Info om my dreams come true

Hei, skal ha prøve eksamen på mandag, engelsk presentasjon på onsdag, innlevering av naturfag nøkkelspørsmål i 3 kapittler og jobbskygging presentasjon. Såååå..... I neste uke håper jeg virkelig Camilla gidd å blogge for dere. Jeg har det utrolig travelt, selvom jeg går i 8 klasse. Så kan det være tøft. Sååå.. Var det noe mer.
Jeg har fått noen spørsmål om skrivingen min på bloggen, altså det er snakk om "My dreams com true" historien. Altså vist noen ikke liker skrivingen min på historien så er det deres problem. Det enesnte jeg kan si er at jeg har LESE OG SKRIVE VANSKER. Så jeg kan slite litt med å skrive og lese. Og det kalles dysleksi. Å Jeg VET at jeg ikke er den enesete.å jeg prøver så godt jeg kan for å bli like god som dere!. Vist dere ikke liker måten jeg skriver på, da skjønner jeg ikke poenget med å lese historien min i det heletatt.
Jeg er ikke sur eller noe. I promise.
Men det er frekt å si at jeg skriver på en rar måte og at jeg ikke kan skrive. Fordi det kan jeg. Ja har kanskje ikke verdens beste måte å beskrive ting på. Kanskje fler skrivefeil en de andre som ikke har dysleksi.

Men håper det er greit at jeg tar det litt rolig med bloggen i løpet av neste uke. Har et liv jeg også... Også en skole som ødelegger litt av det...:p

-Anette

Slettet kommentaren.
Syntes det var unødvendig å skrive det av den Anonyme personen. Håper du har dårlig samvittighet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

biebes

biebes

14, Bergen

Hei! Denne bloggen skrives av Anette fra Bergen og Camilla fra Kristiansand. Vi er begge to veldig store beliebers og har vært det siden 2009. Denne bloggen handler bare om Justin Bieber. Fakta, nyheter, imagines, historier og musikk er de største temaene i bloggen og vi håper du vil like den. Vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk

Kategorier

Arkiv

hits