Nytt emne på bloggen - hvorfor ble du en belieber?

Heisann, Camilla her! Da skal vi begynne med et nytt emne på bloggen som kalles "hvorfor ble du en belieber?". Og som dere skjønner betyr det at dere beliebers kan skrive i kommentarfeltet om hvorfor DU ble en belieber, så velger jeg noen av tekstene til å være egne innlegg her på bloggen. Jeg har også skrevet min egne lille tekst om hvorfor jeg ble en belieber. Og hvorfor ble jeg en belieber?

Jeg husker jeg så Justin første gang på youtube da han sang en cover av with you, som er 5 år siden. Etter jeg så den tenkte jeg at "wow, denne gutten er flink", før jeg trykket videre på en annen video, og tenkte ikke mer på han. Jeg trodde aldri at denne gutten kom til å bli mitt største idol. Dette var helt til jeg så one time, og kjente igjen det berømte navnet jeg hadde sett før, Justin Bieber. Jeg kan jo med hånda på hjertet si at jeg ble fort betatt, ikke bare av stemmen hans, men av han selv. Han er jo fantastisk. Jeg begynte å høre på flere av coversene hans, one time og begynte å følge Justin. Vokste med han, hørte på de nye sangene hans og hørte på de gamle. Jeg trodde ikke jeg kom til å bli så betatt av Justin, og jeg er så glad i musikken han skriver. Favorittsangen min gjennom tiden har alltid vært og kommer alltid til å være Down to earth, betyr veldig mye for meg, fordi jeg og Justin har opplevd det samme. En gang belieber, alltid belieber er ikke bare et uttrykk eller et motto for meg, det er et løfte gitt til han om at jeg alltid skal være her. Musikken til Justin betyr mye veldig mye for meg. Det er bare et pluss at Justin er så godhjertet, som setter familien og beliebersene sine før alt annet.

Anette er jo også en stor belieber, og hun vil også dele med dere hvorfor hun ble en belieber. Men hvorfor ble Anette en belieber?

Jeg ble Belieber da i 2009 så jeg hans første singel" One Time" hørte på den utrolig mange ganger. Også var jo Justin såå søt i tillegg. Jeg ble rett å slett betatt av han, ikke bare utseende og sang stemmen men hjerte til Justin. Han har et så godt hjerte. Han legger familien sin og Fansen først, foran alt annet.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

biebes

biebes

13, Bergen

Hei! Denne bloggen skrives av Anette fra Bergen og Camilla fra Kristiansand. Vi er begge to veldig store beliebers og har vært det siden 2009. Denne bloggen handler bare om Justin Bieber. Fakta, nyheter, imagines, historier og musikk er de største temaene i bloggen og vi håper du vil like den. Vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk

Kategorier

Arkiv

hits