jeg å smilte til henne.'' Så Bella, Hv liker du å gjøre ?'' sa jeg for å prøve å bli kjent med henne.'' Altså jeg liker Cheerleading, venner å henge på stranden, ja, osv..., ikke så mye egentlig.'' sa hun å smilte.'' Så du har meldt deg på cheerleader laget i fritimene?'' sa jeg å smilte.'' Ja, det har jeg '' sa hun. Læreren kom inn nå.'' Så elever,  jeg har egentlig et møte nå, så dere må jobbe med oppgave 12,13,14,15. menst jeg er borte. sa MR. Wayne å skreve det på tavlen. å gikk ut av klasse rommet.

 Timen gikk rett å slett fort, jeg gikk hjem med Bella for hun bodde tydeligvis i huset ved siden av meg. det var egentlig ganske morsomt, skjønner ikke hvorfor jeg ikke har sett henne før eller blitt kjent med henne før, hun var jo utrolig grei.'' hade da. snakkes'' sa jeg å gikk inn mot ytter døren.'' Men du? '' hørte jeg Bella si menst hun kom gående fort bort til meg.'' Kan jeg få Nummeret ditt'' A hun å smilte.'' JAja'' sa jeg menst jeg tok mobilen hennes å tastet inn nummeret mitt, jeg fikk hennes også gikk vi vær for oss.

Jeg satte meg inn på kjøkkenet for å gjøre lekser på kjøkken bordet,når jeg var ferdig. hører jeg  det plinge en meling på mobilen min.'' Må snakke med deg, VIKTIG ! <3- Justin'' stod det.

//du som gjør lekser på Kjøkken bordet.//

 

MER ?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

biebes

biebes

14, Bergen

Hei! Denne bloggen skrives av Anette fra Bergen og Camilla fra Kristiansand. Vi er begge to veldig store beliebers og har vært det siden 2009. Denne bloggen handler bare om Justin Bieber. Fakta, nyheter, imagines, historier og musikk er de største temaene i bloggen og vi håper du vil like den. Vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk

Kategorier

Arkiv

hits