My dreams come true DEL 28

de fleste vil få flashback , og minnene dine vil komme tilbake etter vært om du får flashback.

Dagen etter Skjekket vi ut av sykehuset. Justin ble med oss. pappa kjørte oss hjem, vi skulle prate litt, jeg ville vite mer, jeg hadde hukomelsestap, og jeg vil fortest mulig få minnene tilbake, men jeg var usikker på at dette var sant. vi gikk inn i huset vårt, pappa lagde pannekaker, rett før han skulle på jobb,''hade pappa !'' ropte jeg å smilte til han.'' hade vennen, ja forresten, jeg har søk deg inn på samme skole som Anna og Justin'' sa han å smilte.'' Har du ! så fint da '' sa jeg å smite tilbake.'' da går jeg '' sier pappa rett før han smeller igjen ytterdøren.''sååååå..... hva skal vi snakke om ?'' sa jeg rett før jeg tok en panekake som l¨å på tallerkenen midt på bordet.'' jeg skulle bare ønske du husket meg'' sa justin å så ned på bordet.''altså, jeg vil huske deg. men jeg får det bare ikke til...'' sa jeg å så justin inn  i øynene.''mhm, jeg må bare gi deg litt tid.'' sa han å tok en pannekake han også. vi var ferdig å spise menst vi gikk inn i stuen så kom det kjendisnytt på. ''JUSTIN KJÆRESTE I GÅR VÅKNET EDELIG OPP FRA KOMA, MEEEN ! D/N HAR FÅTT HUKOMELSESTAP Å GLEMT JUSTIN! VIL D/N NOEN GANG HUSKE JUSTIN ?'' sier damen på TV'en, justin ser bort på meg å ser trist på meg,'' Justin, ikke se sånn på meg, jeg ser du er trist, men jeg vil få tilbake minnene før det blir noe nytt mellom oss.'' sa jeg å tok Justin forsiktig i hånden.'' Jeg skjønner deg'' svarte han meg menst han tok op fjernkrontrollen å slo av TV'en. det ble noen sekunders klein stillhet. '' blir du med en gå tur ut ?'' spurte jeg han for å kverke den kleine stillheten'' ja så klart'' smilte han å begynte å gå inn i gangen. jeg gikk etter og vi tok på oss skoene og gikk ut. vi gikk bortover gaten og snakket om alt å ingenting.'' sååå, hvor lenge hadde vi vært sammen før jeg kom i koma ?'' sa jeg menst jeg stoppet opp.'' 2 månder, det var ikke så lenge men vi var kjempe forelsket i hverandre'' sa han å stanset samtidig som meg.'' men du ?'' sa jeg rett før han begynte å gå videre.'' ja ?'' svarte han og gikk videre,'' fortell litt om deg selv da'' sa jeg å smilte.'' Jeg er 19 år, ja du vet hva jeg heter, jeg er artist (ja dere vet ). '' sa han å smilte tilbake.'' er du artist ?'' sa jeg å så overrasket.'' ja, jeg var på turnè når du ble påkjørt'' sa han å bøyde hodet.'' du, Justin ?'' sa jeg, han kikket opp igjen på meg '' Ja?'' sa han å presset frem et lite smil.'' jeg har jo veldig lyst å få tilbake minnene, men jeg vet ikke hvordan.'' sa jeg med en trist stemme.'' jeg vet heller ikke hvordan du skal få tilbake minnene dine om oss to. men får å muntre deg opp litt, vil du være med  til en nattklubb i kveld ?'' sa han å smilte.'' ja gjerne, du er flink til å oppmuntre folk, justin' sa jeg å ga han en liten vennskapelig klem.

 // deg og Justin. Bare dere ikke ler sånn..

  ''MEn Justin, INGEN DATE.'' sa jeg å så litt bestemt på han.'' neinei, ingen date, en venne greie. henter deg kl 8'' sa han å blunket til meg menst han gikk mot huset sitt. jeg gikk mot mitt. pappa kom akkuratt hjem når jeg så han gikk ut av bilen menst jeg gikk oppover fortauet opp mot huset.'' PAPPA !!' ropte jeg menst jeg løp oppover, han snudde seg å slapp jobb bagen ned, jeg ga pappa en stor bamse klem.'' hvorfor så glad i dag da,vennen ?'' sa han å så glad-spørrende blikk mot meg.'' hva da, er det ikke lov å være glad for å se pappaen sin etter 6 månder i koma ? '' sa jeg å lo litt. pappa smålo menst han åpnet ytter døren å tok av skoene. '' hva skal vi ha til middag ?'' spurte jeg pappa menst han fortsatt stod i gange å tok av ytter jakken.'' vi skal ha pizza.'' okei'' når middagen var klar og vi  hadde satt oss ned til å spise.'' pappa ?'' sa jeg å så opp på han.'' Ja ?'' sa han menst an tok et pizza stykke.'' kan jeg være med Justin på en nattklubb i kveld, han henter meg kl 8.'' sa jeg å tok et pizza stykke selv.

'' ehh-'' sa pappa før jeg avbrøt han.'' bare en vennegreie'' sa jeg,'' ja ok, bare ikke kom opp i noe trøbbel'' sa han å fikk frem et smil.'' tusentakk pappa, du vil ikke angre, jeg må opp å gjøre meg klar.'' sa jeg å ga pappa en klem før jeg gikk opp på rommet. jeg dusjet, tok på meg fin sminke å tok på meg en gammel-rosa kjole som gikk ca ned til kneerene, også et brunt belte rundt magen, klokken var fem på 8 så jeg kunne gøre et siste ''finish'' før jeg løp ned i gangen å sa hade til pappa før jeg løp ut døren.

 // sminken din.

 

// kjolen din


 soorrryy, liten del. jeg trodde denne kom lit tidligere så endte jeg opp med å sitte en time i bilen å når jeg kom hjem så måtte vi orne noe komf, greier... så men dere har delen her, håper dere ikke gir dere me då lese historien miin ! :D 

 

MEER? 

Kjedelig del.. jeg vet... det kommer KANSKJE en del i morgen, men jeg skal prøve å skrive den nå også skal jeg ta sånn at den komme automatisk på på det klokkeslettet jeg setter den på. sååå, følg med :))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

biebes

biebes

14, Bergen

Hei! Denne bloggen skrives av Anette fra Bergen og Camilla fra Kristiansand. Vi er begge to veldig store beliebers og har vært det siden 2009. Denne bloggen handler bare om Justin Bieber. Fakta, nyheter, imagines, historier og musikk er de største temaene i bloggen og vi håper du vil like den. Vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk

Kategorier

Arkiv

hits