Desperat fan overfalt Justin på Scenen

OVERFALT: Det ble dramatisk da en belieber angrep Justin Bieber under en konsert i Dubai. Bilde fra en konsert i Dubai kvelden før hendelsen.
Foto: Scanpix
Desperat fan overfalt Justin Bieber på scenen
Dramatisk under konserten i Dubai.

Det ser ut som om Justin Bieber møter hysteriske fans overalt hvor han beveger seg. Søndagens konsert i Dubai ble ekstra dramatisk for tenåringsidolet da han ble overfalt på scenen midt under konserten.

Dramatisk scene
En YouTube-video filmet av en i publikum viser Justin Biber, sittende ved flygelet og spille introen til hiten «Believe», i det en person kommer stormende inn på scenen. Personen rekker helt frem til Bieber, før en sikkerhetsvakt kommer på pletten og legger personen i bakken.

Men scenen er langt fra udramatisk. Hele flygelet velter, og publikum hyler av oppstyret. Justin derimot, hopper unna kaoset og fortsetter låten som om ingenting har skjedd.

Slik var Justin Biebers andre konsert i Norge

3 kommentarer

marshmallowz

07.05.2013 kl.01:54

Oisann!! .. Hva er linken til videoen? :)

biebes

07.05.2013 kl.21:02

marshmallowz: heisann linken til videoen: http://m.youtube.com/watch?v=ZDtywoH_zjg
Takk for at du leser bloggen, eller verstefall stakk innom, håper du vil ta en tur innom igjen senere;)

marshmallowz

08.05.2013 kl.01:43

Takk for det! Fin blogg, og kommer nok til å titte innom flere ganger!:)

Skriv en ny kommentar

biebes

biebes

13, Bergen

Hei! Denne bloggen skrives av Anette fra Bergen og Camilla fra Kristiansand. Vi er begge to veldig store beliebers og har vært det siden 2009. Denne bloggen handler bare om Justin Bieber. Fakta, nyheter, imagines, historier og musikk er de største temaene i bloggen og vi håper du vil like den. Vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk

Kategorier

Arkiv

hits