BIEBERS MYSTISKE BASKET-DATE SNAKKER UT

Hun var kanskje «one less lonely girl» for anledningen, men bortsett fra det, skal ikke Justin Bieber ha skrudd på sjarmen.
Den kanadiske superstjernen skal ikke bevege seg mange skrittene uten at det blir lagt merke til. Det var kanskje derfor ikke annet å forvente enn at det ville skape overskrifter da 19-åringen hadde denne vakre brunetten ved siden av seg på basket-tribunen i Miami mandag.
Ikke snakkesalig
Men de som tror at Haleigh Youtie, som hun heter, er popstjernens nye flamme, må tro om igjen. De er ikke kjærester og hadde heller aldri møttes før de havnet ved siden av hverandre på NBA-kampen. - Det eneste han sa til meg gjennom hele kampen, var «Flytt deg» da han satte seg ned, opplyser Florida-jenta til bladet Seventeen.
Fansen raste
Selv om Bieber ikke var i det forførende hjørnet, skal Youtie likevel ha benyttet anledningen til å more seg over sin celebre sidemann. Hun postet et bilde på Instagram, hvor det ser ut som Bieber titter henne over skulderen mens hun tekster på mobilen. «Sniktitter du på meldingene min, Biebs?», skrev ungjenta - og skal dermed ha fått Bieber-fans verden over til å gå bananas. De skal ha reagert med å true henne på livet, noe som fikk Youtie til å lukke alle sine åpne sosiale nettprofiler, inkludert Instagram.
Spekulasjoner
En rekke amerikanske medier begynte også straks å spekulere i hvem «den mystiske jenta til Bieber» var. Til nettstedet WSVN forteller Youtie, som selv er i tenårene, at hun ikke er noen hysterisk fan av pophelten. - Men han er Justin Bieber. Jeg prøvde å snakke til ham, men han svarte ikke, forteller hun.
Ble redd
Youtie tok truslene fra «beliebers»ene på alvor.
- Jeg fryktet bokstavelig talt for livet mitt, og foreldrene mine sørget for at vi dro fra kampen litt før den var slutt, forklarer Youtie.
En av Biebers største hitlåter er «One Less Lonely Girl», og på hver konsert henter han opp jenter fra salen når han fremfører den. At Youtie skulle bli Biebers «one less lonely girl» på basketkampen, kom tydeligvis like uforberedt på dem begge.

Singel
Bieber skal for øvrig være singel etter at forholdet til Popstjernen Selena Gomez (20) nok en gang har gått over styr. Selv om Gomez fløy ens ærend til Norge for å møte Bieber da han holdt konserter her i mai, skal de to ikke ha klart å lappe sammen den over to år lange turbulente romansen.
Bieber har for øvrig lagt noen anstrengte uker bak seg. Han har gjentatte ganger vært i klammeri med loven på grunn av angivelige fatsovertredelser. Den siste uken har 19-åringen også havnet i bråk med fotografer i Miami minst tre ganger.

KILDE: VG NETT

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

biebes

biebes

13, Bergen

Hei! Denne bloggen skrives av Anette fra Bergen og Camilla fra Kristiansand. Vi er begge to veldig store beliebers og har vært det siden 2009. Denne bloggen handler bare om Justin Bieber. Fakta, nyheter, imagines, historier og musikk er de største temaene i bloggen og vi håper du vil like den. Vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk

Kategorier

Arkiv

hits