My dreams come true DEL 26 - LANG DEL !

 du å Justin gikk ned igjen i Kenny sin bil og kjørte til Natt klubben.


Dere møtte Ryan, Chaz og Hanne utenfor nattklubben, de hadde allerede vært der en times tid. de skulle bare møte dere rett utenfor nattklubben. Jeg å Justin gikk ut av den svarte bilen til Kenny også tok Justin

En Handshake hilsen med Ryan og Chaz og ga hanne en vennskapelig Klem,  jeg stod på kanten på fortauet, og justin så bak meg og smilte mens han tok tak i hånden min og dro meg bort til de andre.  Jeg hånd- hilste på alle tre og ble godt tatt i mot. Vi gikk inn på nattklubben.  vi stod egenlig bare å hang med utgangen, siden det er alltid sånn med meg når jeg er på en fest. ( LITT SKJENERT I BEGYNNELSEN) 

Til slutt så dro Justin meg bort til DJ'en. Jeg stod nedenfor DJ-mixsebordet i mens Justin løp opp til DJ-en å sa noe å ga han en 50-lapp. Jeg lurte på hva som skjer nå. Justin kom smilende ned igjen å var ganske så glad, han tok meg i hendene menst kysset meg så forsiktig på leppene menst han tok meg rundt midjen menst DJ'en tok på en slow-sang. justin ville danse SLOW-DANCE med meg ! 

vi danset ferdig til sangen var slutt, Chaz kom bort å ga oss 2 glass med alkohol.'' Blir dere med på NSP ?'' sa Chaz å smilte. Justin smilte til meg'' jada, vi kan det, det er vel ikke så farlig'' sa jeg å tok tak i Justin sin hånd. han smilte å dro meg bort til bordet med   Hanne, Chaz og Ryan og 3 andre gutter jeg ikke kjente. etter 1 times tid så var vi ve litt fulle alle sammen, jeg hadde blitt kjent med de tre andre guttene som het Kristian, Luke og Nico. de var veldig greie i begynnelsen, emn nå var jo de full da, det var jo jeg å så jeg har ingenting å klage over. Jeg hadde også  blitt veldig god venn med Hanne.

5 min senere måtte jeg virkelig på do.'' jeg går på do' så jeg å gikk opp mot doen. jeg gikk mot doen og det var en liten do kø så jeg ventet litt.

Justin's synspunkt

D/N gikk på do å jeg ble spurt i NSP,  chaz spurte. ''NSP JUSTIN ?'' sa han å smålo.''Sannhet'' sa jeg å drakk litt fra glasset mitt.'' hva er det første du vil gjøre med D/N ?'' sa han å å smilte et ( JEG VET HVA DU VIL) smil. Jeg lo litt til slutt ser jeg D/N i trappen på vei ned igjen til oss. jeg måtte jo svare.. Shit, tenk om hun hører det da.. tenkte jeg inni meg... 'Pule henne'' så jeg å brøt ut i latter, de ande hang med. D/N kommer bort å smiler å setter seg på fanget mitt,''Hvem vil du pule Justin?'' sa hun å smålo. søren da, hun hørte det. Shit, klein stillhet i noen få sekunder ''deg '' sa jeg å lo, hun brøt ut i latter å så skjønt på meg, hun har bare det vakreste smile, EVER!. '' så skjønn du er Justin'' så hun å Kysset meg på kinnet.

//Nattklubben

Tilbake til D/N's synspunkt

Vi begynte å gå hjem over til hotellet,  det var heldigvis ingen beliebere ute midt på natten så da kunne vi bare gå hjem. Vi gikk bortover gaten å leide hender, når vi hadde kom tilbake til hotellrommet så

(nå kommer det en liten pervers del, så om du ikke ønsker å lese det så hopp over det med skrå skrift! Takk til min herlige veninne som kunne skrive!)

 '' er du trøtt Justin?'' sa jeg menst jeg slang meg ned i dobbelsengen vi skulle sove i.''Nei ikke så veldig' sa Justin å smilte å satt seg på sengekanten å tok tak i hånden min.'' så hva vil du gjøre no da'' sa jeg  å så på han med et lurt blikk.'' vi kan-........'' sa han før jeg avbrøt han ' film, vi kan se film !'' små ropte jeg. Jeg viste kanskje hva han tenkte på. men jeg var ikke sikker på om jeg var klar. men jeg er nokk det.'' Men noe annet'' sa Justin å smilte.'' Okei, Hva Da ? sa jeg, selvom jeg var helt med på hva han tenkte på. '' dette '' sa han menst han så meg inn i øynene å kom nærmere meg å begynte å kysse meg på nakken, han tok hånden sin under kjolen å  begynte å kle av meg, menst jeg dro av han singletten,  han kysset meg nedover magen å til slutt endte opp med trusen , han dro  den forsiktig , menst jeg tok av han buksen og Boxseren. '' Er du sikker' sa Justin å så meg inn i øynene.'' Ja,  føler dette er rett'' sa jeg å smilte. jeg kjente Justin presset jeg inn.  det var vondt, men føltes riktig ( HUN BLIR IKKE GRAVID!)  når vi vra ferdig  og hadde lagt oss i sengen å pusset tenner osv, så  lå vi oss ned i sengen igjen.'' EVar du Jomfru fra før?'' spurte Justin å så meg inn i øynene'' Ja, jeg ventet på den rette'' sa jeg å smilte et løyn aktig smil til han.'' Jeg kan se du lyver.'' sa han å lo. ''okei, jeg var ikke Jomru da, men var du det Justin?'' så jeg å  så Justin inn i øynene.'' må dessverre skuffe dge, men den første var Selena.''

 sa han.'' det gjør ingenting, bare du er ferdig med henne'' sa jeg å smilte.'' ja, det er jeg forlengst' sa han å jeg ble lettet.

 

 

OKEI  NÅ HOPPER VI EN MÅNED I TID, DERE ER TILBAKE TIL LOS ANGELES Å JUSTIN SKAL PÅ TURNÈ, DU KUNNE IKKE VÆRE MED SIDEN FAREN DIN VILLE HA DEG LITT HJEMME, OG DET VAR ALT FORLENGE FOR FAREN DIN AT DU SKULLE BLI VEKKE SÅ LENGE PÅ TURNÈ. HÅPER DERE FORTSATT HENGER MED!:)

(du er utenfor privatflyet til justin og skal ta forvel med han.)

'' Justin! må du dra?'' sa jeg å felte en tåre.'' Ja, du vet jo jeg må det D/N'' sa han å strøk meg på kinnet.''Mhmm, jeg vet, skulle ønske jeg kunne være med deg.'' sa jeg å så opp på Justin.'' skulle ønske det jeg å, men jeg kjønner faren din. han må jo få ha deg litt hjemme.'' sa justin å smilte et trist smil.''mhm, forstår pappa'' sa jeg. 

''Justin u må komme nå !'' ropte Scooter fra inngangen på flyet.'' Jada! , kommer snart'' ropte Justin tilbake. '' Jeg må gå no, ta var epå deg selv, Love u D/N'' sa han før han plantet leppene sine mot mine.'' Love You To'' ropte jeg menst Justin gikk opp trappene til flyet og satt seg inn.' Jeg vinket til han en siste gang før jeg snudde ryggen min å gikk.

 

Jeg bestemte meg å dra mot byen, jeg skulle møte Anna(NABOEN MIN), vi skulle shoppe litt, vi gikk i byen og kjøpte mange fine klær. '' Skal vi gå hjem nå?'' sa Anna å smilte til meg.'' Ja, jeg er litt sliten nå'' sa jeg å smilte tilbake. Jeg fikk en tekstmeling fra Justin der sto det'' Savner deg allerede'' hva står det?" spurte Anna, "Han savner meg " svarte jeg å felte en tåre.'' Savner deg å gutt'nmiin<3'' skrev jeg tilbake, Anna tok opp mobilen sin å tekstet med noen, jeg vet ikke hvem, men vi gikk videre, menst begge var på mobilen. Jeg tekstet med Justin. Også når jeg snur meg mot Anna hadde hun stoppet, jeg gikk tilbake  Anna ser pp fra telefonen sin ''NEEEEI!'' hører jeg Anna skrike. å plutselig ble alt svart.

 

Anna's synspunkt

 

jeg gikk å sumlet litt bak D/N .Jeg stoppet fordi det var overgangs felt å det var rødt lys. D/ hadde allerede gått over, men da var det Grønt lys, jeg tror ikke hun fikk det med seg. så hun gikk over igjen, plutselig ser jeg opp fra mobilen å skriker'' NEEEI!'', det kom en bil å kjørte henne rett ned, bilen stoppet å mannen inni løp rett bort til meg, jeg hadde allerede løpt bort til D/N nr han mannen kom. tårene presset på og jeg måtte bare grine, '' herregud, hva har jeg gjort!'''' høre jeg mannen si.'' det var ikke din feil'' sa jeg tilbake, han bærte D/N bort til fortauet, sånn at vi fikk henne vekk fra bilveien,'' Ring ambulanse!'' ropte jeg. Jeg hadde ikke penger på mobilen å han mannen hadde ikke mobil.'' har noen mobil!??!'' skrek jeg. det kom et par stykker bort til oss og begynte å lure på hva som hadde skjedd.  jeg reiste meg å stiret på alle som stod der'' heregud, jeg spurte dere om dere hadde en mobil, vi må ringe ambulanse å dere bare står der å glaner! hva feiler dere ! håper dere får dårlig samvitighet!'' skrek jeg til de som stod rundt. til slutt ser jeg Pattie, hun kom løpende bort å spurte hva som hadde skjedd, jeg forklarte alt også fikk jeg mobilen hennes for å ringe ambulansen. 5 minutter etter på s kom ambulansen. Meg, han mannen og Pattie ble med til sykehuset. når vi hadde kommet til sykethuset førte de D/N inn på et rom, de skulle skjekke skadene hennes å hva som kommer til å skje med henne. mens vi ventet måtte jo vi vite hva han mannen het.'' Jeg heter Magne'' sa han å håndhilset til Pattie og meg.'' mhm, Jeg heter Anna'' svarte jeg tilbake, jeg sått å gråt i en time. til slutt kom sykepleieren å skulle komme med infomasjon. det ser ut til at D/N har fått noen kraftige skader å slått hode sitt noe kraftig å vi må dessverre si at hun er kommet i Koma. sier sykepleieren med et trist ansikt.

 jeg klarte ikke mer. jeg satt meg ned på gulvet og gråt og gråt og gråt.' Pattie, vi må infomere Justin og Faren hennes om dette !'' Pattie ringte Justin å sa alt til han menst jeg ringte faren til D/N.

Jeg lå på å sa til Pattie at Faren kom så fort han kunne til sykehuset. vi fikk lov til å dra inn til D/N, hun lå i syke sengen, meg å Pattie fikk være der til Faren hennes kom.

15 miutter senere kommer faren inn døren, Han hadde allerede felt noen tårer. syke pleieren sendte meg og Pattie ut av rommet.  jeg og Pattie gikk stille ut av rommet.'' hva sa Justin ?'' spurte jeg Pattie.'' Han begynte å gråte i telefonen, han var helt i fra seg å klarte ikke å snakke. han kommer hjem igjen å utsetter turnèen til vi ser hva som skjer med D/N'' sa Pattie.


 Meer ?  sorry for lite bilder :)

hva tror dere Skjer ?

Én kommentar

Marte

02.06.2013 kl.13:35

MEEER!! :D

Skriv en ny kommentar

biebes

biebes

14, Bergen

Hei! Denne bloggen skrives av Anette fra Bergen og Camilla fra Kristiansand. Vi er begge to veldig store beliebers og har vært det siden 2009. Denne bloggen handler bare om Justin Bieber. Fakta, nyheter, imagines, historier og musikk er de største temaene i bloggen og vi håper du vil like den. Vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk

Kategorier

Arkiv

hits