Mally

Bieber og apen befinner seg i hvert sitt land.

Justin Bieber må hente apekatten Mally før 17. mai. Ellers blir han tysk for alltid. Den 17 uker gamle apekatten, Justin Biebers faste følgesvenn, ble beslagslagt av tyske tollere i slutten av Mars. Grunnen var at han forsøkte å ta apen inn uten papirer.
Siden den gang har Mally, som apen heter, oppholdt seg i et hjem for bortkomne dyr. Bieber skal ha bedt om at Mally omplassereres til en dyrehage.

Judith Brettmeister, talsperson for en dyrevernsorganisasjon i Munchen sier hun har fått et par e-post fra et selskap som hevder at de representerer Bieber, skriver Huffington post. I e-postene er det stilt spørsmål om hvor lang tid Bieber får på seg til å ordne papirene før apen blir avlivet.

I den andre e-posten blir det anbefalt å plassere Mally i en dyrehage, og Bieber-teamet spør etter råd etter et egnet sted. En talsperson for hjemmet hvor Mally oppholder seg sier imidlertid at apen kommer å bli der før Bieber eller noen av hans foresatte kontakter dem direkte. 17. mai er deadline for Bieber.

- Hvis det ikke har skjedd noe 17. mai mister han eierskapet til dyret og den blir i tysk eie.
Dersom Bieber virkelig ønsker å omplassere Mally til en dyrehage er han velkommen til å kontakte hjemmet personlig og hente ham ut mot at han betaler kostnadene som har løpt til nå, opplyser talspersonen.

-Anette

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

biebes

biebes

13, Bergen

Hei! Denne bloggen skrives av Anette fra Bergen og Camilla fra Kristiansand. Vi er begge to veldig store beliebers og har vært det siden 2009. Denne bloggen handler bare om Justin Bieber. Fakta, nyheter, imagines, historier og musikk er de største temaene i bloggen og vi håper du vil like den. Vi vil ikke ha kommentarer som er rettet frekt mot oss eller Justin. Takk

Kategorier

Arkiv

hits