Spilte bordtennis med Spotify-Gründer

ser ut til at Justin Bieber har koset seg i Sverige denne uka. I går ble det kjent at han har tatt en ny tatovering og i dag har han varmet opp til sin siste konsert i Stockholm med bordtennis.Under Oslo-besøket hans forrige uke klarte Beiber å holde seg ganske skjult. I Sverige har han derimot vist seg flere ganger.

Varmet opp med bordtennis

I kveld har Justin Bieber sin siste konsert i Sverige før han drar videre på sin «Believe»-turné til Finland.På søndag la Bieber ut en video der han spilte bordtennis, mens «belieberne» ventet håpefulle utenfor hotellet hans i Stockholm.

Nå virker det som han har blitt hektet på ping pong-spillet.På Twitter skriver popidolet en melding til Daniel Ek, gründer av Spotify: «Jeg skjønner vi har en bordtennisutfordring. Du kommer til å tape! Haha» Ek responderte med: «Jeg spilte nettopp mot @ScooterBraun. Så vi får se ;)»

Har investert i Spotify

Bieber ble oppdaget av manager Scooter Braun i 2007 og i løpet av de siste årene tjent enorme penger på sin musikk. I fjor skrev Frobes at superstjernen har invistert i flere stor selskaper, som blant annet den svenske musikkstrømmetjenesten, Spotify.
Frobes skrev også at Bieber tjente over 108 millioner dollar fra 2010 til 2012 og at han har blitt interessert i sin egen økonomi og invisteringer.

- Hver uke lærer jeg noe om businessen min, sa han til magasinet i fjor.

I dag har også vakten til Bieber, Kenny Hamilton, vært på omvisning på Spotify sine lokaler. På Twitter delte han denne meldingen:

«Fikk muligheten til å sjekke ut Spotify sine kontorer med @eldsjal i dag! En stor inspirasjon og et fantastisk landskap i kreativitet»PÅ SHOPPINGTUR
Tidligere i dag bestemte Biebers nære venner og crew-medlemmer Kenny Hamilton og Alfredo Flores for å utforske Stockholm og dra på shoppingtur. Kenny la heller ikke skjul på hvor de skulle dra og tvittret: «Skal ut å shoppe! Vi drar til G-Star på Gallerian kjøpesenter»

Crewet besøkte butikken G-Star Raw og i følge Anton Granlund, administrerende direktør i Globe Retail som eier G-Star, kjøpte crewet to antrekk til superstjerna.

- De kjøpte vel fem forskjellige antrekk om, sier han til Aftonbladet.

Da de var i Oslo besøkte de Onepiece-butikken på Majorstua og i ettertid har crewet hans tvittret at de vil ha egne turné-kosedress.

-Anette

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

biebes

biebes

13, Bergen

Hei! Denne bloggen skrives av Anette fra Bergen og Camilla fra Kristiansand. Vi er begge to veldig store beliebers og har vært det siden 2009. Denne bloggen handler bare om Justin Bieber. Fakta, nyheter, imagines, historier og musikk er de største temaene i bloggen og vi håper du vil like den. Vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk

Kategorier

Arkiv

hits