My dreams come true DEL 27

 

han kommer hjem igjen å utsetter turnèen til vi ser hva som skjer med D/N'' sa Pattie.


FORSATT ANNA'S Synspunkt

 

Meg og Pattie snakket om alt å Ingenting, Plutselig ringer mobilen til Pattie'' det er Justin'' sa hun å så på nummeret som kom opp på mobil skjermen.''Ok'' sa jeg å presset frem et smil. 

PATTIE OG JUSTIN'S TELEFON SAMTALE 

JUSTIN: ''Jeg kan ikke utsette Turnèen, Jeg må gjøre den engang uansett, og Scooter lar meg ikke utsette den allerede''

PATTIE:'' JEg forstår hvorfor Scooter ikke lar det utsette turnèen, dessuten vil dette bli vanskelig for deg senere om du utsetter den. '''

JUSTN;'' Mhm ( JAA).... men dere må gi meg infomasjon så fort dere vet noe mer.''

PATTIE: Ja det skal vi, vi gir beskjed så fort som muligNÅ HAR DET GÅTT 6 MÅNEDER, Å JUSTIN ER FERDIG PÅ TURNÈ, JUSTIN BESØKER DEG VÆR DAG PÅ SYKEHUSET Å FAREN DIN HAR VÆRT DER HELETIDEN.

NÅ  HADDE JUSTIN LOV TIL Å BLI PÅ SYKEHUSET Å FÅTT VÆRT DET MED DEG DE SISTE DAGENE. ANNA OG PATTIE HAR BESØKT DEG ET PAR GANGER, MEN ANNA GÅR JO PÅ SKOLE SÅ HUN KUNNE IKKE BESØKE DEG SÅ OFTE. PATTIE BLE MED NOEN PAR GANGER NÅR JUSTIN VAR DER.

 


Jeg våknet, et sterkt lys traff meg, solen. Den skinte gjennom en glip mellom de hvite gardinene. Hvor var jeg? Noe pep og jeg så opp på pulsmonitoren, som sto ved sengen, jeg var på sykehuset men hvorfor? Jeg hadde en dundrende hodepine i alle fall. Jeg så meg rundt i rommet, pappa satt i stol, hodet hans lå bakover, hun sov visst. Jeg så videre og så en gutt ligge på sofaen ved  siden av han. Han hadde burnt hår, og øyenne hans var lukket,  så han sov også. Han var fin...men hvem var han?

// justin er trist

"Vann" hvisket jeg, halsen min var knusktørr. Jeg så at det sto et vannglass på nattbordet, en meter fra sengen, jeg prøvde å rekke det. Men nei, jeg klarte å dytte det, sånn at det falt ned på gulvet. Det lagde en skjærende lyd, noe som gjorde at jeg vekket dem. "*DN*" skrek pappa, han spratt opp og gikk fort bort til meg og ga meg en klem. Gutten som lå på sofaen, sto bak ryggen til pappa. "Hvorfor er jeg her?" spurte jeg. "Du har vært i koma, *DN*, du ble påkjørt," sa pappa rolig. Jeg bet meg i leppen. "Hvor lenge?" spurte jeg. "6 måneder," sa en stemme, det var gutten som snakket. Jeg sukket, hvem var han? "Uhm, ikke for å være frekk, men hvem er du?" spurte jeg gutten. Han så sjokkert ut, han mumlet noe som ikke jeg opfattet. "Jeg er Justin..kjæresten din," sa han, han så litt redd ut. Jeg tenkte, men det var helt tomt. Det ringte ingen bjelle. "Du husker meg ikke?" spurte han. Jeg ristet på hodet. "Sorry...men nei," mumlet jeg. pappa så på Justin og så på meg. "Jeg skal la dere være alene, må hente en lege," sa han og gikk, han forsvant ut døren. 

 

5 minutter senere kom han tilbake med en lege'' Det ser ut som at alt er ok nå, hun ka skjekke hut av sykehuset i morgen'' sier legen.''Men du ?'' mumlet jeg frem.'' Ja?'' svarer han å ser opp av brillene sine.'' Er hukomelsestap vanlig?'' spurte jegå så trist bort på legen.'' om du har slått hodet ditt kraftig så er det veldig vanlig. de fleste vil få flashback , og minnene dine vil komme tilbake etter vært om du får flashback.


MER? 

 

det er bare til å følge med, det kommer kanskje en del i kveld ! :D

2 kommentarer

Marte

02.06.2013 kl.13:40

OMG, elsker denne historien :) Kan du lage en lang en i kveld? :D

biebes

02.06.2013 kl.14:43

Marte: skal se, skal i besøk i dag, jeg kan om jeg får tid <3;)

Skriv en ny kommentar

biebes

biebes

14, Bergen

Hei! Denne bloggen skrives av Anette fra Bergen og Camilla fra Kristiansand. Vi er begge to veldig store beliebers og har vært det siden 2009. Denne bloggen handler bare om Justin Bieber. Fakta, nyheter, imagines, historier og musikk er de største temaene i bloggen og vi håper du vil like den. Vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk

Kategorier

Arkiv

hits