My dreams cme true DEL 30

'' Åee, Justin, vi må gjøre flere ting, jeg vil så gjerne huske alt med deg. du må hjelpe meg å få hukomelsen tilbake.'' sa jeg å ga han en klem igjen.'' Jeg skal hjelpe deg D/N, uansett hva som skal til.'' sa han å smilte.'' vi burde gå inn nå'' sa jeg.


 

Vi gikk inn på Nattklubben med Hanna, Chaz og Ryan og egenlig så hadde vi det bare super kjekt og drakk litt, jeg drakk ikke så mye, fordi du var forstatt litt beskymret etter du hadde lagt i koma i noen månder.

Neste dag så var det skole, du stod opp og gikk ned til faren din, som satt på kjøkken borde med lesebriller og en kaffe kopp og leste dagens avis. du gikk bort til kjøleskapet å åpnet det,''pappa, har vi ingenting godt ?'' sa du å ble litt irritert siden du ikke fant noe god mat,'' jo vi har noe frukt i skuffen'' sa han menst han tok en slurk fra kaffe koppen sin. jeg tok et eple å satt meg ned på motsatte side av kjøkken bordet som pappa satt på.'' pappa, jeg tenkte på en ting.'' sa du menst du tok et tygg fra eple.'' ja, Hva er det skatt?'' sa han menst han brettet igjen avisen.''Jeg trenger en sport å begynne på i fritimen på skolen. å har du et forslag ?'' sa jeg og la eple ned på borde å så pappa inn i øynene. pappa tok av seg brillene.''Altså, skatt. Det er du som velger hva du vil begynne på, ingen andre, det er gratis å gå på sport i fritimene, men jeg har forslag, du kan jo foreksempel begynne på dansing, turn eller cheerleading.'' sa pappa menst han tok kaffekoppen i vaskemasinen'' takk pappa, vi skulle melde oss på noe sport i dag, så no har jeg noe å tenke på.'' sa du å kastet eple skrotten i bosset.'' altså du er jo ganske myk, du gikk jo på turn i flere år når vi bodde i norge.'' sa faren din å setter seg ned igjen til bordet.'' jeg vet. emn tror eg burde gjøre meg klar til skolen nå'' sa du menst du gikk opp trappen til rommet ditt. du gikk bort til skapet ditt for å finne noe fint å gå med, endelig var det første skole dag etter du hadde ligget i koma. du fant frem en hvit hullete singlett med en svar tube BH under, og en svart enkel shorts, du gikk inn på badet ditt å sminket deg naturlig fint å kreppet håret ditt å lot det falle ned langs skuldrene, du  gikk ned i gangen og sa hade til faren din så spurtet du bort til Anna, for dere hadde avtalt å dra til skolen sammen, du ringer på dørklokken hennes mens du venter litt før anna åpner'' Hei! D/N!'' sier hun høyt menst hun over faller deg med en svær klem.''Hei, Anna!  er du klar?' sier du når Anna slipper klemmen, ''ja, jeg er det skulle akkuratt til å ringe deg, skal vi gå da ?'' sa hun menst hun tok vesken over skulderen,'' ja, det var det jeg tenkte.'' du og Anna gikk bortover til skolen og  snakket.'' såå, hvilke aktivitet skal du gjøre i fritimene da, Anna ?'' spurte du Anna, kanskje hun kunne hjelpe deg å bestemme på hva du skulle velge.'' Jeg skal søke på Cheerleading, du da ? svarer hun å smiler.

//outfit'en din

''Ja, jeg tenkte på det samme'' sier du å smiler'' jeg er ganske myk å sprek, jeg gikk på turn å litt på cheerleading når jeg bodde i Norge'' sa du å smilte, dere ser skolen å du ser Justin gå akkuratt inn den store skole inngangen. du og Anna løp bort til Justin, når dere akkuratt hadde kommet inn den store skole inngangen dere også.''Justin!'' roper du menst du løper bort tl han.'' HALLO'', roper han menst han smiler å åpner armene sine å  vil ha en venneskapelig klem. å shitt det smilet hans får deg til å smelte, du løp bort før Anna å hoppet opp i armene til Justin, , Anna kom andpusten bortover å falt ned på gulvet,'' Hahah, Anna, jser hvem som har dårlig kondis !'' sier du ironisk å ler før du hjelper Anna opp. vi gikk bort til skapene våre, jeg hadde skap vedsiden an Anna,'' hvilke fag skal vi ha, Anna?'' sier du menst du åpner skapet ditt. vi skal ha engelsk, men halve timen skulle bruke tiden på å melde oss på sånn fritime aktiviteter'' sier hun menst hun tar ut engelsk boken fra skapet. dere gikk inn i timen å du å Anna satt sammen fremst i klasse rommet, menst du å Anna skulle til å sette seg ned kommer Justin inn i klasse rommet han  går fobi å blunker til deg, å setter seg på andre siden av deg.'' sa hva skal du melde deg på'' spør han  menst han skyvde inn stolen til pulten.'' jeg skal velge cheerleading.'' sa du å smilte til han.'' kult. jeg skal velge basket''. læreren kom inn å dere så bort på Mr. Wayne(læreren)'' Så elever'' sa han menst han klappet i hånden en gang å gnidde de sammen.'' dere skal nå melde dere på fritime aktivitet. det står mellom, Dans, cheerleading, turn,tennis,fotball,håndball,hockey,basket og baseball'' sa Mr.Wayne og delte ut et ark,'' dere skal skrive tall fra 1-4 på det dere vil mest gå på, dere får vite hva dere får gå på i morgen, fritimen i dag  blir brukt til lunsj time.' ' sier Mr. Wayne å lener seg til kvaterteret. Du tok først cheerleading, på andre tok du turn, på treie tok du fotball å sist så tok du dans. det samme Gjorde Anna, Mr.Wayne fikk tilbake alle arkene og så hadde vi engelsk resten av timen...

 

MER?

 fikk tid til å skrive en del nå, men skal prøve så godt jeg kan til å få skrevet flere neste uke  <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

biebes

biebes

14, Bergen

Hei! Denne bloggen skrives av Anette fra Bergen og Camilla fra Kristiansand. Vi er begge to veldig store beliebers og har vært det siden 2009. Denne bloggen handler bare om Justin Bieber. Fakta, nyheter, imagines, historier og musikk er de største temaene i bloggen og vi håper du vil like den. Vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk

Kategorier

Arkiv

hits